Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

Augustus 2010 (1)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
volgt zonder waarschuwing een factuur.


Zondag 9 augustus 2010

Nieuw Buinen: Oldtimer Volkswagen Transporter brandt uit
Een tot camper omgebouwde VW Transporter van het bouwjaar 1975 is zondagmiddag volledig uitgebrand bij Nieuw Buinen.
De eigenaar, die met het busje en een caravan op weg was naar zijn vakantieadres, reed zondagmiddag rond half vier op de Drentse Mondenweg N379) in de richting van Nieuw Buinen, toen hij ter hoogte van de N374 de brand opmerkte. 
De inzittenden wisten op tijd de camper te verlaten en koppelden de caravan af. Wel liep de caravan wat roet en twee gesmolten ramen op.
De brandweer van Stadskanaal heeft de brand in de camper met twee hogedrukstralen en schuim weten te blussen.
Hoogst waarschijnlijk is de brand in het motorgedeelte begonnen.
Bergingsbedrijf Keizer heeft de camper en de caravan afgesleept.
De politie had de Drentse Mondenweg gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer kon via het fietspad worden omgeleid.
Foto: Persbureau Meter

N381 - Beilen: auto over de kop
Bij een ongeval op de N381 (Twee Provinciënweg) bij Beilen zijn zondagmiddag een vrouw en haar dochtertje licht gewond geraakt.
De auto, waarin het tweetal zat, sloeg over de kop, nadat het voertuig in de berm geraakte en de vrouw de macht over het stuur verloor.
De wagen kwam ondersteboven op het talud tot stilstand.
Een hond, die in de auto zat, kwam er goed vanaf.
De moeder en haar kind werden in de ambulance behandeld en hoefden niet naar het ziekenhuis.
De brandweer hielp bij de berging van het vernielde voertuig en leidde het verkeer in goede banen.
Foto: Persbureau Meter


Schoonebeek: zwaar gewonde vrouw in tuin aan het Flintenpad
De politie heeft zondagmiddag een zwaar gewonde 52-jarige vrouw gevonden in de tuin van een woning aan het Flintenpad in Schoonebeek.
De omgeving van de woning is direkt ruim afgezet en de brandweer heeft de schutting van de tuin met landbouwplastic bekleed.
In de tuin werd door de Technische Recherche in witte pakken sporen onderzoek verricht.
Volgens de politie vond haar eega de vrouw zondagmiddag in de tuin achter de woning.
De vrouw was zwaar gewond aan haar hoofd en werd per ambulance naar het Scheperziekenhuis in Emmen overgebracht, nadat ze door ambulacepersoneeel en door het Mobiel Medisch Team, dat per heli in een nabijgelegen speeltuin landde, behandeld was.
-
Het is nog niet duidelijk, hoe de vrouw gewond is geraakt. Het vervolgonderzoek zal daar, volgens de politie, de komende dagen duidelijkheid in moeten verschaffen. De politie doet daarom voorlopig geen nadere mededelingen.
Foto's: © U S Media

Coevorden: brandweer redt zieke zwaan uit Lutter Hoofdwijk
De Coevorder brandweer rukte zondag even na 13:00 uur uit, nadat de opdracht binnen was gekomen om hulp te verlenen aan een dier, dat te water was geaakt aan de Krimweg, tussen de N34 en het Klooster.
Het bleek nu ens niet te gaan om een ree, maar om een zwaan, die roerloos in het water lag en zelfs geen aanstalten maakte, zich uit de "voeten" te maken bij het zien van de te hulp gesnelde brandweer- en dierenambulancemedewerkers en toeschouwers.
Brandweerlieden gingen te water en pakten het grote dier beet, zonder dat het zich verzette.
De vogel werd overgegeven aan dierenambulancepersoneel, waarna hij in een deken gewikkeld werd en in een kooi in de ambulance verdween. De zwaan zal door een dierenarts worden onderzocht. Het dier leed mogelijk aan de gevolgen van botulisme.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Zaterdag 7 augustus 2010

