Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite
Januari 2009 (3)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
volgt zonder waarschuwing een factuur.


Zondag 18 januari 2009

Kampen: keren op de autoweg oorzaak ernstig ongeval 
Zaterdagavond heeft een poging om te keren op de N50 geleid tot een ernstig ongeval.
Door de gewijzigde verkeersituatie is het onmogelijk om vanaf de Mr. J.L.M. Niersallee linksaf de N50 richting Zwolle op te rijden.
Dit was waarschijnlijk niet bekend bij de twintigjarige bestuurder van een grijze B.M.W. 320D, die richting Zwolle wilde.
De man stopte en wilde keren, maar zag een achterop komende Volkswagen Sharan met daarin vijf personen over het hoofd.
De Sharan, bestuurd door een 45-jarige man uit Dronten, boorde zich, ondanks heftig remmen, vol in de flank van de B.M.W.
Hierbij kwam de bestuurder dusdanig bekneld te zitten, dat de hulp van de brandweer nodig was om de hem uit zijn voertuig te krijgen.
Ook het medisch personeel was met spoed naar de N50 gekomen om zich te ontfermen over de slachtoffers. 
Uit de Volkswagen zijn een twaalf kind en zijn moeder over gebracht naar het ziekenhuis.
De man uit de grijze auto is onder toeziend oog van het inmiddels gearriveerde traumateam, dat met de traumahelikopter ter plaatse kwamen, uiterst voorzichtig uit zijn totaal vernielde bolide gehaald.
Hierna is de man -een inwoner van Zaamslag- met spoed onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis.
Hij is inmiddels buiten levensgevaar.
Het mobiel Medische Team kreeg ondertussen een andere melding en haastte zich per heli naar Sint Jansklooster, waar het jongste lid van een familie onwel geworden was. Hoe het met dit patientje gaat, is ons niet bekend.
Foto: Henry Wallinga - www.zwartewaterkrant.nl

A28: auto te water
De brandweerkorpsen van Staphorst, Hasselt Zwolle en Giethoorn kregen zaterdagmiddag een alarm binnen voor een "waterongeval".
Op de A28 ter hoogte van hectometerpaal 107,9R (bij Rouveen richting Meppel) was een Mercedes Vito te water geraakt.
De bestuurder, die onwel geworden was, zat samen met zijn dochtertje in de bus.
De bus schoot dwars door een A.N.W.B. verkeersbord en belandde daarna in de bermsloot, die gelukkig niet al te diep is.
De bestuurder, die moeilijk te been is, bleef in zijn auto wachten op de hulp van de brandweer.
De mannen en vrouwen uit Hasselt kwamen als eerste aan en gebruikten de ladder en loopplank om de bestuurder met zijn jonge bijrijdster in veiligheid te brengen.
De duikers van Zwolle assisteerden hen hierbij; de collega's van Staphorst en het andere duikteam uit Giethoorn konden gelijk weer inrukken.
Het tweetal werd onderzocht in de ambulance en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
De zwaar beschadigde Vito is door bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot getakeld en afgevoerd.
Door dit ongeval ontstond er een kleine file in de richting van Meppel. 
Foto: Henry Wallinga - www.zwartewaterkrant.nl

Buinerveen: veel schade aan woonboerderij door schoorsteenbrand

Zaterdagmiddag werd door de veertigjarige bewoner van een vrijstaande boerderijwoning aan de Zuiderstraat melding gedaan van een schoorsteenbrand.
Kort daarop werd er uitslaande brand doorgegeven.

Ter plekke was er veel rook te zien. Iedereen kon de woning verlaten.
De brandweer heeft de brand geblust. De woning kan als verloren beschouwd worden.

