Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

Augustus 2010 (4)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
volgt zonder waarschuwing een factuur.


Zondag 29 augustus 2010

Kamperveen: wervelwind vernietigt leegstaande boerdeerij

Een wervelwind heeft zondagavond huisgehouden in Lemelerveld en Kamperveen.
De wind trok een spoor van vernieling rond Zwolle in de richting van Kampen.
De wervelwind legde een leegstaande boerderij aan de Spijkerboersweg in Kamperveen plat.
Een paardentrailer waaide van het erf een sloot in.
De bui was overigens van korte duur en richtte het verder weinig schade aan, op afgeknapte takken en een omgewaaide boom na.
In Lemelerveld moest de Weerthuisweg worden afgesloten, opdat de brandweer loshangende takken en boomtoppen uit bomen kon zagen. Bij een computerbedrijf aan de Aambachtsweg i richtte een bbomtak zware schade aan
Ook in onder meer Zwolle, Kampen, Marienheem, Dalfsen en IJhorst kwam de brandweer in actie om gesneuvelde bomen en takken te verwijderen.
Foto: Persbureau Meter


Hoogeveen: dak in brand van woning aan de Grote Kerkstraat
Zondagmiddag brak bij een woning aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen brand uit op de bovenverdieping.
De bewoner ging diverse malen naar binnen in het inmiddels vol rook staande pand om te trachten de brandhaard te ontdekken, maar slaagde er niet in, die te vinden.
-
De brandweer, die de brand van binnen en buiten bestreed, ontdekte, dat het dakbeschot rond de schoorsteen in brand stond.
Om het vuur te doven werd een deel van de dakpannen verwijderd. De woning liep aanzienlijke schade op door rook en bluswater.
Er raakte niemand gewond.


Zaterdag 28 augustus 2010

Wateroverlast in stroomgebied Dinkel
Grote wateroverlast zaterdag in Losser, Glane en het Duitse Gronau, nadat de rivier de Dinkel buiten zijn oevers trad.
Hoewel de hulpdiensten snel ter plekke waren, was het dweilen met de kraan open: veel woningen kregen te maken met wateroverlast en ook enkele horecaondernemingen liepen vol. Niet met klanten, maar met hemelwater.
Wateroverlast in Losser
-
Foto: Persbureau Meter (1), Pascal Vlutters (overige)

Heteluchtballon landt naast weg in Duits-Nederlands grensgebied

Weggebruikers op de A37 / E233 keken zaterdag rond half negen verbaasd op, toen een Nederlandse heteluchtballon laag over de snelweg zweefde en vrij snel hoogte verloor.

-
Ina Nieboer uit Nieuw Amsterdam, die onderweg was naar haar woonplaats, aarzelde geen moment en wist de ballon al tijdens de landing in een veld naast naast de Nord-Süd-Straße bij Schöninghsdorf te achterhalen en een serie mooie foto's van de behouden landing te maken.
Foto's: Ina Nieboer

