Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

Maart 2013 (3)

© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.


Zondag 24 maart 2013

Meppel: brand in portiek Groot-Akkerhorst-complex

De Meppelr brandweer rukte even na half zes zondagmiddag met groot materieel uit, nadat er een alarmering binnengekomen was aangaande brand in het appartementen- en winkelcomplex Groot Akkerhorst aan de Nieuwe Kerkstraat in het centrum van Meppel.
Om de brand te bestrijden moest een deur geforceerd worden en enkele ramen op de eerste en tweede verdieping moesten er aan geloven om de rook en rookgassen met overdrukventilatoren uit het pand te kunnen verdrijven.
Niemand raakte gewond, maar de bewoners moesten tijdelijk hun appartementen verlaten.
Er was zondag nog niet bekendgemaakt, wat de oorzaak van de brand is geweest, noch is de omvang van de schade duidelijk.

Maandag maakte de politie bekend, dat drie tienermeisjes gearresteerd waren op verdenking van brandstichting.

 

Fluitenberg: rietgedekte woning brandt uit ten gevolge van schoorsteenbrand

Een brand in het rieten dak van en woning aan de Kalenberg in Fluitenberg heeft zondagavond ertoe geleid, dat de gehele woning verloren is gegaan. De brand was ontstaan bij de schoorsteen en al snel stond dat gedeelte van het dak in brand.
De stevige wind wakkerde het vuur verder aan, voordat de brandweer met bluswerk kon beginnen.
Brandweereenheden uit Hoogeveen, Ruinen en Meppel bestreden het vuur.
Volgens omwonenden had het getroffen gezin pas een maand geleden de woning betrokken. Zij konden tijdig het pand verlaten.
Twee honden konden uit het brandende pand worden gehaald. Eén van de twee leek er ernstig aan toe

Foto's: Persfotografie Hoogeveen

Goor: schoorsteennbrand verwoest bovenverdieping woonhuis

Nadat in eerste instantie rond 16:15 uur een schoorsteenbrand in een woning aan de Wheedwarsweg in Goor gemeld was, bleek dat de Rode Haan toch harder toegeslagen had; de bovenverdieping brandde volledig uit en het pand is waarschijnlijk volledig verloren gegaan.
De eigenaar kon de woning tijdig verlaten en bleef voor zover bekend ongedeerd.


Brandweer Hoogstede blust natuurbrand

Zondag om 11:54 uur werd de brandweer van Hoogstede gealarmeerd (B3) vanwege een bos- en heidebrand aan de Bathorner Diek tussen Hoogstede en Emlichheim. Men rukte uit met in totaal 21 man en drie voertuigen uit en slaagde er in, de brand te bedwingen.
De uitruk nam 1,5 uur in beslag.
De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak.

Foto's: Hartmut Gosink - Feuerwehr Emlichheim


Dalen: mos op dak in brand

Zaterdag om 18:22 uur gingen de piepers van de brandweer in Coevorden af in verband met een schoorsteenbrand aan De Loo te Dalen; even later gevolgd door de melding "Middelbrand (Gebouwbrand)" voor de tweede ploeg.
Bij aankomst was er rookontwikkeling zichtbaar bij de nok van het dak en even leek het inderdaad om een dakbrand te gaan.
Een korte inspectie leerde echter, dat er alleen wat mos op het dak in brand stond.
Hierop werd de inzet van de tweede ploeg geannuleerd.
Het brandje werd, ondanks de ijzig koude wind, snel geblust, waarop men retour ging naar de warme kazerne.
Foto's: Peter Kramer

Veeningen: brand richt grote schade aan in privé-sauna

Zaterdagavond heeft brand grote schade aangericht in de sauna bij een woning aan de 't Holweg in Fort.
Ten gevolge van kortsluiting was de verlichting uitgevallen en toen de bewoner na het controleren van de groepenkast in de woning terugkwam bij de sauna, zag hij dat er brand was uitgebroken in het met asbestplaten gedekte gebouwtje.