Een naastgelegen vakantiewoning werd behouden.
Niemand raakte gewond.Zaterdag 17 januari 2009
(Geen bijzonderheden)

Vrijdag 16 januari 2009

Dalen: auto brandt uit op de Vossebelt
Vrijdagavond even voor negen uur kregen de brandweer van Zwinderen, de politie en een ambulanceteam opdracht om zich met de nodige spoed naar de Berkmeerweg in Dalerpeel te begeven voor een eenzijdig verkeersongeval.
Op 550 meter vóór de Berkmeerweg -om precies te zijn op de Vossebelt in Dalen- vond men in de berm een Volvo personenauto, die van voren tot achteren in brand stond.
-
Hoewel de vlammen met water en schuim snel geblust waren, vond men ook bij en in het (totaal uitgebrande) wrak geen spoor van de bestuurder.
Ook leek het er op, dat er geen verkeersongeval aan de brand vooraf gegaan was: de auto stond keurig in de berm en had geen boom geraakt.
De politie zal aan de hand van de kentekenplaten eigenaar achterhalen.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


Ter Apel: auto slipt tegen boom

Brandweerlieden van de korpsen van Ter Apel en van Stadskanaal werden donderdag om 23:15 uur opgeroepen voor een "ongeval met beknelling" op de Hoofdkade in Ter Apel.
Daar was een Chevrolet Trailblazer door gladheid tegen een boom geslipt en midden op de weg tot stilstand gekomen.

De brandweer en het ambulanceteam van Ter Apel hebben de man uit zijn auto gehaald. Hij bleek niet bekneld te zitten.
De brandweer van Stadskanaal hoefde niet door te rijden en kon terug naar de kazerne.
De gewonde is onderzocht en behandeld in de ambulance en vervolgens overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen.
Bergingsbedrijf Keizer heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.
Foto's: Gerco Mulder


Sellingen: man gewond door steekvlam uit vaatwasser
De brandweer van Ter Apel werd vrijdag om 02:15 uur opgeroepen voor een brand in een woning aan de Voorbeetseweg in Sellingen, waarbij een gewonde was gevallen.
Toen de ambulance en brandweer arriveerden, bleek dat de man des huizes flinke brandwonden had opgelopen. Hij had, toen de brand werd opgemerkt, de klep van de vaatwasser geopend, waarbij een steekvlam ontstond, doordat er plots extra zuurstof bij kwam.
De man werd door deze steekvlam geraakt. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en afgevoerd naar een ziekenhuis.
Er was een behoorlijke rookontwikkeling in de woning. De brand in de vaatwasser was bij aankomst van de brandweer al geblust.
De brandweer verleende assistentie aan het ambulancepersoneel, ving de overige bewoners op en controleerde grondig, of de brand in de vaatwasser uit was.
Foto: Persbureau Meter


Coevorden: brandweerduikers onder het ijs
Bij de brandweer kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Hoewel de meeste brandweerlieden in ons land -en bijna overal trouwens ook- vrijwilligers zijn, betekent dat niet, dat je je kennis en vaardigheden niet constant op peil dient te houden.
Voortdurend oefenen en studeren op diverse aspecten van het brandweerwezen horen er zonder meer bij.

Een van de vele specialismes bij de brandweer is de functie van brandweerduiker en dat je daarbij ook onder de meeste extreme omstandighe-den moet kunnen werken, werd vanavond weer eens overduidelijk.
Onze fotograaf ging mee met een duikoefening van de Coevorder brandweer, die werd gehouden in de dichtgevroren Klinkenvlierse Plas, even buiten Coevorden.
Nu is een duik in het meestal knap troebele water voor de meeste Nederlanders al een soort avontuur, dat ze liever aan zich voorbij laten gaan, maar als er nog eens een dikke laag ijs tussen jou en de frisse lucht zit, ben je wel uit een bijzonder soort hout gesneden, als je daar het hoofd koel bij houdt. Helemaal, als er maar een paar decimeter water tussen de bodem en de ijslaag zit !
Niet ongevaarlijk, zoals zaterdag op pijnlijke wijze duidelijk werd, toen een duiker een ijduik in het Eindhovens Kanaal in Nuenen niet overleefde.

De oefening, die donderdagavond voor twee brandweerduikers gehouden werd, betrof dus: ijsduiken.
En ijs heeft niet alleen de eigenschap, dat het koud is, maar ook spekglad èn knetterhard. (Totdat het breekt!).
Hard onderuit gaan met flippers aan je voeten, kilo's lood om je middel en twee ademluchtflessen op je rug kan dus knap pijnlijk worden.
Kleinzerig moet je dus ook al niet zijn... en -met luchttemperaturen rond het vriespunt- ook niet te kouwelijk.
Brandweerduikers Pilage en Rozema brachten dus donderdagavond de nodige oefentijd op en onder het ijs door om hun vaardigheden ook op dit gebied aan te scherpen, onder toeziend oog van twee ervaren duikmeesters en: twee fotografen.
Hopelijk beseft u na het zien van de foto's, dat de roeping van een brandweerman veel meer inhoudt dan alleen "maar" brandjes blussen...
Foto's: Alex de Vries en Don Stolwijk