Munnekemoer: Sibculoër ernstig gewond bij verkeersongeval
Bij een ongeval in Munnekemoer, vlak bij de Drents / Groningse provinciegrens, zijn zaterdag tegen de avond een achttienjarige man uit Sibculo en een negenjarig jongetje gewond geraakt. Een driejarig kind werd ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.
De automobilist, die uit de richting van Emmercompascuum kwam, raakte in de berm, gaf een ruk aan het stuur en verloor de macht over het stuur. De auto slipte en botste tegen een boom.
Het Mobiel Medisch Team verleende assistentie bij de behandeling van de slachtoffers.
De weg Munnekemoer Oost is zo’n twee uur afgesloten geweest.
Foto: Persbureau Meter

Dalmsholte: voorbijgangers redden man uit brandende auto
Een man en een vrouw, die tijdelijk verblijven op een bungalowpark in Lemele, aarzelden geen moment, toen ze op de Dalmsholterdijk een auto ontdekten, die kort daarvoor nabij de oversteek van de N348 in een bocht naar links rechtdoor was gereden, tegen een boom was gebotst en begon te branden.
De twee wisten de versufte bejaarde bestuurder, die permanent op hetzelfde park woont, uit de auto te halen, voor de auto volledig in brand stond en lieten het slachtoffer -in afwachting van de ambulance- in hun auto plaats nemen.
Op zich een nobele geste, maar de man (79) bleek last te hebben van zijn nek en nu was de vraag: "Moet het dak er af of niet?"
Het letsel bleek niet ernstig genoeg voor een knipactie.
De man werd voorzichtig uit de auto van het reddende stel geholpen en per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.
De brandweer uit Lemelerveld en hun collega's uit Ommen waren de vlammen, die gepaard ging met een op grote afstand zichtbare zwarte rookkolom, in korte tijd de baas met behulp van water en schuim, maar de auto brandde grotendeels uit.
's Mans fiets, die op een fietsendrager was bevestigd, bleef intact. Berger Autax haalde het autowrak op.
-
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Ommen: auto door hek naast spoorbaan
Aan het eind van de zaterdagmiddag stuiterde een personenauto over twee betonnen randen en dwars door een bouwhek aan de rand van het parkeerterrein bij het station van Ommen. De auto kwam met het hekwerk gedeeltelijk op de spoorbaan tot stilstand.
Gelukkig was kort daarvoor een personentrein van het station vertrokken, zodat verdere ongevallen uitbleven.
De bestuurder bleef ongedeerd; de auto liep aan de voorzijde enige schade op en moest worden opgehaald door berger Autax.
Nadat de auto op de bergingsauto was gelierd en de hekken zo goed mogelijk overeind gezet waren, kon het baanvak worden vrijgegven.
De bestuurder krijgt een proces verbaal vanwege gevaarlijk gedrag in het verkeer.
-
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Hardenberg: rook uit de slagerij
Uitslapen op de vrije zaterdgmorgen was er niet bij voor de mensen van blusgroep 2 en 3 en de hoogwerker van de Hardenberger brandweer:
om 07:11 uur kwam er een alarmering binnen in verband met een binnenbrand in een bedrijfspand aan de Europaweg, dus op een steenworp van de kazerne.
Voor alle zekerheid -in verband met de vakantieperiode- werd ook een eenheid van de Bergentheimse brandweer opgeroepen.
Bij aankomst achter het pand van slagerij Veurink zag men inderdaad rook uit het pand komen.
Nader onderzoek leerde, dat een vleesrookkast, die 's nachts automatisch inschakelt, misschien iets te enthousiast zijn werk had gedaan, waardoor de rook zich in het pand verspreidde. Er was geen schade en nadat het pand gelucht was, ging men even na half acht retour kazerne.
-
Foto's: Don Stolwijk- U S Media

Vrijdag 6 augustus 2010

Hoogeveen: flinke schade bij aanrijding met tractor
Een bestuurster van een Opel Corsa verwarde vanavond het rempedaal met het gas, toen zij voorrang moest verlenen aan een tractor met aanhanger, geladen met graan. De tractor reed op de van Limburg Stirumstraat, die een voorrangsweg is ten opzichte van de Nicolaas Beetsstraat, waar de Opel vandaan kwam.
Het gevolg was een behoorlijk beschadigde auto, die moest worden afgesleept.
Er zat nagenoeg geen krasje op de tractor. Wel ging er wat graan verloren, dat op de straat viel
Foto: Persfotografie Hoogeveen

Hoogeveen: man door ongeval overleden

In een flat aan de Mimosastraat in Hoogeveen was sinds vrijdagmiddag 13.45 uur een onderzoek gaande door de Technische Recherche na de vondst van een ontzield lichaam in één van de flatwoningen.

