Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

Januari 2014 (5)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.Zondag 2 februari 2014


N34: Opel Tigra zwaar beschadigd t.g.v. kop-staartaanrijding

Zondagmiddag rond kwart over vier werden de hulpdiensten opgeroepen in verband met  een kop-staartaanrijding op de N34 ter hoogte van de afrit naar Annen.
Een Opel Tigra was tegen de achterzijde van een Volkswagen Golf gereden, waardoor de Opel-bestuurder met zijn hoofd tegen de binnenspiegel sloeg. Het letsel werd ter plaatse behandeld.
De bestuurder van de Golf bleef ongedeerd. 
De Opel, die aanzienlijke schade had opgelopen,  werd weggesleept, nadat de VOA de omstandigheden had genoteerd.Almelo: vier gewonden door frontale aanrijding
Zaterdagavond tegen half acht vond een frontale aanrijding tussen twee personenauto's plaats op de van Rechteren Limpurgsingel ter hoogte van het kanaal. De bestuurster van de ene auto (een vrouw van 58 en haar even oude passagier, beiden uit Almelo) en de twee inzittenden van het andere voertuig: een 74-jarige man en een 69-jarige vrouw, beiden uit Melick, zijn met spoed naar ziekenhuizen in Almelo en Enschede vervoerd.

Men vermoedt, dat de Almelose uitgeweken is voor een voorwerp, dat op de rijbaan lag.
De VOA heeft onderzoek gedaan. Beide voertuigen waren total loss.
Foto's: Bert Kamp


Hoogeveen: opnieuw aanrijding op gevaarlijke kruising: twee gewonden
Op het kruispunt van de A.G. Bellstraat met de Voltastraat in Hoogeveen zijn zondagmorgen twee Volkswagens Golf (de ene uit 1992; de andere bouwjaar 2000) ten gevolge van een voorrangsfout in botsing gekomen.
De op de A.G. Bellstraat  rijdende Golf boorde zich in de flank van de Golf, die vanaf de Voltastraat het beruchte kruispunt op reed.
Deze auto kwam tot stilstand gedeeltelijk op de stoep en fietspad, na het raken van een paal met verkeersbord.
Beide bestuurders raakten gewond en zijn naar een ziekenhuis gebracht.
Het ongeval werd onderzocht door de VOA, alvorens de berger de voertuigen kon afslepen.
Na diverse zware ongelukken op het kruispunt heeft de gemeente opvallende verkeerspalen met grote stopborden geplaatst om op het gevaar te wijzen.
Diverse automobilisten reden via de berm en het fietspad dwars door de sporen van het ongeval, ondanks de afzettingen met voertuigen en brachten een brigadier van de VOA in gevaar, die bezig was met sporenonderzoek,.
Foto's: Persfotografie Hoogeveen


Twist: dode en drie gewonden na slippartij op de L47

Een achttienjarige inwoner vaan Meppen is rond 04:45 uur in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen ten gevolge van een eenzijdig ongeval op de weg Alt-Rühlertwist (Landesstrasse 47) in Twist.
De Opel Corsa was in een bocht ten gevolge van gladheid geslipt, rechts van de weg dwars door een vangrail gereden en ondersteboven in een bermsloot tot stilstand gekomen.
De inzittenden, die op de achterbank zaten en de bijrijder slaagden er in, uit de auto te komen, maar de achttienjarige bestuurder zat bekneld en overleed ter plaatse.
Een boer, die wakker was geworden door het lawaai van het ongeval, schoot te hulp en trok de auto met zijn tractor gedeeltelijk op het droge.
Twee van de drie inzittenden van de Opel Corsa -een 21-jarige vrouw en een man van 24- zijn met ernstig letsel naar een ziekenhuis overgebracht. Een 18-jarige inzittende bleek licht gewond.