Donderdag 15 januari 2009

Klausheide (D): drie Nederlanders omgekomen bij vliegtuigcrash (update)
Gisteravond rond kwart over acht is een Nederlands eenmotorig Socata France sportvliegtuig van het type TB20GT in een bosperceel nabij het vlieveld Klausheide bij Nordhorn (D) neergestort.
Hierbij zijn waarschijnlijk een 25-jarige man uit Winterswijk, een 43-jarige man uit Oldenzaal en een 56-jarige man uit Drogteropslagen omgekomen. De stoffelijke overschotten worden vrijdag ter identificatie in het Rechtsmedizinisches Institut in Oldenburg onderzocht.
Het toestel met de drie inzittenden was 's morgens vertrokken voor een zakenvlucht naar Polen vanaf Klausheide en kwam 's avonds terug.
Een getuige hoorde, dat de motor tijdens de landingsmanoeuvre opeens veel meer toeren begon te maken en vernam vervolgens een krakend geluid, waarna hij alarm-nummer 112 belde, aldus politiepersvoorlichter Achim van Remmerden.
De politie trof na een zoektocht het totaal vernielde wrak aan in een bos op ca één kilometer van het vliegveld, waarbij een groot aantal onder-delen van het vliegtuig over een groot oppervlak lag verspreid. Voor de drie inzittenden kwam alle hulp te laat.
Naar verluidt waren zeker twee van de drie inzittenden lid van de Vliegclub Twente.
Vanmorgen zijn de politie en de Bundesstelle Flugunfalluntersuchung (BFU) met hulp van personeel van het Technisches Hilfswerk (THW), dat voor verlichting zorgde, ter plaatse een onderzoek gestart, dat waarschijnlijk nog een groot deel van de dag in beslag zal nemen.
Het wrak wordt daarna naar Nordhorn vervoerd, waar het door personeel van de BFU nader zal worden onderzocht.

Het toestel lag niet ver van de plaats, waar op 24-09-2004 ook een vliegtuig met drie Nederlandse inzittenden verongelukte.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Rotterdam: free lance fotograaf Persbureau Meter wint eerste prijs
Free lance fotograaf Maurice Hemming van Persbureau Meter heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Binnenland tijdens de verkiezing 'Nieuwsfoto van het Jaar 2008' in Rotterdam. De verkiezing vond plaats op initiatief van jongerenkrant Kidsweek, Villa Zebra en het ANP.
Kinderen konden tot en met zaterdag 10 januari stemmen op hun favoriete foto.
Woensdagochtend werden in Villa Zebra in Rotterdam prijzen uitgereikt in de categorieën "Binnenland", "Buitenland", "Sport", "Entertainment" en "Opvallend". 
De winnende foto toont een meisje in drijfzand en is gemaakt door Maurice Hamming uit Drachten, die bijzonder trots is op de uitverkiezing.
Na een melding van de brandweer maakte hij een zeer aansprekende foto van het angstige meisje, dat in drijfzand was weggezakt en naar haar bevrijders van de brandweer keek. 
Volgens Harm Meter van Persbureau Meter was direct duidelijk, dat het hier om een bijzondere foto ging.
Overigens zijn we zeer blij en verrast dat de foto van Maurice tot Nieuwsfoto van het Jaar 2008 is verkozen!
Alle eer komt uiteraard toe aan Maurice die op het juiste moment op de juiste plaats was!" aldus een zeer trotse Harm Meter.
Foto: Hinda Meter - Persbureau Meter

Woensdag 14 januari 2009

Ringe (D): Mercedes door brand zwaar beschadigd
Na de melding van de meldkamer Nordhorn „B2 Alarm PKW Brand“ rukte de brandweer van Ringe-Neugnadenfeld elf man sterk uit voor het bestrijden van een autobrand aan de Pollstege in het dorp Ringe.