De brand werd bestreden door de brandweer van Koekange-De WIjk.
Om het vuur onder controle te krijgen werd veel brandend en smeulend materiaal boven de sauna met een hooivork verwijderd.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen


Zaterdag 23 maart 2013

Vinkenbuurt: brand in dak van stal met tienduizenden kuikens

Terwijl de Ommer brandweer nog volop bezig was aan de Varsenerdijk, werd er zaterdag om 16:28 uur alarm geslagen voor brandweer-eenheden uit Balkbrug en Dalfsen vanwege een brand, die in een woning aan de Woestendijk in Vinkenbuurt zou zijn uitgebroken.
Het werd bij aankomst echter duidelijk, dat het vuur had toegeslagen in het dak van een de grote stallen van een pluimveebedrijf.
De brand was snel onder controle.
Naar verluidt bevonden zich zo'n 26.000 drie dagen oude kuikentjes in de loods, maar de diertjes zouden het voorval alle hebben overleefd.

Foto's: U S Media

Heeten: rietgedekte woning door brand volledig verwoest

Een rietgedekte woonboerderij aan de Stokvisweg in Heeten is zaterdagmiddag volledig afgebrand.
Het vuur, dat rond half vijf uitbrak en naar verluidt ook in dit geval door vonken uit de schoorsteen is ontstaan, bleek mede door de harde wind niet tijdig te doven.


Ommen: woning aan de Varsenerdijk brandt volledig uit

Zaterdagmiddag tegen drie uur werd er alarm geslagen voor de Ommer brandweer en de hoogwerker uit Hardenberg in verband met brand in een rietgedekte woning aan de Hessenweg-West in Ommen.
Het adres bleek echter onjuist: de brand woedde in een woning aan de N340 / Varsenerdijk.
De vlammen hadden zich inmiddels in het dak genesteld en de witte rook dreef over de provinciale weg. Het verkeer werd stilgelegd en later omgeleid via de Hessenweg-West en de Oude Woestendijk, omdat er aanvoerslangen voor bluswater over de N340 lagen.

De woning, die door de provincie was aangekocht, werd tijdelijk nog bewoond om kraken te voorkomen en stond naar verluidt op de nominatie om gesloopt te worden.

Het vuur, dat door vonken uit de schoorsteen was ontstaan, breidde zich langzaam maar zeker uit over de volle lengte van het rieten dak en bleek niet te doven door een verlaagd plafond. Het pand brandde dan ook volledig uit.
Het riet werd aan het eind van de middag met een graafmachine van het dak getrokken en op de grond geblust.

Foto : U S Media

Hollandscheveld: rij coniferen omgewaaid

Het zal u niet ontgaan zijn: het waaide - vrij stevig. En onvermijdelijk regende het stormschademeldingen voor de brandweer.
Ook in "onze" regio waaide het nodige om, zoals blijkt uit deze foto's, die zaterdag tegen de middag genomen zijn bij een woning aan de Riegshoogtendijk in Hollandscheveld.
De wortels van deze vijf coniferen hielden stand tegen het natuurgeweld, maar het geheel rolde op als een tapijt...
Foto's : U S Media

Vrijdag 22 maart 2013

Hollandscheveld en De Krim: twee schoorsteenbranden voor blusgroep De Krim

Donderdag tegen de avond rukte de blusgroep van De Krim uit naar een woning aan de Hoofdweg, waar rook rond de kachel verried, dat er iets mis was met het rookkanaal. De bewoner was gewaarschuwd door de rookmelder en hoorde een vreemd geluid in de schoorsteen.
Daarnaast constateerde hij dat de schoorsteenpijp roodgloeiend was, waarop de brandweer werd gealarmeerd.
De brandweermensen hebben de allesbrander naar buiten gebracht en de schoorsteen geveegd.
Het bleek, dat de bewoner de avond ervoor dennentakken in de kachel verbrand had. Waarschijnlijk is hiervan een deel in de knik van de pijp blijven "hangen" en is later gaan branden
De schoorsteen werd van bovenaf geveegd met behulp van de hoogwerker van de Hardenberger brandweer, hetgeen een voorraadje fijne as opleverde.
Vrijdagmorgen kon "De Krim" er wederom op uit voor -opnieuw- een schoorsteenbrand; nu in een vrijstaande woning aan het Zuideropgaaande in Hollandscheveld. Hier kwam de hoogwerker van de Hoogeveense brandweer in actie om het rookkanaal, waar vuur duidelijk zichtbaar te zien was, van bovenaf te kunnen reinigen.
In dit geval kwamen er heel wat plakken aangekoekte roet vrij bij het vegen, dat bij snijdende kou moest gebeuren.
Het bleek, dat de schoorsteen al vijftien jaar nooit was geveegd, omdat de bewoner een zelf leegbrandende kachel had en in de veronderstelling verkeerde, dat de schoorsteen dan niet geveegd hoefde te worden. De brandweer legde een stookverbod op.
Stichting Salvage werd ingeschakeld, omdat de bewoner geprobeerd had, de brand te blussen met een poederblusser en zo de hele huiskamer voorzien had van een laag poeder.