Raalte: man en kind gewond bij zware eenzijdige crash op de Wolthaarsdijk WZ
DIverse hulpverleners, waaronder drie ambulances en de brandweer van Raalte en Lemelerveld, spoedden zich zaterdagavond naar de Wolthaarsdijk Westzijde in Raalte, nadat er tegen 18:50 uur gewag gemaakt was van een ernstige aanrijding, waarbij gewonden waren gevallen. Er werd zelfs opgeschaald naar "middel-hulpverlening", o.a. omdat niet duidelijk was, op welk gedeelte van de langs het water gelegen modderige zandweg het ongeval gebeurd was.
Uiteindelijk bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval: een Range Rover was ter hoogte van huisnummer 25 van de weg geraakt en frontaal tegen een boom tot stilstand gekomen.
De twee inzittenden -een man (50) uit de gemeente Drechterland en zijn tienjarige dochter- waren hierbij gewond geraakt. Ze zijn met ambulances naar een ziekenhuis overgebracht.
Berger Wolves takelde de zwaar beschadigde Land Rover tussen de bomen uit en voerde het wrak af, nadat het uitgebreide VOA-onderzoek afgerond was.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Schoonebeek: bulktanker met tarwe kantelt op de Nieuw-Amsterdamseweg
Vrijdag even voor twaalven raakte een veertigjarige Assenaar, die een trekker met met circa 25 ton tarwe geladen oplegger bestuurde, na een flauwe bocht in de Nieuw-Amsterdamseweg bij Schoonebeek in de problemen, toen zijn combinatie met de rechter wielen in de drassige berm geraakte.
De truck, die onderweg was naar een bedrijf in Emlichheim, was niet meer op het rechte spoor te krijgen, raakte een eik in de rechter berm, begon te slingeren en kantelde, waarna het voertuig nog enkele tientallen meters op zijn kant doorschoof en een lichtmast vloerde, en vervolgens in de linker berm tot stilstand kwam. De bovenzijde van de tankoplegger werd flink beschadigd, toen hij nog een eik raakte, waardoor de tank scheurde en een klein deel van de lading er uit stroomde.
De chauffeur, die tot zijn schrik tijdens de crash een hem tegemoet komende vrachtwagen zag naderen, kwam er met licht letsel vanaf: schaafwonden aan zijn linker arm en een bloeduitstorting aan zijn linker oor. Een botsing met de tegenligger bleef uit, tot zijn opluchting.
De man kon, na in het ziekenhuis behandeld te zijn, samen met zijn zwangere vriendin de berging van zijn truck bijwonen.
De vrachtwagencombinatie die zware schade had opgelopen, moest eerst gelost worden, voordat hij door twee telekranen op zijn wielen gezet kon worden. Het leegzuigen van de negen compartimenten nam bijna acht uur in beslag.
Rond half negen kon de doorgaande weg van Schoonebeek naar Nieuw Amsterdam weer opengesteld worden.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


Vrijdag 27 augustus 2010

Hoogeveen: fietsster zwaar gewond op de Buitenvaart
Op de Buitenvaart is vrijdagmiddag ter hoogte van het Office Center een overstekende 54-jarige fietsster uit Stuifzand geschept door een Peugeot 206, bestuurd door een negentienjarige Tiendevener.
De vrouw is zeer hard met haar hoofd op het dak van de auto terecht gekomen en werd vervolgens de berm in geslingerd.
Ze raakte zwaar gewond en is met o.a. hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Voor behandeling kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse met de traumahelikopter. De VOA onderzocht het ongeval.
De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900 8844.

Rijssen: overvloedige regenval zorgt voor veel overlast en schade
Op diverse plaatsen heeft de hevige regenval voor wateroverlast gezorgd. Vooral uit de omgeving van Deventer en Almelo regende het meldingen van ondergelopen kelders, straten, woningen en winkels. De brandweer had er de handen vol aan om de watermassa's weg te pompen, zoals in de fotoreportage van de wateroverlast in Rijssen te zien is.
Foto's: Dirkjan van Schooten

(Kevin Sand)


Donderdag 26 augustus 2010

Ringe (D): achttienjarige automobiliste gewond na crash door slippartij
Donderdagavond is een achttienjarige automobiliste uit Hoogstede gewond geraakt, toen haar Seat Arosa in een bocht naar links op de Emlichheimer Strasse (L44) bij Ringe slipte. De auto gleed door de berm, raakte met de rechter zijkant een zwerfkei voor huisnummer 111, en kwam enkele meters verderop tegen een bloemperkje tot stilstand.
Omdat de situatie er ernstig uit zag, werden naast politie en ambulance ook de brandweer van Ringe-Neugnadenfeld en van Emlichheim gealarmeerd, maar laatstgenoemde eenheid werd al vrij snel teruggeroepen.
De jonge vrouw werd per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.
De zwaar beschadigde Seat werd met een laadschop op een auto-ambulance-aanhanger geladen, waarna de rust rond half tien wederkeerde.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Giethmen: aanrijding op kruising N348 loopt goed af
Twee zwaar beschadigde personenauto's, maar geen noemenswaardig letsel.
Dat was de balans na een aanrijding op de N348 bij Giethmen tegen 13:00 uur donderdagmiddag.
De Daihatsu stak vanaf de Achterveldsweg bij Giethmen de N348 over en werd daarbij aangereden door de Nissan, die in noordelijke richting (Ommen) reed, met een flinke aanrijding als gevolg. De Nissan kwam met de neus in de droge bermsloot tot stilstand.
De brandweerlieden van de teams Lemelerveld en van Ommen konden na enig veegwerk terug naar hun bases.
Berger Bé van de firma Autax mocht de voertuigen wegslepen en de politie maakte een rapport van het ongeval.
Het slechte weer is mogelijk de oorzaak van het ongeval geweest.
Foto's: Rik Verbeek en Don Stolwijk - U S Media

