Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

December 2013 (2)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.

Zondag 15 december 2013

Epe (D): Nederlandse vrachtwagenchauffeur gewond tijdens roofoverval
Tijdens een overval  in Epe (D) is een dertigjarige Nederlandse trucker gewond geraakt.
De man wilde vrijdagavond rond half acht met zijn vrachtwagen met aanhangwagen het terrein van zijn  bedrijf aan de straat Hofkamp op rijden en was even uitgestapt om de poort te openen, toen de drie daders toesloegen, hem in het Nederlands bedreigden en geld eisten.
tijdens de overval schoot één van de daders in de lucht om zijn eisen kracht bij te zetten.
De trucker werd vervolgens fysiek aangevallen en door twee man tegen de grond gewerkt, waarbij hij een steekwond in zijn heup opliep en zijn polshorloge werd gestolen.
In de tussentijd doorzocht de derde man de cabine van de truck en ontvreemdde een zak met  contant geld en papieren.
De overvallers gingen er daarna vandoor in de richting van de betonfabriek en zijn daar vermoedelijk in een zwarte personenauto met een Nederlands kenteken gestapt en gevlucht.

De Duitse en de Nederlandse politie startten direct een grote zoekactie, maar die bleef zonder succes.
De vrachtwagenchauffeur heeft zijn verwonding in een ziekenhuis laten behandelen.


Orvelte: beginnend bestuurder zwaar gewond door botsing op het Orvelterveld
Een zwaar gewonde negentienjarige automobilist is zondagmorgen met de traumaheli van het UMC Groningen weggebracht.
De jonge man -een inwoner van Orvelte- reed rond tien uur in zijn Hyundai Excel over de weg Orvelterveld bij Orvelte in de richting van het Oranjekanaal NZ, maar kwam met de rechter wielen in de drassige berm en verloor de macht over het stuur.
De auto sloeg zijwaarts ter hoogte van de bestuurderdersstoel vol tegen een boom en kwam na een kwart slag in de droge bermsloot tot stilstand.

De man is door de brandweer van Schoonoord uit zijn benarde positie bevrijd, waarbij het autodak opengeknipt werd en twee portieren verwijderd moesten worden. Hierna werd hij buiten de auto verder behandeld en vervolgens door brandweer- en ambulancepersoneel naar de heli gedragen.

Twee VOA-experts onderzochten het voertuig en de omgeving op sporen om op basis van de verzamelde gegevens een optimaal proces verbaal op te kunnen stellen.
De volledig vernielde Hyundai werd rond kwart over twaalf opgehaald door berger Hamstra, waarna de weg voor het verkeer werd vrijgegeven.


Hasselt: aanrijding op brug in de Verkavelingsweg
Een inschattingsfout heeft zaterdagavond geleid tot een aanrijding op de Verkavelingsweg, op de brug over de Grift in .
De bestuurder van de grijze VW wilde nog snel even de smalle brug over, voordat de hem tegemoet komende rode Peugeot, die eigenlijk voorrang zou moeten krijgen, de brug over zou steken.
De grijze auto botste met het linker voorwiel tegen de linker achterzijde van de Peugeot.
Die werd door de klap onbestuurbaar; ramde de brugleuning met de rechterzijde en kwam totaal vernield dwars op de brug tot stilstand.
De grijze Volkswagen kwam iets verderop netjes tot stilstand. Beide bestuurders kwamen ongeschonden uit hun voertuigen, maar hadden wel de schrik goed in de benen.  
Ter plekke werden de schadeformulieren ingevuld en gegevens uitgewisseld.
Berger Hooikammer mocht beide voertuigen afslepen.
De Hasselter brandweer, die van het ongeval hoorde bij een andere inzet, kwam nog even een kijkje nemen en heeft het wegdek gereinigd en het verkeer geregeld.
Het verkeer moest gedurende de afhandeling van het ongeval een andere route nemen.
Foto's en video: Henry Wallinga
dw_main

Zaterdag 14 december 2013

Hoogstede (D): vier personen naar ziekenhuis na brand in keuken

Zaterdagmorgen rond kwart voor acht werd de brandweer van Hoogstede met een "B3" gealarmeerd vanwege brand in de keuken van een woning aan de Bree in Hoogstede. Men rukte uit met totaal 21 man in drie voertuigen.
Bij aankomst werd duidelijk, dat het huis vol rook stond, maar ook, dat de bewoners (twee volwassenen en twee kinderen) zich al bijtijds in veiligheid hadden kunnen brengen.
De vier hadden rookgas ingeademd en werden per ambulance ter controle naar het ziekenhuis in Nordhorn overgebracht.