Omdat het Zuideropgaande ter plaatse afgezet was met pylons, moest het verkeer even geduld hebben - of keren.
Foto's : U S Media


Zuidveld: twee auto's total loss na botsing op de Schoonloërweg

Wonder boven wonder vielen er geen gewonden ten gevolge van de zware aanrijding, die vrijdagmorgen gebeurde op de kruising van de Schoonloërweg met het Oranjekanaal NZ in Zuidveld - even ten noorden van Westerbork.
De aanrijding ontstond, toen de bestuurder van een Audi de kruising met de Schoonloërweg op reed, maar een van rechts komende BMW niet aan zag komen.
De BMW raakte de Audi vol in de flank, waarop die dwars door de heg van de woning aan de kruising vloog en in de tuin stot stilstand kwam.
De BMW kwam na een kwart slag vlak voor een boom tot staan.
De bestuurster van de BMW en de man in de Audi kwamen er zonder letsel van af, hoewel de automobiliste wel wat last van pijn in haar nek had.

Nadat een expert van de VOA Drenthe de omstandigheden had vastgelegd en de boordcomputer van de BMW had uitgelezen, haalde berger Hamstra de Audi op en ging de BMW mee op en auto-ambulance van berger Logicx.
Foto's : U S Media

Beerzerveld: gewonde door botsing auto’s

Bij een verkeersongeval op de kruising Beerzerhaar / Beerzerhooiweg is donderdagmiddag 21 maart een 27-jarige automobilist uit Beerzerveld gewond geraakt. Hij is met een beenbreuk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanuit de richting den Ham reed hij over de Beerzerhaar deze kruising op. Hij kwam daarbij in botsing met de van links, over de Beerzerhooi-weg, de kruising oprijdende auto, bestuurd door een 36-jarige man uit Goor, die hem geen voorrang verleende.
Het slachtoffer botste vervolgens tegen een boom. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Opmerkelijk feit: over dit ongeval is opnieuw geen persalarmering uitgegeven.


Donderdag 21 maart 2013

Meppel: automobilist botst opzettelijk tegen politieauto’s

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 51-jarige man uit Kraggenburg aangehouden.
Surveillerende agenten wilden de automobilist op de Handelsweg in Meppel controleren, maar.de man negeerde het stopteken, doofde de lichten en ging er vandoor. Na een achtervolging door twee politieauto’s kon de man op de Ambachtsweg tot staan worden gebracht.
Toen zowel voor als achter de auto een politieauto stond, zette de man zijn auto in de achteruit; botste opzettelijk tegen de politieauto achter hem en vervolgens tegen die voor hem. Daarna stapte hij uit en was verbaal erg agressief.
De man kon met getrokken wapen en met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht.
Hij is opgesloten voor nader onderzoek.


Beilen: politie zoekt getuigen overval op kapsalon

Een kapperszaak aan de Brinkstraat in Beilen is woensdagavond rond zes uur overvallen.
Een man bedreigde het personeel met een scherp voorwerp, eiste geld en ging er met buit vandoor.
Het zou gaan om een man met een getinte huidskleur van ongeveer 25 jaar oud.
Hij droeg een grijs vest met capuchon, een spijkerbroek en witte sportschoenen.
De politie kamde direct de omgeving uit en zette Burgernet in, maar dat heeft vooralsnog niet geleid tot een aanhouding.

