Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

Oktober 2011 (1)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.

Zondag 9 oktober 2011

Ter Apel: Autocross vol deuken, spanning en bakken regen... (Foto-update)
Ter afsluiting van het raceseizoen op circuit De Polderputten kon het toegestroomde publiek genieten van uren vol spanning en sensatie.
Ondanks de regen en de eerste koude, die het publiek 's middags voor de kiezen kreeg, bleven de meesten langs het circuit, om vooral toch maar niets te missen van het spektakel, dat de coureurs van de diverse klassen boden.
Vooral bij de "Bangerstox" werden talloze auto's aan puin gereden, zodat uiteindelijk maar een klein deel van de starters over de meet kwam.
Dat het ondanks het "geweld" op de baan altijd goed afliep, was mede te danken aan de professionele aanpak, zoals tijdens de autobrand, die gelukkig snel en afdoende geblust werd door baanpersoneel. (foto)
Ook een ernstig lijkend ongeval aan de andere zijde van het circuit bleek mede dank zij de hoge eisen, die aan wagens en coureurs gesteld worden, zonder letsel afgelopen te zijn. De ambulance kon dus leeg retour startpunt.
Jammer genoeg was het halverwege de middag gedaan met het vrij mooie weer: even na drieën begon het steeds harder te regenen en rond vijf uur viel er zoveel neerslag, dat onze fotografen de registratie van de wedstrijden voor gezien moesten houden.
Net op tijd overigens, want het bleek inmiddels al een niet eenvoudige opgave, door de modder op uitrit van de parkeerplaats bij het circuit te komen zonder te blijven steken....
Foto's: Andreas Heck en Don Stolwijk


Elim: riskante brand in rookafvoer rietgedekte woning aan de Langewijk
Een slecht aangelegde schoorsteen van een open haard bleek de oorzaak van een schoorsteenbrand aan de Langewijk, even buiten Elim.
De bewoners hadden bezoek van kinderen en kleinkinderen en iedereen moest de woning snel verlaten, toen die zich met rook vulde.
Onder de kap van de open haard vormde zich een rode gloed, het afdekplaatje aan het plafond werd roodgloeiend en de vlammen sloegen boven uit de schoorsteen.
De brandweer van De Krim en van Hoogeveen spoedden zich nar Elim, want het betrof een woonboerderij met rieten kap, die er amper een jaar op lag.
De brandweer van De Krim maakte aanstalten om de schoorsteen te vegen, maar die bleek geheel schoon van binnen.
De brand bleek tussen de afvoerpijp en de schoorsteen te zitten: twee afdekplaten te ontbraken, waardoor er rommel van boven was gevallen, die zich had verzameld op de plafondplaat en bij de overgang naar het tweede gedeelte van de afvoerpijp. Deze rommel was in brand geraakt.
Toen de afdekplaat aan het plafond werd verwijderd kwamen de nog smeulende resten naar beneden. Ook bij de overgang naar het tweede gedeelte van de pijp bleek dit het geval. De brandweer diende dan ook de open haard nagenoeg geheel te ontmantelen. De schoorsteenpijp op het dak werd afgedekt met een vuilniszak om binnenkomend hemelwater te voorkomen.
Onze fotograaf kon de operatie vastleggen, dankzij uiterst vriendelijke en gastvrije bewoners van deze mooie woonboerderij aan de Langewijk.
De kleinkinderen kregen een troetelbeertje tegen de schrik. De jongste doopte haar knuffeldier zonder nadenken tot Vuurbeertje.
De ander was al bezig met haar verhaal voor school.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen

Zaterdag 8 oktober 2011

Hoogeveen: pech voor treinreizigers

Aan het begin van de ochtend strandden veel reizigers op het NS-station in Hoogeveen.
Volgens NS-personeel was dit veroorzaakt door koperdiefstal nabij Meppel, maar later bleek, dat er sprake was van een hardnekkige wissel-storing. Verschillende passagiers misten hierdoor hun vlucht van Schiphol, terwijl anderen het geluk hadden met taxi’s met spoed alsnog naar Schiphol te kunnen worden gebracht.