Omdat de brand reeds zo goed als gedoofd was, kon de brandweer haar activiteiten beperken tot uit voorzorg nablussen en het ventileren van de woning. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Foto's: Feuerwehr Emlichheim

Gieten: Volvo brandt uit op oprit
Zaterdagmiddag rond drie uur werd de brandweer Gieten opgeroepen in verband met een autobrand aan de Zaalsteden in Gieten.
Er bleek een anderhalf jaar oude Volvo op de oprit van een woning in brand te staan.
De auto bleek niet te redden.

Volgens de eigenaar is een kort daarvoor bij een plaatselijke bouwmarkt aangeschafte fles kettingzaagbrandstof spontaan geëxplodeerd in de kofferbak. De brandweer voorkwam, dat een naast het brandende voertuig staande auto ook een prooi der vlammen werd.
De politie onderzoekt de zaak.

A28: Ka slipt van talud

Op het knooppunt Hoogeveen is zaterdagmorgen een Ford Ka in een bocht geslipt en van het talud geschoten.
De auto, die op de A28 richting Assen reed, kwam een drietal meters lager op de kop tot stilstand. De bestuurster kon zelf bellen met 112.
Zij en haar passagier, een meisje van vijf jaar, kwamen er ongedeerd vanaf, zo bleek ter plaatse na onderzoek door een spoedarts.
Het meisje kreeg van de politie een troostbeertje en van Rijkswaterstaat een knuffel in de vorm van een spitsmuis.
Dat toverde al snel een lach op haar gelaat.

Foto / video: Persfotografie Hoogeveen
dw_main

Assen: schoolfeest gestaakt na onwelwordingen door overmatig drankgebruik
Een schoolfeest in een uitgaanscentrum aan De Haar in Assen is vrijdagnacht in overleg met de politie vroegtijdig gestopt vanwege overmatig drank- en mogelijk drugsgebruik.
Op het feest voor leerlingen van een school voor voorgezet onderwijs in Assen mochten jongeren vanaf 16 jaar alcohol drinken, waarbij met armbandjes een scheiding tussen leeftijdsgroepen was aangebracht.
Omstreeks middernacht waren vier leerlingen ( van 14 tot en met 17 jaar jaar oud) onwel geworden en naar een EHBO-post gebracht.
Drie van hen moesten voor controle naar een ziekenhuis.
De politie besloot in overleg met de organisatie het feest te beëindigen.
De ongeveer zeshonderd aanwezige leerlingen werden onder begeleiding van organisatie en politiemensen naar buiten gebracht.


Vrijdag 13 december 2013

Klazienaveen: vrouw overlijdt door ongeval bij winkelcentrum (update)
Op het van Echtenskanaal Noordzijde in het centrum van Klazienaveen is even na het middaguur een 78-jarige vrouw uit Emmen om het leven gekomen, toen ze tijdens het oversteken door de trekker van een vrachtwagencombinatie werd overreden.
Ondanks reanimatiepogingen van brandweer- en ambulancepersoneel en de inzet van een Mobiel Medisch Team kon het leven van de vrouw niet gered worden.
De trekker met oplegger werd bestuurd door een 21-jarige man uit de gemeente Weststellingwerf (Frl).
Drie experts van de VOA stelden ter plaatse een uitgebreid onderzoek in.
De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk, dat door diverse omstanders werd gezien.
De politie heeft voor hen het Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld.
Mocht u behoefte hebben aan slachtofferhulp, dan kunt u contact met de politie opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Hardenberg: veel schade aan woning door brand op zolder
Een bewoonster van de Beekberg, die haar hond uit liet, zag tot haar verbazing, dat er rook uit het dak van de woning van één van haar buren tevoorschijn kwam. Ze meldde dit bij haar man, die zijn kennis als bedrijfshulpverlener fluks in de praktijk bracht en o.a. de omwonenden waarschuwde, nadat hij 112 gebeld had.
De bewoners van het betreffende pand -man, vrouw en twee kinderen- bleken niet thuis te zijn en ook de buren waren elders.