Goor: twee kastjes tegelijk in brand
Vanmorgen is de brandweer van Goor en Diepenheim gealarmeerd voor twee buitenbranden, die tegelijktijd woedden aan de Kwartelstraat (zie foto´s) en Gorterstraat in Goor, op zo'n 600 meter van elkaar. Twee electriciteitsverdeelkastjes van netbeheerder Cogas bleken in brand te staan.
De brandweer heeft beide brandjes met poeder geblust.
Volgens Cogas zaten 50 - 100 mensen circa drie uur zonder electriciteit.
-
Foto's: Martin Bakker


Woensdag 25 augustus 2010

Beilen: tractor in sloot na aanrijding met vrachtwagen
Woensdag kwam een tractor in een onoverzichtelijke bocht aan de Tolmaatsweg in Beilen in een sloot na een frontale aanrijding met vrachtwagen.
De voorwielen braken hierbij af en de aanhanger schoot los, maar er vielen geen gewonden.
Berger Kraal takelde het voertuig op.
Foto: Persbureau Meter


Steenwijk: arrestaties in moordzaak Erol
In Meppel heeft de politie woensdagochtend arrestaties verricht naar aanleiding van de moord op Halil Erol uit Steenwijk.
Vorige maand werden in een beekje bij het Overijsselse Eesveen ledematen van de man in een zak gevonden.
De 34 jarige man van Turkse afkomst was sinds februari zoek. De auto van de man werd later uitgebrand in het Groningse Haren aangetroffen.
Hoe de politie de ex-vrouw (31) uit Steenwijk en een 33-jarige man uit Meppel op het spoor is gekomen, is nog onbekend.
Bij beiden is de technische recherche van de politie actief met sporenonderzoek.
Foto: Persbureau Meter

Westerbork: man bekneld onder mestinjector
Een 41-jarige inwoner van Westerbork is vanmiddag aan de Gagelmaat in Westerbork beklemd geraakt onder een mestinjector.
De man voerde herstelwerk uit aan het apparaat, waarmee drijfmest onder het gras wordt gewerkt
Toen de Westerborker van de landbouwmachine was bevrijd, bleken zijn verwondingen mee te vallen.
Hij is met een flinke snee aan zijn linkerbeen naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen vervoerd.
Foto: Persbureau Meter

Noodweer veroorzaakt veel schade
De C-ploeg van de brandweer Hoogeveen kreeg maandagavond een melding over een tijdens een onweersbui omgewaaide boom, die de Schuinedijk in Fluitenberg blokkeerde.
Was eerder die dag ouderwetse mankracht nog voldoende, dit keer kwam er wat moderner techniek aan te pas.
Met een kettingzaag was ook deze klus snel geklaard.
De korte, maar hevige storm, die gepaard ging met een fikse onweersbui, heeft dinsdagavond niet alleen diverse bomen ontworteld, maar ook veel schade aangericht; onder andere aan het dak van deze boerderij in Sebaldeburen (Gr).
Rond acht uur raakte bij Meppel een met poststukken geladen vrachtwagencombinatie van de A28 in een hevige regenbui.
Wonder boven wonder wist de chauffeur het voertuig rechtop te houden; zelfs toen hij een greppel in reed.
De snelweg moest worden afgezet, toen berger Hooikammer de truck met oplegger met twee bergingswagens keurig uit de greppel trok.
De trekker was flink beschadigd geraakt.
Foto's: Henry Wallinga - www.zwartewaterkrant.nl
De brandweer van Staphorst rukte onder de slechte weersomstandigheden uit naar de Rechterensweg, waar een boom slachtoffer geworden van de harde wind en de weg blokkeerde de weg.
Met behulp van de kettingzaag werd er voor de liefhebber openhaardhout van gemaakt, zodat de weg snel weer vrij was.
Net voordat de klus geklaard was, werd de ploeg nog even getracteerd op een flinke regenbui
Foto's: Henry Wallinga - www.zwartewaterkrant.nl