-
Buurt- en flatbewoners spraken over een moord op de bewoner en verklaarden, in de afgelopen nacht omstreeks 00.30 uur of 02:30 uur een luide knal gehoord te hebben.
Tegen zeven uur vrijdagavond werd officiëel bekend, dat het 44-jarige slachtoffer ten gevolge van een noodlottig ongeval overleden was.
De familie maakte later bekend, dat een val met als gevolg een ernstige hoofdwond de oorzaak zou zijn geweest.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen

Lohne (D): vrouw komt om in vuurzee in haar woning
Slechts een paar kilometer ten noorden van de plaats, waar vanmorgen op de A31 bij Emsbüren (D) een gezin uit Eursinge (NL) zwaar gewond raakte (zie hieronder), speelde zich vanmiddag rond half twee opnieuw een drama af.
De brandweer Wietmarschen ontvang een verontrustend B4-alarm, waarop direct veel materieel en mensen van diverse korpsen uit de regio Nordhorn werden ingezet, zoals Schwartenpohl, Lohne und Wietmarschen.
De brand woedde op een afgelegen lokatie aan de Alte Haare, buiten het dorp Lohne, dat tussen Nordhorn en Lingen ligt.
Het bleek te gaan om een uitslaande brand in twee gekoppelde eengezinswoningen, waarbij twee vrouwen werden vermist.
De brandweer trof één van de vrouwen op de benedenverdieping van een woning aan en bracht deze vrouw in veiligheid, maar voor haar circa vijftigjarige schoondochter, die men op de boververdieping vond, kwam alle hulp te laat. Ook een hond kwam om in de vlammen.
Beide woningen brandden nagenoeg volledig uit. De schade is zeer groot. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.
Foto: Don Stolwijk - U S Media

Hoogeveen: losgeschoten aanhangwagen belandt op auto
Op de Wolfsbosstraat speelde zich vrijdagmiddag van een bizar ongeluk af, toen een twee-assige aanhanger boven op de Alfa Romeo belandde, die hem zoëven nog voorttrok.
De bestuurder en de geschrokken passagier hadden geen verklaring over de oorzaak.
De 17-jarige Wesley Hassing, die net op de op de Wolfsbosstraat fietste, zag het vlak voor zijn neus gebeuren.
De aanhanger slingerde iets en klapte op een rechts van de weg geparkeerde Volkswagen Polo. Deze auto stond in de versnelling, maar schoof toch ruim twee meter van zijn plaats. Daarop kantelde de aanhanger en belandde op de Alfa.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen

A31 / Emsbüren: gezin uit Eursinge zwaar gewond na vakantiereis
De Renault Espace van uit vier mensen bestaand gezin uit Eursinge (bij Pesse) is vrijdagmorgen op de A31 tussen de afslagen naar Emsbüren en Lingen totaal vernield bij een eenzijdig ongeval. Het gezin was op de terugreis van een vakantie in Italië, toen de auto de berm in reed.
Door te heftig tegenstuur slipte het voertuig en kantelde meerdere keren , waarna de auto ondersteboven, dwars op de snelweg tot stilstand kwam.
De bestuurder (48) liep levensgevaarlijk letsel op; zijn echtgenote (43) en dochters (12 en 15) werden zwaar gewond. Ze zijn naar het ziekenhuis in Lingen overgebracht.
De snelweg werd gedurende de reddingsactie, de berging en het reinigen van het asfalt afgezet.
In de staart van de file deed zich een kop-staart-aanrijding voor, toen een vrachtwagen op een personenauto botste.
Klik op FOTOREPORTAGE voor de foto's van onze collega's van Nord-West-Media