Toen de brandweer in de buurt van de woning arriveerde, bleek het al om een uitslaande brand te gaan, maar door de woonerfachtige layout van de straat bleek dat de brandweervoertuigen alleen aan de achterzijde van het huizenblok konden komen, zodat kostbare tijd verloren ging.
De brandweer moest de deuren van de drie bedreigde woningen forceren om een verkenning en binnenaanval uit te kunnen voeren. Gelukkig had men de brand, die in of nabij een nieuwe, recent geplaatste CV-ketel was ontstaan, snel onder controle, maar de schade op de zolder was groot.
De hoogwerker had niet genoeg bereik, omdat twee -overigens correct- geparkeerde auto's in de weg stonden. Toen die verplaatst waren, kon ook de hoogwerker in actie komen.

De drie katten van het gezin waren vanmiddag nog zoek, maar zijn waarschijnlijk op de vlucht gegaan, toen de brandweer binnen kwam.

(Klik ook op de fotoreportage-button!)

Vroomshoop: drie mensen en twee honden aangereden

Donderdagmiddag vielen drie gewonden ten gevolge van een verkeersongeval aan de Constantijnstraat in Vroomshoop.
Een negentienjarige automobilist uit Vroomshoop reed over de Constantijnstraat, toen naar eigen zeggen zijn ruiten, die hij bij het wegrijden condensvrij had gemaakt, opnieuw besloegen en zijn zicht beperkten.
Tijdens het rijden hoorde de man een knal en bleek, dat hij drie mensen (een 49-jarige man, een 46-jarige vrouw en een 17-jarig meisje, allen uit Vroomshoop) en ook twee honden had aangereden.

De gewonde personen werden met ambulances naar een ziekenhuis gebracht.
De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Foto's: Kevin Sand - Sandfotografie

Zwolle: ravage op de Hermelenweg na botsing op de A28 (update)
Een enorme ravage was donderdagavond het resultaat van een ongeval op de A28 tussen Zwolle en “De Lichtmis”.
Een auto, bestuurd door een 36-jarige man uit Assen, botste rond 19:30 uur op de snelweg op de wagen van een andere weggebruiker.
Door de klap raakten beide voertuigen onbestuurbaar en gleden van de snelweg de parallelweg (Hermelenweg) op, waarbij en passant een derde voertuig geraakt werd, zij het, dat hierbij alleen lichte schade ontstond en de bestuurder zijn voertuig onder controle hield.
De auto van de veroorzaker kwam op de zijkant op de parallelweg tot stilstand; de aangereden auto in de berm.
Een inzittende van de aangereden auto liep een elleboogfractuur en diverse kneuzingen op.
Het slachtoffer is onder begeleiding van brandweer- en ambulancepersoneel uit de auto geholpen en overgebracht naar een ziekenhuis.

Omdat het vermoeden bestond, dat de veroorzaker alcohol genuttigd had, werd hij aan een ademtest onderworpen.
De proef resulteerde in een “F”, waarop de man direct werd aangehouden en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De ademtest wees 625 ug/l uit.
's Mans rijbewijs is ingevorderd.

In verband met het onderzoek van de verkeersongevallendienst moest een tweetal rijbanen worden afgesloten.
Dit resulteerde al snel in een file van langzaam rijdend verkeer.
De Hermelenweg was geheel afgesloten voor al het verkeer.
Bergingsbedrijf Leerentveld heeft de drie betrokken voertuigen afgesleept.
De weg werd met behulp van een veegwagen ontdaan van de vele wrakstukken.
Tegen 23:30 uur werden zowel de rijbanen van de snelweg als de parallelweg vrijgegeven.