Dinsdag 24 ugustus 2010

Erm: hennep tussen de maïs
In een maïsveld in Erm aan de weg Lootjesbergen ontdekte de bemanning van de politieheli dinsdagmiddag twee plaatsen, waar hennep werd geteeld. De politie heeft een en ander vastgelegd en onderzocht, waarna de hennepplanten direkt uit het maïsveld werden verwijderd.
Het is nog niet bekend, om hoeveel hennepplanten het gaat.
Het zijn volgens de politie twee kleine veldjes midden in het maisveld. De eigenaar van het maisveld was volkomen verrast door de vondst.
De politie heeft de zaak in onderzoek en gaat op zoek naar de daders. De hennep werd bij toeval door de politieheli ontdekt.
Foto: Persbureau Meter


Stuifzand: Chrysler-bestuurder gewond na crash op de Diepweg
De bestuurder van een 3.5 jaar oude Chrysler 300C is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Diepweg in Stuifzand.
De man was vanaf de Drijberseweg de Diepweg opgereden, maar de auto raakte direkt daarna op nog onopgehelde wijze uit de koers en raakte een boom in de rechter berm, draaide bijna een volle slag en kwam dwars op de rijbaan tot stilstand.
Aangezien de gewonde man al vrij snel na de crash uit het zwaar beschadigde voertuig was, hoefde de opgeroepen Hoogeveense brandweer niet aan de slag op de plaats des onheils. Ook het gealarmeerde Mobiel Medisch Team van het UMCG bleek niet nodig.
Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.
De zwaar beschadigde auto werd door berger Kraal opgehaald, nadat een verkeersongevallenanalist van de Regiopolitie Drenthe de situatie in ogenschouw had genomen.
Foto: Don Stolwijk - U S Media


Elim: woning aan de van Echtenswijk afgebrand

Een woning aan het eind van de smalle, onverharde van Echtenswijk in Elim is maandag aan het einde van de avond afgebrand.
De brand werd gemeld rond kwart over elf. Op dat moment was de bewoner niet aanwezig; wel enkele honden, die gered werden, al is er over het lot van één hond nog onduidelijkheid.
De korpsen van De Krim, Slagharen en Hoogeveen bestreden de brand, maar er was geen houden aan.
Een harde wind wakkerde het vuur aan en het water moest uit een sloot langs de circa 200 meter verderop gelegen Ritmeesterweg worden gehaald. De woning ging dan ook geheel verloren.

's Ochtends rond half acht is de directe omgeving van het afgebrande gebouw met hekken afgezet.


Maandag 23 augustus 2010

's Heerenbroek: man gewond bij verkeersongeval op de Zwolseweg
Bij een ongeval tussen twee auto's is maandagmiddag één gewonde gevallen.
De bestuurder van een bestelauto reed vanaf een erf linksaf de Zwolseweg op richting Kampen, maar zag daarbij een Citroën personenauto over het hoofd; mogelijk door de laagstaande zon.
De bestuurder van de Citroen moest door de brandweer worden bevrijd. Dit deed men door het portier weg te knippen.
Daarna is de man uiterst voorzichtig op een brancard gelegd en vervolgens per ambulance met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.
De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd.
Nadat een verkeersongevallenanalist alle sporen had vastgelegd, mocht berger Leerentveld de wrakken optakelen an afvoeren.
Tijdens de afhandeling van het ongeval werd het verkeer over de fietspaden langs het ongeval geleid
Foto's: Henry Wallinga - www.zwartewaterkrant.nl