Ten tijde van de overval zaten twee vrouwen te eten in de pizzeria tegenover de kapsalon.
De dames zaten aan een tafeltje aan het raam en spraken over een verdachte persoon op straat.
Het zou gaan om een vrouw van ongeveer 55 jaar, met halflang grijs haar en een rode jas.
De andere vrouw zou ongeveer 25 zijn en had bruin lang haar. De politie komt graag in contact met deze vrouwen.
Ook anderen die meer informatie hebben met betrekking tot deze overval kunnen contact opnemen met de politie in Beilen via 0900-8844.Woensdag 20 maart 2013

N34: automobilist naar ziekenhuis na schuiver

Op de N34 tussen Hardenberg en Gramsbergen raakte dinsdagavond een Renault Laguna, die in de richting van Gramsbergen reed, in de linker berm. De auto dook met de neus tegen de wal van een bermsloot, ging over de kop en kwam ondersteboven in de sloot tot stilstand.
De bestuurder is -naar verluidt met licht letsel- per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.
De onherstelbaar beschadigde Renault is door berger Autax opgehaald.

Opmerkelijk feit: ook over dit voorval is geen persalarmering uitgegeven.

N48: plaatsing tunnelbakken opnieuw uitgesteld

De stremming van de N48 (Ommen-Hoogveen) die vanwege de plaatsing van de landbouwtunnelbakken voor vrijdag 22 tot maandag 25 maart was aangekondigd, is vanwege de verwachte winterse weersomstandigheden opnieuw uitgesteld.; nu naar 5 tot 8 april.

Witharen: voetgangster zwaar gewond ten gevolge van aanrijding

Dinsdag rond 20:00 uur gebeurde op de Woestendijk in Witharen een zeer ernstig ongeval.
Een58-jarige inwoonster van Witharen, die met haar zoon over de Woestendijk liep, werd door een auto geschept, die uit de richting van Balkbrug kwam. De vrouw belandde ernstig gewond in een bermsloot.
Een buurtbewoner, die eerste hulp verleende, werd opgevangen door de politie, waarna ambulancemedewerkers het werk over namen.
Het slachtoffer is zeer zwaar gewond overgebracht naar een ziekenhuis; de bestuurster van de auto is in shock opgevangen in een politie auto.
De opgeroepen traumahelikopter, die uit Volkel moest komen, is vanwege de vliegtijd van 40 minuten niet ingezet.
De zwaar beschadigde auto werd afgesleept door berger Autax.

Opmerkelijk feit: over dit zeer zware voorval is geen persalarmering uitgegeven.

Hoogeveen: brandende auto in garagebox

De Hoogeveense brandweer rukte dinsdagavond uit naar een een garagebox aan de Beukemastraat, nadat daar om tien voor elf brand was gemeld.
Bij aankomst was er al een behoorlijke rookontwikkeling te zien en nadat de garagedeur was geopend, werd duidelijk, dat de rook veroorzaakt werd door een Toyota Yaris, die in brand was geraakt. De vlammen waren door zuurstofgebrek al spontaan gedoofd.

De eigenaresse vond het maar vreemd, dat de auto, die zij er ‘s middags om drie uur in had gezet, ’s avonds om even voor elf uur in brand stond.
De Hoogeveense spuitgasten sleepten de wagen naar buiten en controleerden het uitgebrande voertuig met een warmtebeeldcamera op verborgen vuurhaarden. Die werden niet gevonden.
De Toyota was total loss.
Foto's: Cuzzo

Dinsdag 19 maart 2013

Havelte: groot alarm vanwege vergeten pannetje

Een vergeten pannetje op het gas in de keuken leidde dinsdagavond tot een verontrustende alarmering voor een woningbrand in Havelte, aangezien er gemeld was, dat de (enige) bewoner zich nog in het pand aan de Korhoenweg bevond. Dat bleek ook het geval.
Hoewel het aangebrande kookgerei flinke rookschade in de gehele woning en bij de buren veroorzaakte en brandschade in de keuken, liep de man slechts een lichte rookvergiftiging op en hoefde hij niet in een ziekenhuis behandeld te worden.
De rook werd uit beide panden verdreven met overdrukventilatoren.