-
Bij aankomst bleek, dat voorbijgangers de brand in een vijftien jaar oude Mercedes personenauto al met een poederblusser gedoofd hadden.
Er vielen geen gewonden, maar de Mercedes is waarschijnlijk rijp voor de sloop.
De brandweer rukte na circa 20 minuten onverrichter zake in.
Foto's: Hartmut Gosink- Freiw. Feuerwehr Emlichheim


Eschebrügge: stinkend klusje voor de Emlichheimer brandweer

Dinsdagavond om 21:30 uur werd de Ortsfeuerwehr Emlichheim voor een H1-uitruk naar het Europark opgeroepen.
Bij een kunststofverwerkend bedrijf aan de Europark-Allee in Eschebrügge drong een kwalijk riekende vloeistof uit de riolering via meerdere afvoerputten de productiehal en de administratieve vleugel binnen.
Vemoedelijk werd het euvel veroorzaakt door een uitgevallen pomp van de Nederlandse rioolzuivering.

-
De negen spuitgasten, die met een voertuig ter plaatse waren, zetten een dompelpomp in om het rioolwaterniveau te laten dalen en voorkwa-men zo, dat het rioolwater verder het gebouw binnen kon dringen. De uitruk werd om 22:30 uur beëindigd.
De precieze omvang van de schade is niet bekend.
Foto's: Hartmut Gosink - Freiw. Feuerwehr Emlichheim


A37 / Hoogeveen: automobiliste gedupeerd door doorrijder - getuigen gezocht

Een inwoonster van Steenwijksmoer is maandagmorgen rond tien uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A37.
Ze moest tussen de afslag Hollandscheveld en het klaverblad uitwijken voor een witte bestelbus, die naar de linker rijstrook kwam, waardoor de vrouw met haar gele Seat in de linker berm belandde, slipte en kantelde. De auto raakte hierbij total loss, maar de witte bestelwagen reed door, hoewel volgens getuigen de bestuurder de gevolgen van zijn foute manoeuvre moet hebben gezien.

De gedupeerde Seatbestuurster is nu op zoek naar getuigen; ook degenen, die door de politie verhoord zijn.
Heeft u dit ongeval zien gebeuren, wilt u dan kontakt opnemen met Christine van Dorpen, telefoonnummer 0524 750269 of 06 1985 2440 ?
Bij voorbaat dank!


Hollandscheveld: flitspaal opnieuw opgeblazen met vuurwerk
Net als vorig jaar is de flitspaal , die in Hollandscheveld langs de Riegshoogtendijk staat, tijdens Oud en Nieuw opgeblazen met zwaar vuurwerk.
-
Naar verluidt heeft de beheerder de bui al voelen aankomen en waren de camera en de radarapparatuur tijdig verwijderd, maar de kast heeft danig te lijden gehad door de explosie, die voor de opening van de antenne heeft plaatsgevonden.
Het is niet bekend, of de FIP dit keer weer vervangen zal worden.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


Assen: zwaar gewonde bij ongeval op de A28
Vanmorgen rond kwart voor negen deed zich op de A28 even ten noorden van Assen een ongeval voor tussen een personen-auto en een vracht-wagen.
Hoewel de toedracht nog niet met zekerheid duidelijk is, lijkt het er op, dat de bestuurder van de auto bij het invoegen vanaf de oprit Assen-Noord richting Groningen de achteropkomende vrachtwagen door de dode hoek in zijn spiegel niet heeft gezien.
De drie inzittenden van de personenauto zijn door de brandweer en ambulancepersoneel uit het totaal vernielde voertuig bevrijd, waarbij twee portieren werden weggeknipt met hydraulisch redgereedschap.
Foto's: Persbureau Meter