Stormachtige buien richten veel schade aan
De storm die maandag over het land trok gaf vooral in het westen en midden van Nederland overlast.
In Drenthe bleef het beperkt tot meldingen van ongevallen bomen.
De boom, die was omgewaaid op de Molenweg even buiten Tiendeveen, was gedeeltelijk op het wegdek komen liggen.
Een klein klusje voor de brandweer, die met ouderwetse handkracht het probleem binnen enkele seconden oploste.
Foto: Persfotografie Hoogeveen
Groningen: fietser zwaar gewond door vallende tak
Een fietser is maandagavond zwaar gewond geraakt door een forse boomtak. De man reed op de Ubbo Emmiussingel in Groningen, toen door de stormachtige wind een forse tak uit een boom losraakte en op de fietser viel.
Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand naar het UMC in Groningen overgebracht.
Aan de fiets is duidelijk te zien, dat de klap hard moet zijn geweest. De zwaar beschadigde fiets werd op het grasveld teruggevonden.
De politie heeft de weg inmiddels afgesloten, zodat er niet meer ongevallen kunnen gebeuren.
Gemeentewerken van Groningen is druk om de los hangende takken uit de bomen te verwijderen.
Foto: Persbureau Meter


Staphorst: auto's te water na aanrijding op de Klaas Kloosterweg West
Twee automobilistes zijn maandagmorgen rond 08:30 uur licht gewond geraakt ten gevolge van een fikse aanrijding op de kruising van de Klaas Kloosterweg met het Dekkersland in Staphorst.
Beide auto's kwamen na de crash in de vaart langs het Dekkersland tot stilstand: de Volvo dook met de neus in de walkant langs de kruising;
de Seat kantelde en kwam zo'n vijftien meter verderop bijna ondersteboven met de neus in het water tot stilstand.
De vrouwen werden naar verluidt door voorbijgangers op het droge geholpen. Ze zijn per ambulance weggebracht.
De Staphorster brandweer, die kort na de melding arriveerde, hoefde geen reddingswerk meer te verrichten en kon al snel retour kazerne.
De auto's werd opgehaald door een personeelslid van bergingsbedijf Hooikammer.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


Zondag 22 augustus 2010

Nieuw Weerdinge: sportvissers vinden auto
Zit je te lekker vissen aan het kanaal aan het Eerste Kruisdiep in Nieuw Weerdinge, komt er rond middernacht (van zaterdag op zondag) plotseling een auto boven water.
De Duitse sportvissers, die dit meemaakten, sloegen direct alarm en binnen kortste keren stonden de hulpverleners aan de kant van het water. De brandweerduikers direct het water in om eventuele slachtoffers nog te kunnen redden . Er werd na een zoekactie echter niemand meer aangetroffen, zowel in de auto als in het kanaal.
Een bergingsbedrijf heeft vervolgens de personenwagen uit het water gehaald.
De politie stelt een onderzoek in. Vermoedelijk is de auto “gedumpt” en/of van diefstal afkomstig.
Daar de Duitsers ’s middags ook al bij dit water zaten te vissen en de auto pas tegen de nachtelijke uren zondagochtend werd ontdekt, gaat men er van uit, dat het voertuig al langere tijd in het water moet hebben gelegen.
Foto: Persbureau Meter

Hollandscheveld: ravage op de "Rieg"

Twee betrokkenen van de Achterhoekse band ‘Bhave’ zijn gewond geraakt bij een ongeval op de Riegshoogtendijk nabij Hollandscheveld. Hun voertuig, een Mercedes bedrijfsbus, raakte geheel vernield, evenals de vele geluidsapparatuur aan boord.
De wagen raakte tegen 5.30 uur in de rechterberm en reed met de rechtervoorkant tegen een boom.
De klap was zo hevig, dat de laadruimte geheel werd vernield. Brokstukken lagen over de weg, op het fietspad en in de bermsloot.
Gezien de schade en ravage was het verbazingwekkend, dat de twee inzittenden er levend vanaf waren gekomen.