(Zie ook de video)
Foto's / video: Henry Wallinga

Donderdag 12 december 2013

Hasselt: auto in droge sloot na aanrijding; geen gewonden
Bij een ongeval op de kruising Verkavelingsweg met de Zandvoortweg is donderdagmiddag een auto in de sloot beland.
De bestuurster van de Citroën kreeg op de kruising geen voorrang van een andere automobiliste.
Door de klap tolde haar voertuig half om zijn as en gleed achterstevoren de bermsloot in.
Het andere voertuig kwam vrijwel zonder schade iets verderop tot stilstand.
Beide bestuursters werden onderzocht door ambulancepersoneel. Er werd geen letsel geconstateerd.
De vrouw moest met lede ogen toekijken, hoe haar zwaar beschadigde auto door berger Hooikammer uit de sloot werd getakeld.
De bestuurster van de Nissan kon met haar auto haar weg vervolgen.
De onfortuinlijke vrouw werd door de politie naar haar huis gebracht.
Mogelijk heeft de laagstaande zon met dit ongeval te maken.
Foto's / video: Henry Wallinga

Bornerbroek: grote brand verwoest schuur
Rond kwart voor vijf in de nacht van woensdag op donderdag werd de brandweer gealarmeerd in verband met brand in een leegstaande schuur aan de Hoeselderdijk in Bornerbroek (gemeente Almelo).
Bij aankomst bleek het om een uitslaande brand te gaan in een leegstaande schuur van circa 40 bij 20 meter.
De schuur is volledig verwoest.

De brandweer wist te voorkomen, dat de brand oversloeg naar naastgelegen schuur.
Omdat de brand gepaard ging met forse rookontwikkeling, die over de A35 trok, zorgde dit, in combinatie met de mist, voor een onveilige verkeerssituatie. Daarom is voor korte tijd de snelweg tussen de afslag Almelo Zuid en afslag Almelo West afgesloten geweest.
Doordat de rook snel afnam, kon de snelweg weer opengesteld worden; zij het met een snelheidsbeperking
De rook leidde ook voor enige stankoverlast.
De oorzaak van de brand is niet bekend.
Brandweer Twente heeft vier blusvoertuigen, een hoogwerker  en enkele ondersteunende voertuigen ingezet om de brand te bestrijden. Ongeveer 40 brandweerlieden van de kazernes Almelo, Borne, Wierden, Enter en Hengelo hebben hulp verleend.
Foto's: Alwin Winkel


Woensdag 11 december 2013

Zenderen: hennep al geoogst
Dinsdag werd in een pand aan de Hoofdstraat in Zenderen een reeds geoogste hennepkwekerij aangetroffen.
Vermoedelijk hebben er 465 hennepplanten gestaan.
De stroom was illegaal afgetapt.
In opdracht van de officier van Justitie werd de kwekerij ontruimd.
De politie onderzoekt, wie de eigenaar is van de kwekerij.

Hasselt: fietsster gewond ten gevolge van aanrijding op de Vaartweg
Bij een ongeval op de Vaartweg (N377) in Hasselt is woensdagochtend een fietsster gewond geraakt.
De fietsster wilde vanuit de Burgemeester Malcorpslaan de kruising oversteken.
Net op de kruising werd zij aangereden door een automobiliste, die van de Hendrik van Viandenstraat linksaf de Vaartweg op wilde, maar daarbij de vrouw over het hoofd zag.
De fietsster kwam hard in aanraking met de auto en viel daarna op de grond.
Omstanders schoten te hulp en alarmeerden de hulpdiensten. De fietsster is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.
De hevig geschrokken automobiliste mankeerde niets en mocht in de politieauto even op adem komen.
De drukke kruising werd gedeeltelijk afgesloten, waardoor menig vrachtwagen klem kwam te staan.
De verkeersongevallendienst moest namelijk alle sporen nog veiligstellen.
Nadat de analisten alles hadden vastgelegd, werd ook deze rijbaan vrijgegeven.


