U S Media
Let op: voordat u materiaal van deze site publiceert:
op alle foto's en teksten rust auteursrecht !

Vrijdag 10 mei 2013
Alteveer (Drenthe):
Bloedstollende stunts van Daring Dantes tijdens PocoLoco-team Autoblubbering
Stunt 1:
Stunt 2:

Stunt 3:
Als afsluiting van de Autoblubbering volgde rond half zes de vierde en verreweg meest riskante stunt:
Volgens het plan moest een auto van stuntteam Daring Dantes vaart maken op een grote springschans, over de feesttent vliegen en op een verzameling auto's landen.
De spanning was te snijden, want in 2002 liep een poging van hetzelfde stuntteam, met een motor over het Overijssels Kanaal in Bergentheim te springen, fout af, toen de stuntman hard tegen de walkant klapte en gewond per ambulance afgevoerd most worden. (Video)

Uiteraard werd het talrijke publiek op veilige afstand gehouden en werd uit en te na gecontroleerd, of iedereen de gevarenzone had verlaten.
Na het sein "veilig" zagen de ademloos toekijkende Autoblubbering-fans de auto over het dak van de tent vliegen, maar de dolle vlucht bleek een paar centimeter te kort, waardoor de auto met het linker achterwiel de rand van de tent raakte, voordat hij met een doffe klap keihard op de eerste rij auto's neerstortte.
Tot het uiterste gespannen wachtten de toeschouwers af, of de stuntman de enorme dreun heelhuids had doorstaan.....
Wonder boven wonder kroop de dare-devil even later schijnbaar enigszins dizzy, maar zo te zien ongedeerd uit het wrak en stak zijn hand op, ten teken, dat alles okay was. Ook de feesttent kwam er zonder schade vanaf.
Foto's: Copyright U S Media