Mensen met minder haast moesten langdurig wachten op bussen, want het bleek op zaterdag niet eenvoudig om deze nog te charteren.
Pas na negen uur verschenen de eerste bussen.
Er was veel onduidelijkheid bij de passagiers.
Na 10.00 uur bleek de storing verholpen en gingen de treinen geleidelijk weer rijden, waarbij opnieuw onduidelijkheid ontstond.
In dit geval wisten veel mensen niet, welk spoor of perron ze moesten hebben.


Coevorden: aanwinst in brand
De trotse eigenaar van een 15 jaar oude Mercedes E280 Sedan keek vanmiddag vreemd op, toen er rook onder de motorkap vandaan kwam.
Hij had de auto net aangeschaft en vanmorgen opgehaald uit het Limburgse Heerlen.
Bij thuiskomst heeft hij de auto nog uitgebreid gepoetst, waarbij ook het motorcompartiment niet vergeten werd.
Na het wassen werd nog een proefritje met de auto gemaakt en bij thuiskomst aan de Roosje Vosstraat zag hij, dat er rook onder de motorkap vandaan kwam.
De auto werd snel van de oprit afgeduwd en de brandweer gewaarschuwd.
Ook werden voor de zekerheid direct de accuklemmen afgekoppeld. De brandweer kon voorkomen, dat de auto totaal uitbrandde.
Aangezien de bron van de brand moeilijk bereikbaar was,  werd het motorcompartiment volgeschuimd.
Smeulende geluidsisolatie is waarschijnlijk de oorzaak geweest van de rookontwikkeling.
-
Foto's: Peter Kramer

Tubbergen: grote interesse voor open dag brandweer
Zaterdag werd er een open dag gehouden bij de brandweer kazerne in Tubbergen.
Er was van alles te doen en te beleven. Je kon mee omhoog met de hoogwerker of een brandje blussen.
Verder waren er diverse demonstraties, zoals vlam in de pan en een demo van een hoogteredding.
Ook werd er veel uitgelegd over preventie. De brandweer kan terugkijken op een geslaagde open dag.
-
Foto's: Alwin WInkel - 112twente.net


De Krim: levensgevaarlijke situatie door gasophoping in leegstaande woning
Puur geluk was de oorzaak, dat de situatie rond een leegstaande voormalige boerderij aan de Coevorderweg zaterdagmiddag niet verschrikkelijk uit de hand is gelopen.
Een makelaar bezocht het pand, dat sedert enkele maanden te koop staat, via de achterzijde en stelde vast, dat er een zeer zware gaslucht in en rond de woning hing. Hij belde direct 112.
De brandweer van de Krim ging op onderzoek uit, maar alle deuren en ramen waren afgesloten en men moest eerst de voordeur forceren om binnen te kunnen komen. In het gehele pand was een hoge concentratie aardgas te meten; reden om alle deuren en ramen open te zetten.
Nadat een monteur van Cogas het gas had afgesloten en de brandweer een groot raam van de dakkapel had ingeslagen, was het ergste gevaar geweken.
Wie er voor de vernieling van de gasleiding verantwoordelijk was, is nog niet duidelijk.
Mogelijk heeft iemand getracht, de cv-ketel of koperen gasleidingen te stelen.
Het laat zich raden, wat er had kunnen gebeuren, als het aardgas ontploft was; temeer, daar de woning op slechts enkele meters van de hoofdrij-baan van de drukke N377 (Slagharen - DeKrim - Coevorden) staat en het fietspad pal langs de voorgevel loopt.
-
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


Nieuw Balinge: auto van de weg, bestuurder spoorloos
Op de N374, de weg van Hoogeveen naar Westerbork, is aan het einde van de vrijdagavond een Audi A3 van de weg geraakt.
De bestuurder reed richting Westerbork, toen hij de linkerberm en vervolgens een sloot in reed. Daar schoot de auto enige tientallen meters doorheen tot de neus zich vast boorde in de grond en de achterkant omhoog tegen de walkant kwam te staan.
De politie ontdekte bloedsporen in de auto. Bovendien was de voorruit volledig kapot, maar was de bestuurder nergens te bekennen, ondanks een zoekactie van politie en brandweer. Berger Kraal sleepte de zwaar beschadigde auto -bouwjaar 2003- af. 
De politie vermoedt aan de hand van getuigenverklaringen, dat
dat er drank in het spel is geweest en de man zich heeft laten ophalen door de bestuurder van een zwarte VW Golf. De zaak wordt verder uitgezocht.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen


Vrijdag 7 oktober 2011

Harbrinkhoek: vrouw omgekomen na aanrijding

Vrijdag rond 14.55 uur stak een 68-jarige inwoonster van Harbrinkhoek -buiten de bebouwde kom- te voet de Almeloseweg over in haar woonplaats. Ze werd daar door een auto aangereden, die uit de richting Tubbergen kwam.
Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en overleed aan het begin van de avond .
De auto die betrokken was bij het ongeval werd bestuurd door een 84-jarige vrouw uit Almelo.
De VOA van de Politie Twente onderzoekt de toedracht van het ongeval.


IJhorst: automobiliste gewond bij frontale aanrijding op de Heerenweg

Verkeersongevallenanalisten van de Regiopolitie IJsselland kwamen in het begin van de avond naar de plaats op de Heerenweg in IJhorst , waar zich een fikse aanrijding had voorgedaan. Doel was, de toedracht van de aanrijding uit te zoeken.

Tijdens het ongeval, dat in een onoverzichtelijke bocht op de Heerenweg tussen het Dickningervoetpad en de Schotsweg gebeurde, botsten een Hyundai Lantra en een Peugeot 206 frontaal op elkaar.
De bestuurder van de Peugeot kwam met de schrik vrij, net als de jonge passagier van de Hyundai, maar de bestuurster van die auto, die bij aankomst van de ambulances naast haar auto lag, is per ambulance voor onderzoek naar een ziekenhuis overgebracht.
Voorbijgangers hadden zich om haar bekommerd.

Beide auto's waren onherstelbaar beschadigd.
De Heerenweg is ter plaats geruime tijd afgesloten geweest in verband met de hulpverlening, het onderzoek en de berging.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Coevorden: Citroën in brand
Een inwoonster van De Krim was vrijdagmiddag bijna op de plaats van bestemming voor haar afspraak in het Aleida Kramer Dagziekenhuis, toen het fout ging op de kruising van de van Heutszsingel en de Meindert van der Thijnensingel.
Toen de motor van haar auto afsloeg en de bestuurster poolshoogte nam, ontdekte ze vlammen onder de motorkap.
Gelukkig kon ze haar dochtertje tijdig in veiligheid brengen, want toen de brandweer arriveerde, stond het motorcompartiment van de Citroën ZX al volledig in brand. Hoewel het vuur snel bedwongen kon worden, was ook deze Franse auto onherstelbaar beschadigd....
Op de van Heutszsingel vormde zich al snel een file.
Berger Koolen haalde de ZX op.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


De Krim: Corsa ramt vluchtheuvel
Vrijdagmorgen lette de bestuurder van een Opel Corsa even niet op, toen hij over de N377 in de Krim in de richting van Coevorden reed.
Na een daverende klap kwam hij tot de onthutsende ontdekking, dat hij in dat moment van onoplettendheid de middengeleider in de chicane geramd had en daarbij niet alleen een verkeersbord plat had gereden, maar dat zijn voertuig ook flinke schade -aan de linker voorzijde- had opgelopen. Gelukkig bleef de brokkenpiloot ongedeerd.
Het voertuig, dat door een afgebroken voorwielophanging niet meer kon rijden, versperde de doorgang, zodat het verkeer richting Coevorden de chicane links moest passeren.
Berger Klaas van de firma Autax haalde de auto op.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Hoogeveen: fietser geschept door auto
Donderdagavond is bij de kruising Schoolstraat / Grote Kerkstraat in Hoogeveen een fietser geschept door een personenauto.
De fietser reed op het fietspad langs de Schoolstraat en had voorrang. Hij werd echter niet opgemerkt door de autobestuurder.  
De man kwam via de motorkap tegen de voorruit, die daardoor sneuvelde.
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
Foto: Persfotografie Hoogeveen