Fluitenberg: bestelauto total loss na botsing met pantservoertuig
Vanmorgen rond 08:15 uur reed een Fennek pantservoertuig van de 43e Pantserinfanteriebrigade tijdens een oefening in de bossen tussen Hoogeveen en Pesse van een onverharde weg de Hoogeveenseweg op, richting Pesse, ter hoogte van het oorlogsmonument.
Door de duisternis en de mist zag de bemanning een uit de richting van Hoogeveen naderende Volkswagen Caddy bedrijfsauto niet aankomen. met als gevolg, dat de bedrijfsauto tegen het linker voorwiel van het pantservoertuig botste.
Gelukkig bleef de bestuurster van de Caddy ongedeerd, hoewel haar auto total loss was.
Omdat het om een ongeval ging, waarbij een militair voertuig betrokken was, werden de gegevens vastgelegd door de Koninklijke Marechaus-see. De beveiliging van de ongevalslokatie geschiedde door militairen, die aan de oefening deelnamen.
Het verkeer werd ter plaatse omgeleid via het fietspad.
De bedrijfsauto werd opgehaald door berger Kraal; voor de bemanning van de Fennek betekende het ongeval letterlijk einde oefening, omdat niet duidelijk was, of de crash gevolgen had gehad voor de voorwielophanging.
Men besloot, het voertuig voorzichtig terug te rijden naar de thuisbasis, de Johannes Postkazerne in Havelte en het daar aan een inspectie te onderwerpen.
Foto: Don Stolwijk - U S Media

Dinsdag 13 januari 2009

Almelo: "Roken is dodelijk"
De bestuurster van een groene Nissan Micra zal de tekst "Roken is dodelijk" op een pakje sigaretten waarschijnlijk nog lang heugen.
De vrouw reed vanmiddag tegen drieën over de N36 ter hoogte van het bedrijvenpark bij Almelo en was naarstig op zoek naar een sigaret, waardoor haar autootje op de verkeerde weghelft belandde.
De bestuurder van een haar tegemoetkomende (lege) vuilniswagen van de firma Leemans probeerde het autootje nog te ontwijken, hetgeen gedeeltelijk lukte. Er volgde desondanks een bijna-frontale aanrijding, waardoor beide voertuigen in de westelijke bermsloot belandden.
De bestuurder van de vuilnisauto, die door zijn snelle reactie ongetwijfeld het leven van de automobiliste redde, kwam met de (hevige) schrik vrij; zijn bijrijder liep schaafwonden in het gezicht op, toen hij onzacht met de voorruit geconfronteerd werd.
De Micra-bestuurster werd door de brandweer uit haar auto bevrijd en naar de wachtende ambulance overgebracht.
De berging van de personenauto, die door berger Wolves werd uitgevoerd , verliep vlot, maar die van de vuilnisauto moest vanwege complicaties
uitgesteld worden tot na de avondspits en zal rond half acht vanavond beginnen.
De N36 / Aadorpweg , die tot circa 17:00 uur voor alle verkeer was afgesloten, zal dan opnieuw dicht gaan.
Het verkeer werd gedurende de afhandeling van het ongeval omgeleid, hetgeen fikse files tot gevolg had.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Beilen: vermiste man dood aangetroffen
In een hoek van de begraafplaats aan de Torenlaan is dinsdag het levenloze lichaam van de sinds zondagavond 21 december vermiste
54-jarige Beilenaar Geert Nijboer gevonden.
Hij verliet die avond lopend het ouderlijk huis aan de Esdoornlaan. Hij nam wat kleding, een tas en een tent mee.
In het verleden verliet hij vaker het huis om na omzwervingen van enkele dagen terug te keren.
De spullen werden bij de man aangetroffen. De politie heeft op de begraafplaats een onderzoek ingesteld, waaruit bleek, dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Wat de doodsoorzaak wel is geweest, is onbekend.
Foto: Persbureau Meter


Maandag 12 januari 2009

Coevorden: trucker in de olie
"Olielekkage vrachtwagen DE MARS 1 COEVORDEN".
Deze boodschap verscheen vandaag om 15:10 uur uur op de schermpjes van de P2000-pagers van de manschappen van blusgroep A en B van de Coevorder brandweer.
De vraag, wat hen te wachten stond, werd al snel duidelijk bij aankomst op het opgegeven adres: het terrein van een transportbedrijf de Vries (voorheen Penske) op het industrieterrein.
De dieseltank van een vrachtwagen bleek flink te lekken, nadat de trekker over een betonblok was gereden en de inhoud (circa 400 liter) stroom-de nu in de richting van een rioolput.
-
Alerte werknemers van het bedrijf hadden zelf de rioolput al afgedekt, voordat de spuitgasten arriveerden, zodat de schade -letterlijk en figuurlijk- binnen de perken bleef. Met bakken werd de stroom diesel opgevangen.
-
Een werknemer van de firma Wemeijer heeft met een shovel en met hulp van de brandweer nog eens zes kuub zand aan de barrière toege-voegd.
© U S Media