Donderdag 5 augustus 2010

Koekange: grondmonsters rond boerderij pleegouders Willeke Dost
Achter de boerderij van haar pleegouders van aan de Koekangerdwarsdijk in Koekange, vanwaar de toen vijftienjarige Willeke Dost in 1992 spoorloos verdween, zijn donderdagochtend grondmonsters genomen op een voormalige stortplaats.
Het Openbaar Ministerie onderzoekt deze week het afvalterrein door middel van grondboringen.
Het O.M. wil op deze wijze bekijken, hoe hier het best naar het verdwenen meisje kan worden gezocht.
In juni werden de woning en de omgeving nog minutieus onderzocht, maar werd niets gevonden.
De pleegmoeder en Willeke's stiefbroer werden toen aangehouden en zijn volgens het O.M. nog steeds verdachte in deze zaak.
De vroegere stortplaats werd door de familie genoemd als mogelijke vindplaats van het lichaam van Willeke Dost.
De officier van justitie en een medewerker van de Milieudienst waren bij de grondboringen aanwezig.
Foto: Persbureau Meter

Ringe: inwoner van Laar zwaar gewond door frontale botsing op de L44
Een H3-alarm voor de Ortsfeuerwehr Emlichheim op donderdag om 06:27 uur: op de Emlicheimer Straße in Ringe had zich een ernstig verkeersongeval voorgedaan.
Een uit de richting van Ringe komende Opel-bestuurder uit Emlichheim, die op de L44 naar zijn woonplaats onderweg was, kwam in een scherpe bocht ter hoogte van huisnummer 11 op de verkeerde rijbaan en botste frontaal op een hem tegemoet komende Nissan, bestuurd door een man uit Laar. De Nissan werd door de kracht van de botsing opzij weggeslingerd, de berm in; de Opel draaide een volle slag in de rondte en kwam midden op de rijbaan tot stilstand.
De mensen van de Emlichheimer brandweer moesten de zwaar gewonde man uit Laar met zware red-apparatuur uit zijn Nissan bevrijden.
De Opelbestuurder was slchts licht gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn naar het Grafschafter Klinikum in Nordhorn gebracht.
De brandweer was met vier voertuigen en 18 man in aktie. Ze werden bijgestaan door personeel van het Duitse Rode Kruis en door een arts van piket. De politie onderzoekt de toedracht.
De L 44 moest tijdens het reddingswerk volledig afgesloten worden. De uitruk werd om acht uur afgesloten.
Foto' s: Hartmut Gosink - Vrijwillige Brandweer Emlichheim

Nijverdal: leegstaand bedrijfspand door brand verwoest
Woensdagavond heeft een zeer grote brand gewoed in een leegstaand industriepand aan de Lochtersweg in Nijverdal.
Omstreeks 18.00 uur kwam er bij de meldkamer Twente een melding binnen van een uitslaande brand in een industriepand. Tijdens het aanrijden van de eerste eenheden van de brandweer was er al een enorme rookpluim zichtbaar en werd opgeschaald naar "zeer grote brand".
Er zijn in eerste instantie vier blusvoertuigen en twee hoogwerkers ingezet om de brand te bestrijden.
Om te zorgen voor voldoende bluswater werd er water gepompt uit de rivier de Regge.
Brandweerkorpsen uit Nijverdal, Hellendoorn, Almelo, Twenterand, Rijssen-Holten en Hengelo werden ingezet bij de brandbestrijding.
Het pand, dat bij aankomst van de brandweer al vol in brand stond, ging geheel verloren.
Men besloot te trachten, twee aangrenzende loodsen te behouden, hetgeen gelukte. De brandweer heeft twee oldtimers, die in één van de schuren stonden, in veiligheid gebracht.
Metingen van de brandweer naar concentraties gevaarlijke stoffen wezen uit, dat er geen gevaar is geweest voor de omgeving.
De rook heeft wel stankoverlast veroorzaakt in de wijk Groot Lochter. Bewoners zijn door de brandweer geadviseerd om ramen en deuren te sluiten. Ook worden bewoners geadviseerd om neergekomen roetdeeltjes in een vuilnisbak te deponeren
De brandweer vermoedt, dat de brand opzettelijk is gesticht. De technische recherche van de politie Twente doet hier onderzoek naar.
Om 19.30 uur is het sein "brand meester" gegeven, maar de brandweer was in ieder geval tot ca 23.00 uur bezig met nabluswerkzaamheden.
Foto's : Fotodienst Reinhard Hellweg

Woensdag 4 augustus

Hoogeveen: Golf uit de bocht

Op de Buitenvaart in Hoogeveen is een VW Golf uit de bocht gevlogen ter hoogte van de Mercedesgarage, waarbij een lantaarnpaal op enkele millimeters gemist werd.