Donderdag 6 oktober 2011

Hoogeveen: twee doden door botsing op kruising (update)
Op de kruising Marconistraat / Voltastraat in Hoogeveen is rond acht uur donderdagavond bij een zwaar ongeval tussen een personenauto en een bedrijfsauto een vrouw, die in de personenauto zat, om het leven gekomen. In deze personenauto is ook één zwaar gewonde gevallen.
De gewonde is na stabilisatie in de ambulance door het Mobiel Medisch Team naar het UMC Groningen gebracht.
De bestuurder van de bedrijfsauto, die op de (voorrangsweg) Marconistraat reed, werd opeens geconfronteerd met de Peugeot personenauto, die zonder de verplichte stop het kruispunt opreed.
Door de hevige klap schoten beide auto’s bij een bedrijf op de hoek van de straat het terrein op.
Beide slachtoffers werden door de brandweer uit de auto gehaald. De 28-jarige bestuurder van de bedrijfsauto bleef ongedeerd.
-
UPDATE: de politie maakte bekend, dat het gisteravond overleden slachtoffer een 69-jarige in woonster van Hoogeveen is en dat de tweede inzittende, een 76-jarige plaatsgenote, inmiddels ook gestorven is.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen


Slagharen: Bob en Flop vinden: "Veiligheid voor alles !"
We zijn zo langzamerhand wel gewend aan de eindloze reeks bordenblunders en ook onze waarnemingen van vandaag vormden geen uitzon-dering op de regel, dat werk langs de weg gepaard gaat met een chronisch gebrek aan kennis van verkeersregels.
Zo werd er donderdag enige tijd ijverig geschoffeld op de rotonde N377 / Rondweg, hetgeen aangegeven werd met een waarschuwingsbord en een snelheidsbeperking tot dertig km/uur.
Die restrictie was echter maar kort geldig, want anderhalve meter verderop gaf een volgend bord aan, dat er weer vijftig gekard mocht worden...
Gelukkig was er, toen de foto gemaakt werd, geen schoffelaar meer te bekennen....

Ook op de Witmanweg waren Bob de Blunder en Flop de Bouwer druk in de weer.
Hoewel de stratenmakers zich nijver bezighielden met hun edele métier, achtten ze het raadzaam om de in deze 30-km/uur-zone geldende duizelingwekkende maximumsnelheid voor alle zekerheid te beperken tot een veel veiliger snelheid van....

Enfin, wederom: beterschap, heren....!


Bathorn (D): VW total loss na botsing met vrachtwagen
Een 34-jarige inwoner van Lage (D) is gistermorgen rond tien uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de K15 en de K19 bij Bathorn.
De man reed in zijn VW Polo van de K15 de kruising op in de richting van Twist, maar verleende geen vrije doorgang aan een 49-jarige vracht-wagenchauffeur uit Ringe, die uit de richting van Emlichheim de kruising naderde.
Door de klap werd de personenauto tegen de vangrail langs het kanaal geslingerd en onherstelbaar beschadigd.
De vrachtwagen liep lichte schade op.
De automobilist is per ambulance naar de Euregioklinik in Nordhorn vervoerd, maar kon die na een medische controle weer verlaten.
De vrijwillige brandweer van Hoogstede beveiligde de ongevalslokatie en ruimde de olie op, die op het wegdek was gelekt.
Foto's: Henning Hesselink - Feuerwehr Hoogstede

A28: auto belandt tussen kudde pinken

Op de A28, tussen parkeerplats Lageveen en afslag Zuidwolde, is donderdagmorgen rond 06:30 uur een Peugeot 607 van de weg geraakt.
De auto kwam door de snelheid tegen de walkant van een 2½ meter brede bermsloot en caramboleerde achterstevoren een weiland in, waar een kudde koeien graasde.

De bestuurder kon zijn auto zonder verwondingen verlaten.
Berger Kraal kon via een parallelweg het weiland in om de auto af te slepen
Foto's: Persfotografie Hoogeveen