Foto's: U S Media


Almelo: frontale aanrijding truck - auto op de Slagenweg: automobilist overleden

De chauffeur van een trekker met melktankoplegger, die dinsdagmorgen over de Slagenweg richting Almelo reed, werd daar onverwacht geconfonteerd met een hem met een flinke vaart tegemoet rijdende Renault Modus. De personenauto kwam na een bocht op de verkeerde weghelft terecht.
De vrachtwagenchauffeur -een inwoner van Barneveld- probeerde nog uit te wijken en hard te remmen, maar zefs deze inspanning kon de frontale aanrijding niet voorkomen.
De personenauto kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand in een droog bermslootje.
De cabine van de trekker schampte nog wel een boom in de rechter berm, maar de trucker kwam met de schrik vrij.
Helaas bleek de bestuurder van de personenauto de klap niet te hebben overleefd.

Onmiddellijk werden meerdere ambulances, politie- en brandweereenheden en analisten van de VOA ingezet en werd de Slagenweg afgesloten.
Nadat het stoffelijk overschot van het slachtoffer -een 55-jarige inwoner van Almelo- uit de auto was gehaald en per ambulance weg was gebracht, konden bergers Wolves (uit Wierden) en Wielsma (uit Apeldoorn) met de wrakken aan de slag; onder meer ter assistentie van het VOA-onderzoek.
De tank van de oplegger bevatte circa acht ton melk.Maandag 18 maart 2013

Emmen: arrestant bekent bekrassingen

De man, die zaterdagnacht is aangehouden in verband met het bekrassen van auto’s in de Balingerbrink in Emmen, heeft bekend verantwoor-delijk te zijn voor de vernielingen van auto’s in geheel Emmen. Hij verklaarde al een jaar bezig te zijn geweest en handelde door privé-problemen. Door de auto’s te bekrassen kon hij zijn frustratie kwijt.

Op een vierde in de Balingerbrink bekraste auto werd de tekst ‘1000BTW’aangetroffen.
De verdachte verklaarde zich te storen aan het feit, dat er geen beloning werd uitgeloofd.
Door de tekst ‘1000BTW’, 1000 euro Beloning Te Weinig, op de auto te krassen, wilde hij zijn ongenoegen uiten.
De politie kwam de man mede op het spoor dankzij belangrijke tips van oplettende burgers.

Hoogeveen: geldautomaat opgeblazen (update)

In de nacht van zondag op maandag is bij het winkelcentrum De Wielewaal in Hoogeveen-Zuid een off premise geldautomaat van ABN Amro opgeblazen.
Bewoners van woningen boven de automaat schrokken om 03:55 uur wakker van de stevige ontploffing. Niet veel later hoorden zij een auto met piepende banden wegscheuren in de richting van flatgebouw De Arend. Het ging om een grijze Audi TT, zo werd later bekendgemaakt.

De deur van de ruimte van de bank was uit zijn voegen geblazen bij de explosie en in de naast de automaat gevestigde fietsenwinkel ging het alarm af. Onderdelen van de pinautomaat werden tientallen meters weggeblazen en lagen aan de andere kant van de straat langs de walkant.
De criminelen gingen er zonder buit vandaar, maar hebben wel zware schade aangericht.
De brandweer werd opgeroepen om te controleren of er nog kans was op meer explosies.
De Buizerdlaan werd over een groot gedeelte afgezet voor het onderzoek van de technische recherche.
.
In Eindhoven werd in dezelfde nacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat van ABN Amro op de Kruisstraat.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen


Zondag 17 maart 2013

Hasselt: schoorsteenbrand in woning aan de Sportlaan

Zondagmorgen om 11:20 uur werd de blusgroep van Hasselt opgeroepen voor een schoorsteenbrand.
De bewoners waren net bezig om de kachel lekker op te stoken voor het bezoek arriveerde, toen het mis ging.
Snel werd de luchttoevoer afgesloten en werd het alarmnummer gebeld.
Terwijl de tankautospuit nog onderweg was, riep de bevelvoerder de hulp in van de hoogwerker van brandweer Zwolle, maar toen bleek, dat de schoorsteen gemakkelijk te bereiken was, werd de hoogwerker afbesteld.