De auto ging door het prikkeldraad en kwam in een bosje tot stilstand. Net op dat stukje was de bermsloot onderbroken.
De aangeslagen, maar niet gewonde bestuurder is mogelijk de bocht uitgevlogen door een lekke linkerachterband.
Hij was nog maar twee maanden in het bezit van zijn rijbewijs. Berger Kraal verzorgde de afvoer.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen

Dinsdag 3 augustus 2010
Almelo: gestolen auto na tien jaar boven water
Een visser ontdekte dinsdagmiddag een autowrak in de Haven Noordzijde in Almelo.
Toen duidelijk was, dat er geen sporen op de wal te vinden waren, werd de weg afgesloten om de auto uit het water te kunnen takelen.
Het was duidelijk, dat het voertuig lang tijd het water moet hebben gelegen: de auto was bijna tien jaar geleden als gestolen opgegeven.
Voor zover bekend is het voertuig niet bij een misdrijf gebruikt.
Foto's: Alwin Winkel

N374 / Nieuw Balinge: twee zussen met Twingootje tegen boom

Twee zusjes zijn met hun Renault Twingo uit de bocht gevlogen en tegen een boom gereden via een droge bermsloot.
Het ongeval gebeurde rond zes uur op dinsdagavond op de N374, de weg van Hoogeveen naar Westerbork- ter hoogte van Nieuw Balinge.
De bestuurster verloor de macht over het stuur, toen ze vlak voor de bocht iets uit het raam wilde gooien, zo vertelde ze een hulpvaardige voorbijganger. Zij kwam er met een hoofdwondje vanaf.

Haar zus werd door de brandweer uit Westerbork uit de auto gehaald. Daarvoor moest het rechterportier uit de Twingo worden verwijderd.
Beide dames zijn naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht. De auto was total loss.
De klap was dermate hard geweest, dat de motor naar achteren werd verplaatst en de stuurkolom recht omhoog was komen te staan.
Foto: Don Stolwijk - U S Media

Balkbrug: MG ZR in de bermsloot
Dinsdagmorgen kreeg berger Autax het verzoek, een auto op te halen, die op de oprit van de N377 naar de N48 richting Hoogeveen uit de koers was geraakt en in de bermsloot tot stilstand was gekomen.
De bestuurder -een man uit Hardenberg- was na de bocht even de macht over het stuur van de MG ZR verloren en was geslipt; gelukkig nog bij relatief lage snelheid.
De van oorsprong engelse auto (stuur rechts) had daarbij voornamelijk schade aan de voorzijde opgelopen; de bestuurder bleef ongedeerd.
De berging verliep vlot, maar daarvoor moest de oprit even worden afgesloten, zodat een aantal automobilisten, dat van de N377 in de richting van Hoogeveen wilde rijden, even geduld moest hebben, todat de klus geklaard was.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

L44 / Ringe (D): flinke olievervuiling na verkeersongeval

Maandag om 20:20 uur werd de Ortsfeuerwehr Ringe-Neugnadenfeld verzocht om naar de L44 te komen om het wegdek te reinigen na een eenzijdig verkeersongeval.
De brandweer rukte uit met vijftien man en drie voertuigen om de weg van olie en vuil te ontdoen.

Een jonge automobilist was door onopgehelderde oorzaak met zijn BMW van de weg geraakt en tegen een boom gereden, maar kwam er wonder boven wonder slechts met lichte verwondingen vanaf.
-
Omdat diverse voertuigen de weggelekte olie al over een flinke afstand van het wegdek hadden verspreid en er bovendien nogal wat onoverzich-telijke bochten in de weg zaten, werd in overleg met de politie besloten, een reinigingsbedrijf uit Meppen in te schakelen om de rommel op te ruimen.
Foto's: Polizei Emlichheim