A1 / Rijssen: grote ravage bij meervoudige aanrijding - verkeerschaos in de regio
Woensdag rond 9.20 uur waren drie vrachtwagens en een personenauto betrokken bij een aanrijding op de A1 ter hoogte van Rijssen.
Vlak na de aanrijding zijn de vier voertuigen in brand gevlogen en explodeerden de banden.
De vier bestuurders zijn bij de aanrijding licht gewond geraakt: twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis en twee zijn ter paatse behandeld.
Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.
De aanrijding en de brand zijn vermoedelijk ontstaan, doordat een 43-jarige trucker uit Ospel een op de vluchtstrook stilstaande vrachtwagen raakte, waardoor zijn combinatie dwars over beide rijbanen kwam te staan.
Een op de linker baan rijdende 58-jarige automobilist uit Zenderen kon niet voorkomen, dat zijn auto de scharende combinatie raakte.
Zijn voertuig kwam tegen de middengeleider tot stilstand.
De derde vrachtwagenchauffeur (30 jaar uit Venlo) kon zijn combinatie wel op tijd tot stilstand brengen, maar zijn vrachtwagen vloog in brand.
De afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente onderzoekt de toedracht van het ongeval.
Door de aanrijding ondervindt het verkeer op de A1 Almelo richting Deventer en op diverse wegen in de omgeving nog lange tijd hinder. Rijkswaterstaat zorgde voor de verkeersafwikkeling en stelde een omleiding in.
Foto's: Reggestreekfotografie / Fotopersbureau Bert Kamp

Woensdag 5 oktober 2011

Oldenzaal: vrachtwagen met 7 ton hout gekanteld

Woensdag rond 11.00 uur is een vrachtwagen met oplegger, geladen met ruim 7 ton houten planken, gekanteld op de Enschedesestraat ter hoogte van de Zuidbroekweg.
Waarschijnlijk heeft de 44-jarige chauffeur uit Heerhugowaard de planken verkeerd geladen, waardoor die gingen schuiven - met alle gevolgen van dien.
De chauffeur is ongedeerd gebleven.
Doordat een deel van de lading op de weg lag, was alleen één fietspad voor alle verkeer beschikbaar.

Foto's: Dirk-Jan van Schooten

Verplaatsbare flitskast nu naar Den Nul
De voor Nederland nieuwe verplaatsbare flitskast, die drie weken langs de N347 bij Lemele (foto) stond, is inmiddels verhuisd naar de N337 bij buurtschap Den Nul, tussen Wijhe en Olst.
Uit een uitgebreid artikel van de Regiopolitie IJsselland blijkt, dat het om een proef gaat en dat de kast niet gebruikt wordt om processen verbaal te genereren, omdat de typegoedkeuring nog niet afgegeven is.
Of de kast hier een succes wordt of door de geringe hoogte de kostbare apparatuur weinig "hufterproef" lijkt, zal de praktijk moeten uitwijzen...
(7 oktober: Inmiddels is bericht, dat de kast ook weer verdenen is uit Den Nul)
Foto: © U S Media


Dinsdag 4 oktober 2011

N348 / Dalmsholte: koeriersbusje botst achter op taxi: één gewonde
Een vrouwelijke passagier van een VW Caddy Maxi taxibusje is dinsdagmorgen per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd, nadat de auto, waar ze mee over de N348 in de richting van Raalte reisde, van achteren aangereden werd door een bestelwagen van een koeriersbedrijf.
De bestuurder van de bedrijfswagen kwam er te laat achter, dat zijn remmen niet naar behoren werkten, toen er ter hoogte van het spoorviaduct bij Dalmsholte een aantal auto's voor verkeerslichten, die daar neergezet waren vanwege wegwerkzaamheden, stil bleek te staan.
Na de kop-staartbotsing met de taxi bleek, dat de taxipassagiere last had van pijn in haar nek.
Toen de motorkap van de bedrijfswagen omhoog ging, kwam aan het licht, dat het remvloeistofreservoir leeg was.
Vanwege de technische staat van de auto werd het voertuig in beslag genomen en zal het door experts van de VOA worden gecontroleerd.
-
Foto's: Don Stolwijk - U S Media


Lingen (D): brand en explosie in BP-raffinaderij; twee gewonden
Dinsdagmorgen rond 07:15 uur heeft er brand gewoed op het terrein van de BP-olieraffinaderij aan het Dortmund-Ems-kanaal in de voorstad Holthausen-Bienen en deed zich volgens een getuige ook een explosie / zeer hoge steekvlam voor.
Een grote groep brandweervoertuigen verzamelde zich kort daarop bij de hoofdingang.
Een deel van het op het terrein aanwezige personeel, dat bezig was met een revisie, is naar de hoofdingang geëvacueerd.
Volgens berichten op Twitter was er rook te zien boven het terrein. Eén twintigjarige medewerker liep ernstige brandwonden op en een tweede licht letsel, maar de bedrijfsbrandweer van de raffinaderij is er in geslaagd, de brand -even na half acht- te blussen.
De raffinaderij draait inmiddels voor zover bekend weer normaal.
Het was dit jaar het derde incident rond de raffinaderij. Op 28 maart ontplofte een tanker in de haven bij het complex en op 25 augustus voer een Nederlandse binnenvaarttanker, die die haven net verlaten had, in dichte mist met de stuurhut tegen een brug bij Lingen-Biene.
Foto's: © U S Media