Een van de slachtoffers kon lopend de ambulance in, de ander liep onder andere arm- en beenletsel op.
De gealarmeerde brandweer van Slagharen en Hoogeveen hoefde in eerste instantie niet ter plaatse te komen, omdat de slachtoffers reeds uit de vrachtwagen waren gehaald. Een jongeman, op weg naar huis na een avondje stappen, verleende assistentie.
Het was een hele klus voor berger Kraal om alle brokstukken te verzamelen.
Om 8.00 uur kon de brandweer alsnog opdraven voor het schoonspuiten van het wegdek, omdat er vloeistoffen van de vrachtwagen op waren gelekt. De Riegshoogtendijk was uren afgesloten.


Zaterdag 21 augustus 2010

Osterwald (D): auto over de kop; bestuurder zwaar gewond
De twintigjarige bestuurder van een Alfa Romeo is zaterdagmiddag tegen 15:00 uur zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Georgsdorferstraße. De man reed in de richting van Osterwald en raakte door te hoge snelheid op de verkeerde rijbaan, waar hij een hem tegemoet komende auto met paardentrailer schampte. De twintigjarige verloor de macht over het stuur, waarna de auto na enkele salto's uiteindelijk in een weiland tot stilstand kwam. Hij kon op eigen kracht uit het wrak komen, maar aangezien hij volgens de eerste meldingen in het wrak bekneld zou zitten, rukten de brandweer van Georgsdorf en van Veldhausen uit. Deze hulpverleners hoefden echter ter redding niet meer in aktie te komen.
De gewonde man is naar het ziekenhuis in Osnabrück overgebracht. De politie onderzoekt de toedracht.

Foto's: Hartmut Gosink


Uelsen: Nederlandse mountainbiker levensgevaarlijk gewond

Een Nederlandse mountainbiker is zaterdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval in Uelsen.
Volgens de politie wilde de man tegen 18:00 uur van het fietspad aan de Geteloer Straße de Ziegeleistraße oversteken, maar zag daarbij een auto met aanhangwagen over het hoofd. De man liep bij de botsing levensgevaarlijke verwondingen op.
De mountainbiker liep acht gebroken ribben op en een gescheurde heup op. Hij werd ter plaatse door de bemanningen van een ambulance en een traumaheli verzorgd, waarna hij naar het ziekenhuis in Enschede werd overgevlogen.

Foto's: Andreas Heck


Annen: auto ramt bushokje
Een automobilist heeft zaterdagmiddag op de Annerweg in Annen een ravage veroozaakt, toen hij over het stuur verloor.
Ondanks krachtig remmen kon hij niet voorkomen dat hij een bushokje ramde en een boom raakte, waarna de auo zwaar beschadigd op de weg tot stilstand kwam.
De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
Het was een geluk, dat er niemand in het bushokje stond.
Gezien de sporen op de weg wordt er vanuit gegaan, dat het ongeval is ontstaan, nadat de auto in de berm terecht kwam en de bestuurder bij het weer op de weg sturen de macht over het stuur verloor.
Foto: Persbureau Meter

Mantinge: automobilist gewond na crash tegen boom
Net na middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag is een VW Golf op de Steendervalsweg in Mantinge tegen een boom gereden, toen de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor.
De brandweer van Westerbork was met twee ploegen aanwezig om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. Ook het Mobiel Medisch team was hierbij aanwezig. De man is met o.a. ernstig beenletsel naar een ziekenhuis overgebracht.

Hollandscheveld: tweede verdachte van schietpartij aangehouden
Naar aanleiding van het politieonderzoek naar het schietincident op 13 augustus in Hollandscheveld, meldde zich vrijdagmorgen een 27-jarige inwoner van Hollandscheveld aan het politiebureau. Hij is gearresteerd.
De eerder aangehouden verdachte bleek 20 jaar oud te zijn en niet 27, zoals de politie eerder meldde.
Het onderzoek is nog steeds in volle gang.
Diverse getuigen werden en worden gehoord, maar de politie komt graag in contact met nog meer getuigen.
Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Voor oudere nieuwspagina's zie het archief

Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.