Mariënberg: leegstaande woning brandt uit aan de Kloosterdijk

Maandagavond tegen half elf kwamen de piepers van de brandweer van Bergentheim en Hardenberg tot leven.
De schermpjes meldden, dat er een binnenbrand woedde aan de Kloosterdijk 3 in Mariënberg, waarbij ook de inzet van het redvoertuig (hoogwerker) van de Hardenberger brandweer gewenst was.
Al snel werd duidelijk, dat er een leegstaande woning op het terrein van de firma Boma Staal bv volledig in brand stond, op circa 100 meter van de spoorwegovergang.
Het gebouw brandde volledig uit en het dak stortte in, maar uitbreiding van de brand naar aangrenzende gebouwen kon worden vookomen.
Vanwege instortingsgevaar en mogelijk vrijkomende asbestdeeltjes werd het publiek op ruime afstand gehouden.
De gevel en zijmuren werden daarom met een graafmachine omver gehaald.

Het was de tweede keer in nog geen 24 uur, dat er brand uitbrak in een woning de omgeving van Mariënberg.
In de afgelopen nacht brak er onder verdachte omstandigheden brand uit in het rieten dak van een woning aan de Westerweg in Beerzerveld. Omdat er daar die nacht ook vernielingen aan auto's en straatmeublilair waren aangericht, vermoeden verontruste bewoners, dat er sprake is van brandstichting en vandalisme.
De politie liet er geen gras over groeien en informeerde bij toeschouwers, of zij mogelijk getuige geweest waren van verdachte omstandigheden
Foto: Don Stolwijk - U S Media


Maandag 2 augustus 2010

Hoogeveen: begin van brand door milieuvriendelijke onkruidbestrijding ?
De brandweer van Hoogeveen was amper klaar met inpakken na een automatische brandmelding in een pand aan de Eikenlaan, toen er een volgende melding binnenkwam: brand aan de achterzijde van kledingzaak Duthler, aan het Bilderdijkplein.
Daar bleek brand te zijn ontstaan in de houten betimmering van een magazijn. De rookwolken waren inmiddels duidelijk zichtbaar.
Om de brand te blussen, moest de betimmering worden opengebroken.
-
De brand is vermoedelijk veroorzaakt tijdens het bestrijden van onkruid door middel van verbranding met hete lucht.
Dergelijke apparaten (Zacho, een Deense uitvinding) worden sinds deze zomer gebruikt door Area.
Het ligt voor de hand, dat het isolatiemateriaal of een houten balkje daarbij vlam heeft gevat. Alle sporen wezen hierop.
Ook bij de buren zijn brandsporen op het pand te zien nabij het onkruid.
-
Foto's: Persfotografie Hoogeveen en Jochem van de Weg

Hoogeveen: voetganger valt door nieuwe bestrating
Op de Hoofdstraat in Hoogeveen kwam aan het begin van de maandagmiddag een vrouw ongelukkig ten val.
Zij stapte in holle regengoot, waarin veel grit lag, dat was uitgestrooid over de onlangs aangelegde bestrating.
De gewonde dame werd door medewerkers van de ambulancedienst behandeld.
Foto: Persfotografie Hoogeveen

Beerzerveld: brand in rieten dak van woning aan de Westerweg
Door snel en doortastend ingrijpen van brandweerlieden van de korpsen van Bergentheim en van Ommen kon maandag rond 01:30 uur een woning aan de Westerweg in Beerzerveld worden gered, nadat het rieten dak door nog onbekende oorzaak vlam had gevat.
De brandweer trokken het riet rond de brandhaard weg en voorkwam zo, dat de brand zich uitbreidde.
De woning raakte zwaar beschadigd.
Foto´s: Don Stolwijk - U S Media
Meer foto's: www.brandweerommen.nl

EMmen: politie-onderzoek na zware mishandeling met honkbalknuppel
De technische recherche is zondagavond rond half twaalf ingezet rond een woning aan de Laan van het Kinholt, nadat achter dat pand een 39-jarige man uit Emmen door een veertigjarige plaatsgenoot met een honkbalknuppel in elkaar was geslagen en zwaar gewond was geraakt.
Het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen, maar is niet meer op de plaats van het incident geweest.
De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
De honkbalknuppel is door een speurhond van de politie gevonden.
Rond twee uur maandagochtend werd de afzetting rond het pand opgeheven.
De dader. die ook gewond was geraakt, werd na behandeling in het ziekenhuis gearresteerd
Foto: Persbureau Meter

Voor oudere nieuwspagina's zie het archief
Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.