Coevorden: scooterbestuurster zwaar gewond door aanrijding met auto
Woensdagmorgen nog voor zonsopgang heeft zich in vrij dichte mist een zeer ernstige aanrijding voorgedaan op het Stieltjeskanaal, nabij de Ossehaarseweg in het buitengebied van Coevorden.
Een negentienjarige snorscooterbestuurster uit Laar (D), die in de richting van Stieltjeskanaal reed, kwam frontaal in botsing met een haar tegemoet komende Renault Twingo, bestuurd door een 27-jarige vrouw uit Veenoord.
Na de aanrijding schoot de auto naar links en gleed van de dijk en kwam op z'n rechterkant tot stilstand in de -op dat moment gelukkig ondiepe- bermsloot.
De jonge scooterbestuurster had zeer ernstig letsel opgelopen. Ze is in kritieke toestand naar het UMC Groningen overgebracht.
De automobiliste is met lichte verwondingen naar het Scheper-ziekenhuis in Emmen vervoerd.
De weg lag bezaaid met wrakstukken en dergelijke. De tas van de jonge vrouw bleek in de bermsloot te drijven en werd door een politieman uit het water gevist. Haar helm, die ook in de sloot lag, werd eveneens in veiligheid gebracht.
De Peugeot Kisbee snorscooter was total loss; de auto was zwaar beschadigd.
Het Stieltjeskanaal is zo'n vier uur lang afgesloten geweest rond de Ossehaarseweg, onder andere vanweg het VOA-onderzoek.

Dinsdag 10 december 2013

Zuidwolde: begin van brand in woning tijdig ontdekt
In Zuidwolde (Drenthe) is dinsdag kort na 17:00 uur een begin van brand uitgebroken in een aanbouw met bovenverdieping aan de Suuddal.
De brand was door nog onbekende oorzaak ontstaan in een halletje en werd ontdekt, toen de woning zich met rook vulde.
De bewoners verlieten het pand zo snel mogelijk, maar de bewoonster ademde toch rook in.
Zij werd onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
Een woordvoerder van de brandweer vertelde, dat men net op tijd was, omdat de brand op het punt stond, uit te breken.
De schade door de brand, het bluswater en de rook is aanzienlijk.
De stichting Salvage zal een oplossing zoeken voor de bewoners.
Ook burgemeester de Groot van gemeente De Wolden liet zich ter plaatse op de hoogte brengen.
Foto / video: Persfotografie Hoogeveen

Emmen: zware schade door aanrijding bij wegwerkzaamheden Rondweg
Twee personenauto's liepen dinsdagavond tegen kwart voor acht forse schade op als gevolg van een aanrijding op de kruising van de Emmer Rondweg met de Meerdijk.
Een groene Nissan Almera reed de kruising op en sloeg linksaf naar de Meerdijk, maar werd daarbij vol in de rechter flank aangereden door een Mitsubishi Carisma, die over de Rondweg in de richting van Ter Apel reed.
Voor de bestuurders (een man en een vrouw) bleek de crash fysiek gezien geen nadelige gevolgen te hebben gehad, maar ze zullen wel naar nieuwe vervoermiddelen uit moeten gaan kijken.
Van de in de melding genoemde beknelling was geen sprake, waardoor de brandweer alleen het op de weg ruim aanwezige glas op hoefde te vegen.

Zoals op de eerste foto te zien is, werkten de verkeerslichten -voor zover niet afgeplakt- normaal en was er geen sprake van een defect.
De situatie ter plaatse was door wegwerkzaamheden nogal verwarrend. Waarschijnlijk heeft één van de bestuurders hierdoor het rode licht genegeerd. Mogelijk kan de uitslag van het VOA-onderzoek duidelijkheid in de kwestie scheppen.

Ommen: automobilist aangehouden na inrijden op fietsster
De politie heeft maandag een 62-jarige man uit Ommen aangehouden. De man wordt ervan verdacht, vrijdagochtend 22 november op een negentienjarige fietsster op het fietspad van de Coevorderweg in de buurtschap Arriën in te zijn gereden.
De jonge vrouw uit Arriën fietste rond 07.40 uur over het fietspad van de Coevorderweg, toen een auto plotseling vanaf het erf van een woning het fietspad opreed. Ze moest van haar fiets springen om een aanrijding te voorkomen.
Later kwam ze hem opnieuw tegen op een kruispunt van de Middenweg en werd ze bijna geschept.
Via het kenteken kon de man worden opgespoord. Hij is aangehouden voor bedreiging.