Het rookkanaal werd door de brandweer gecontroleerd en geveegd.
De bewoners konden helaas geen gebruik meer maken van de kachel en zullen het met de warmte van de centrale verwarming moeten doen.
Door het snelle optreden van de bewoners bleef de schade binnen de perken.

Nijeveen: twee gewonden bij ongeval op de Nieuwe Meppelerweg (update)

Bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Meppelerweg bij Nijeveen zijn zondagmiddag twee gewonden gevallen.
De auto, waarin zij zaten en die bestuurd werd door een 29-jarige man uit Meppel, reed de naast de weg gelegen sloot in.
De bestuurder en een 37-jarige vrouw uit Emmen raakten hierbij gewond.

Brandweerkorpsen uit de gehele regio werden opgeroepen voor dit ongeval, dat omschreven werd als een "voertuig te water".
Het Mobiel Medisch Team van het Universitair Medisch Centrum in Groningen werd overgevlogen met de Lifeliner 4-heli.
De auto lag in een nagenoeg droge sloot, waardoor de brandweerduikers al snel weer retour konden.
Nadat de gewonden stabiel genoeg waren voor vervoer, zijn zij met spoed met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis van Meppel.
De verkeersongevallendienst van politie Drenthe bracht de sporen van het ongeval in kaart.
Nadat dit onderzoek was afgerond, kreeg bergingsbedrijf Leerentveld de taak om de totaal vernielde VW Golf uit de sloot te takelen.


Coevorden: brandje bedreigt hangplek

Zondagmiddag om 13:07 uur werd de brandweer van Coevorden opgeroepen vanwege een brand in een bijgebouw aan de Oosterstraat.
Het bleek te gaan om brandend afval, dat onder een afdak lag, dat door de lokale jeugd als jeugdhonk wordt gebruikt.
Toen de brandweer aankwam, bleken de vlammen, die volgens de melder in eerste instantie tot aan het dak kwamen, al behoorlijk afgenomen te zijn.
Een straal "hoge druk" bleek voldoende, om ook de laatste vlammetjes te doven.
Foto's: Peter Kramer

Emmen: politie arresteert auto-bekrasser

De Emmer politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 59-jarige Emmenaar op heterdaad betrapt bij het vernielen van auto’s.
Hij werd al enige tijd door de politie in de gaten gehouden.
De afgelopen nacht werd hij gevolgd door onder andere de Ondersteuningseenheid Noord-Nederland en hierbij werd gezien, dat hij drie personenauto’s, die de Balingerbrink stonden, bekraste.
De man fietste hierna weg, maar kon op de Hondsrugweg aangehouden worden. Hij was in het bezit van een schroevendraaier.
Ook een vierde bekrassing van een auto in de Balingerbrink werd gemeld.
De politie stelt een onderzoek in naar bijna 700 aangiftes van bekrassingen van auto’s in geheel Emmen.


Zwolle: kalveren komen om in brandende schuur

Bij een brand in een schuur aan het Roodhuizerpad in de Zwolse wijk Berkum zijn in de nacht van zaterdag op zondag kalveren omgekomen.
Rond 00:10 uur werd de brand gemeld bij de Meldkamer Oost Nederland.
In verband met de ernaast gelegen rietgedekte woning werd er een flink aantal voertuigen ingezet.
Vanwege de waterwinning werd er ook een watertransport gealarmeerd, maar de inzet hiervan bleek niet nodig.

De Zwolse brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen, dat de schuur volledig werd verwoest.
Bij controle bleek, dat een aantal -naar verluidt vijf- kalveren de brand niet had overleefd.
De rietgedekte boerderij bleef gelukkig gespaard.


Zaterdag 16 maart 2013

Doornspijk: trein schept auto: één dode

Het treinverkeer tussen Nunspeet en 't Harde is vrijdagavond vanaf zeven uur gestremd geweest, nadat op de bewaakte overweg van de Klaterweg een auto door een Intercitytrein, die richting Zwolle reed, was gegrepen.
De totaal vernielde auto kwam na de klap zo'n vijftig meter verderop tot stilstand.
De bestuurder van de personenauto heeft het ongeluk niet overleefd.
Hulpverleners waren tot middernacht bezig met onderzoek en het vrijmaken van de spoorbaan.

Foto's: Kees Verwijs

 
Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.