A37: Hoogeveners over de kop
Een stel uit Hoogeveen, dat onderweg was naar huis, beleefde maandagavond rond 21:30 uur een hachelijk avontuur op de A37.
Naar verluidt moest de bestuurder op het wegdeel tussen parkeerplaats Zwinderscheveld en de afslag Nieuwlande voor "iets" uitwijken en verloor daardoor de macht over het stuur.
De Peugeot kwam ondersteboven in de sloot in de middenberm tot stilstand.
De twee wisten zelfstandig uit de auto te komen en zijn kort daarop in een ambulance op letsel onderzocht. Ziekenhuisopname bleek niet nodig.
Foto's: www.cuzzo.nl

Maandag 3 oktober 2011

Meppel: evacuaties na brandje
Twee bewoners van de aanleunwoningen van ABC De Stouwe aan de Reestlaan zijn maandagavond per ambulance naar het ziekenhuis ovrgebracht, nadat er in een woning op de derde verdieping korte tijd brand had gewoed.
Eén van hen is de bewoonster van het betreffende appartement.
De bewoners van de derde, vierde en vijfde verdieping zijn tijdelijk naar de recreatiezaal gëvacueerd. Drie van hen hadden rook ingeademd, maar twee konden blijven. De bewoners van de hoogste verdiepingen konden in de loop van de avond terug naar hun verblijf; voor de mensen, die op de derde verdieping wonen wordt elders een slaapplaats geregeld.
Foto's: Don Stolwijk - U S Media

Nijverdal: politie zoekt opvallende Golf na overval op woning
Zondagmorgen heeft tussen 06.40 en 07.00 uur een overval op een woning aan de Zonnedauw in Nijverdal plaats gevonden.
De politie is op zoek naar getuigen.
Politie Twente kreeg omstreeks 07.00 uur de melding, dat zojuist een overval had plaatsgevonden op de betreffende woning.
De bewoners, een 32-jarige man en een 24-jarige vrouw, werden opgeschrikt door een onbekende man in hun woning.
Ze werden in een kamer opgesloten en hoorden, dat hun zwarte VW Golf TDI (Exclusive edition) (kenteken 58-TP- HN) werd weggenomen.
De bewoners hebben zich uit de kamer weten te bevrijden en schakelden de politie in.
De politie heeft de auto korte tijd kunnen achtervolgen, via de N35 de A1 op, richting Deventer, waaarbij snelheden van meer dan 200 km/uur werden behaald. De auto is door de dichte mist uit het zicht geraakt, waardoor de agenten de achtervolging hebben moeten staken.
Opvallend aan deze auto is, dat deze is verlaagd en voorzien is van meebrandende oranje lampjes in de koplampen ("US-lights") en grote, glimmende verchroomde velgen.
Gezien het tijdstip van de overval is het goed mogelijk dat buurtbewoners bijzonderheden hebben gezien voor of na de overval.
Mogelijk is er een tweede auto betrokken bij de overval. Mensen die tussen 05.40 en 07.00 naar hun werk zijn gegaan of hun hond hebben uitgelaten in de nabijheid van de Zonnedauw, kunnen over informatie beschikken die van belang is voor het onderzoek.
De gestolen auto heeft tussen 07.00 en 08.00 uur met zeer hoge snelheid over de N35 gereden, richting de A1. De auto is op de A1 richting het Westen gereden; het kan ook zijn, dat de auto de A50 op is gereden.

Mensen, die weten waar deze auto nu is of meer informatie hebben, die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht te bellen met Politie Twente ( 0900-8844) of anoniem via 0800-7000

Voor oudere nieuwspagina's zie het archief

Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.