Dalfsen: Groninger gepakt met inbrekersgereedschap

Op de Hessenweg in Dalfsen is in de nacht van maandag op dinsdag een automobilist (45) uit Groningen aangehouden.
Hij was niet in het bezit was van een rijbewijs en had inbrekerswerktuigen, zoals schroevendraaiers en zaklampen in zijn auto.
De man is meegenomen naar het politiebureau in Zwolle.
Bij zijn fouillering werd ook een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen.
De man blijkt al meerdere keren door de politie te zijn aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.


Hardenberg: Emmenaren met inbrekerswerktuig en hennepafval in de auto

Op de J.C.Kellerlaan in Hardenberg zijn in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden, die in het bezit waren van vuilniszakken met hennepafval en inbrekersgereedschap.
De twee Emmenaren van 32 en 37 jaar hadden geen identiteitsbewijs bij zich.
De auto is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.
De beide mannen zijn naar een politiebureau gebracht voor verhoor.


Dedemsvaart: auto op begraafplaats

De bestuurster van een groene Renault Twingo wachtte dinsdag rond het middaguur een aangstaanjagende belevenis, toen ze over de smalle Noord Stegeren in de richting van Dedemsvaart reed, toen ze uit de bocht kwam en een ruk aan het stuur gaf, toen ze schrok van een plotseling opdoemende tegenligger.
De auto van de vrouw reed tegen de heg van begraafplaats Achterveld, kantelde en kwam ondersteboven -vlak voor een grafsteen- tot stilstand.
De vrouw is door voorbijgangers uit de auto geholpen en door ambulance- en brandweerpersoneel in veiligheid gebracht, waarna ze naar een ziekenhuis is vervoerd.
De politie is op zoek naar de bestuurder van de andere (blauwe) auto. De VOA onderzoekt de zaak.


Maandag 09 december 2013

Smilde: frontale aanrijding op de Veenhoopsweg

De bestuurster van een rode Mitsubishi Colt is maandagavond naar een ziekenhuis vervoerd, nadat ze letsel opliep ten gevolge van een frontale botsing op de Veenhoopsweg (N371) in Smilde.
De auto van de vrouw was ter hoogte van de begraafplaats door onopgehelderde oorzaak op de verkeerde weghelft gekomen en daar op een tegemoetkomende Seat Toledo gebotst.

Nadat het VOA-onderzoek was afgerond, haalde berger Broekhuis de zwaar beschadigde auto's op.

Bathorn (D): electrakast van flitspaal in brand gestoken

In de nacht van zondag op maandag is een flitspaal aan de Kreisstraße 19 (Kanalstraße) in Bathorn door onbekende daders zwaar beschadigd.
Een automobiliste meldde rond kwart voor twee, dat de installatie in brand stond.
Politiemensen stelden ter plaatse vast, dat de bij de installatie behorende electriciteitskast brandde.
De brandweer van Hoogstede rukte met in totaal twaalf man in twee voertuigen uit, maar hoefde verder niet in aktie te komen, omdat de brand al spontaan uitgegaan was.

Op de paal van de flitsinstallatie werden braaksporen gevonden, waaruit opgemaakt kan worden, dat de daders geprobeerd hebben, de camera te bemachtigen. De schade is aanzienlijk.
De politie vraagt getuigen, te bellen met 05921 3090 in Duitsland; vanuit NL 0049 5921 3090.

Foto's: Feuerwehr


Assen: gijzeling? Getuigen gezocht.
De politie is zaterdagavond een onderzoek gestart naar een mogelijke gijzeling.
Een getuige meldde, dat hij had gezien, dat een vrouw aan de Groendijk Zuidzijde van de fiets werd getrokken en werd meegenomen in een auto. Haar fiets was in de Drentse Hoofdvaart gegooid.
De auto, waarin de vrouw werd meegenomen, zou een grijze Skoda stationwagen betreffen.
De politie heeft direct de omgeving afgezocht, maar de auto niet aangetroffen. Ook een burgernetmelding leverde niets op.
Zaterdagavond en zondagochtend is in het kanaal gezocht naar de fiets, maar die is vooralsnog ook niet gevonden.
Specifieke kenmerken van de fiets ontbreken.

Bij de politie is geen vermissing bekend van een vrouw, die gelinkt kan worden aan dit incident.
Mist u een vrouw in uw omgeving of heeft u informatie, die in dit onderzoek zou kunnen helpen, bel dan met de politie in Assen via 0900-8844.
Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.