Zondag 11 januari 2009

Hoogstede (D): Jeugdbrandweer zamelt oude kerstbomen in
Inwoners van Hoogstede e.o. konden zaterdag hun oude kerstboom voor het goede doel kwijt aan de Jeugdbrandweer van Hoogstede.
-
Voor een kleine bijdrage, die ten goede komt aan het werk van de Jeugdbrandweer, werden de afgedankte en afgetuigde sparren vanaf 09:00 uur door de jongeren met tractoren en aanhangers opgehaald.
Foto's: Hartmut Gosink

Hoogstede (D): tractor verliest aanhanger op de L44
Vrijdagavond verloor een tractor een met vijftien ton aardappelen geladen aanhanger op de L44 in de wijk Hoogstede-Berge, nadat de complete voortrein van de aanhanger afbrak.
De aanhangwagen schoof door over de rijbaan en kwam in de berm tot stilstand, waarbij een deel van de lading op en naast de weg viel.

-

-
Na alarmering om 20:30 uur rukte de brandweer van Hoogstede hiervoor uit met 16 man en drie voertuigen ter beveiliging van de ongevals-lokatie en om de rijbaan schoon te maken.
De aanhangwagen werd geborgen door een gespecialiseerd bedrijf uit Osterwald. De klus werd afgerond tegen 22:30 uur.
Foto's: Hartmut Gosink - Feuerwehr Emlichheim, oorspronkelijke tekst: Daniel Loehrke, Feuerwehr Hoogstede


N340: vier auto's betrokken bij kettingbotsing
Politie, ambulance en bergingsbedrijf Autax werden vanmiddag opgeroepen vanwege een ongeval, waarbij vier personenauto's betrokken waren, waarvan er één bestuurd werd door een hoogzwangere vrouw.
De aanrijding ontstond op de N340 tussen Oudleusen en Ommen, toen de bestuurder van een Citroën Berlingo, die richting Ommen reed, tegen de wegas voorsorteerde en stopte om linksaf te slaan naar een zandweg bij een bosperceel.
Twee achteropkomende auto's -een Audi A3 en een Toyota Yaris- kwamen op tijd tot stilstand, maar de bestuurster van een daar achter rijdende Renault Scénic zag te laat, dat deze auto's vóór haar stopten.
De eerst aangereden auto schoot door tegen de auto ervoor, waardoor drie auto's beschadigd werden.
-
-
Gelukkig stelde het ambulancepersoneel -ook na het onderzoek van de hoogzwangere automobiliste, die in de Toyota Yaris had gezeten- dat er bij geen van de inzittenden noemenswaardig letsel te bespeuren viel.
Wel moest berger Autax twee van de vier auto's (de Yaris en de A3) wegslepen. De Citroën Berlingo liep geen schade op.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


A28: snelweg afgesloten vanwege gekantelde bietenwagen
De A28 is tussen Beilen en Assen zaterdagavond en een groot deel van de nacht afgesloten geweest.
Dit gebeurde, nadat een vrachtwagen met suikerbieten kantelde, waarbij de lading op het wegdek terecht kwam.
Ook een personenauto en de vangrail raakten hierbij zwaar beschadigd. Beide bestuurders kwamen er zonder letsel vanaf.
Voordat de truck geborgen kon worden, moesten de bieten in een andere vrachtwagen worden overgeladen, hetgeen uren in beslag nam.
Het Team Verkeersongevallenanalyse van de Regiopolitie Groningen heeft de sporen van het ongeval vastgelegd om de oorzaak te achterhalen.
Foto: Dennis Groen - Persbureau Meter

Voor de oudere nieuwspagina's zie het archief

Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde materiaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming wordt beschouwd als aankoop.
Op deze afname volgt een factuur van € 75,00 exclusief BTW per foto en/of artikel.
Bij in gebreke blijven van betaling volgt gerechtelijke vervolging.

Indien het overnemen van teksten of beeldmateriaal niet binnen twaalf uur na publikatie aan U S Media gemeld wordt, worden bovendien administratiekosten in rekening gebracht.
In geval van "leeching" wordt een bedrag ter grootte van de schade door overmatig dataverkeer in rekening gebracht.
Bij in gebreke blijven van betaling volgt gerechtelijke vervolging.
Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.