Esschebrugge: Coevordense licht gewond na schuiver op de B403
Zondagmorgen even na half negen reed een 38-jarige automobiliste uit Coevorden over de B403 (Coevordener Straße) in de richting van Emlichheim.
De weg bleek ook plaatselijk erg glad: de auto slipte in een bocht naar links, gleed tussen twee bomen door, kantelde en kwam ondersteboven in een sloot tot stilstand.
De vrouw wist uit de auto te komen en is met licht letsel naar het Röpcke Zweers ziekenhuis gebracht.
Berger Rakel uit Geeste ontfermde zich over de onherstelbaar beschadigde Mazda 626.
De brandweer van Emlichheim werd opgeroepen vanwege een benzinelek.

Nieuw Weerdinge: drie arrestaties bij commotie in de Ph. Lindemanstraat
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee inwoners van Nieuw Weerdinge (18 en 19 jaar) en een 25-jarige man uit Ter Apel aangehouden.
Eerder die nacht was een ruit van een woning aan de Ph. Lindemanstraat ingegooid met een trottoirband.
Het levensgevaarlijke projectiel miste de bewoner, die op de bank zijn en 1,5 jaar oud kindje de fles gaf, maar net.
De politie werd daarop gewaarschuwd en de bewoners deden aangifte, toen de 25-jarige inwoner van Ter Apel één van de bewoners uitschold. Hij werd daarop aangehouden. Niet veel later werd de 18-jarige aangehouden, nadat hij herkend was als degene, die de trottoirband gooide. Diverse dorpsbewoners kwamen op het tumult in de Lindemanstraat af.
Uiteindelijk werd ook de 19-jarige aangehouden, omdat hij ondanks diverse verzoeken de straat niet wenste te verlaten.

Almelo: mislukte overval op tankstation
Zaterdagavond hebben twee nog onbekende personen een poging gedaan, een tankstation aan de Baniersweg in Almelo te beroven.
De twee wilden rond sluitingstijd kennelijk het personeel overvallen, maar dat lukte niet; naar verluidt, omdat ze niet binnen konden komen.
Het signalement is erg mager: het zou gaan om twee personen in donkere kleding.


Zaterdag 1 februari 2014

N374: twee zwaar gewonden t.g.v. ongeval bij Drouwenermond

Een zeventienjarig meisje en een jongeman van 20 -beiden uit Nieuw Buinen- zijn met spoed naar respectievelijk het UMC Groningen en het Refaja-ziekenhuis in Stadskanaal overgebracht, nadat ze zaterdagavond met een auto van de N374 raakten en in het ijskoude water van een naast de weg gelegen vaart belandden.
De man was enigszins aanspreekbaar, het meisje niet, aldus de persvoorlichtster van de politie. Het meisje moest gereanimeerd worden en is met de traumaheli vervoerd.
De auto is -gezien de schade- waarschijnlijk eerst met de achterzijde tegen een betonnen stuwwand geslagen.
VOA-experts stelden een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval, dat op de N374 (Borger-Stadskanaal) niet bij Borger, zoals in eerste instantie gemeld werd, maar ten NW van Nieuw Buinen gebeurd is.
Coevorden: nieuwe TAS voor JBW Coevorden

De Jeugdbrandweer Coevorden, die dit jaar dertig jaar bestaat en 27 jeugdleden telt, beschikt sinds vrijdagmiddag over een nieuw blusvoertuig.
De tankautospuit was tot voor kort in gebruik bij de jeugdbrandweer Hoogeveen en is volledig geschikt gemaakt voor de opleidingsdoeleinden, die de jeugdbrandweer met haar opleidingsprogramma voor ogen heeft.
Burgemeester Bert Bouwmeester was samen met enkele vertegenwoordigers uit het district Zuidoost en Zuidwest bij de overdracht aanwezig.

De Jeugdbrandweer Coevorden is sinds 1 januari 2014, samen met het jeugdkorps in Hoogeveen, onderdeel van de jeugdbrandweer in Drenthe.
Iedere vrijdag is er een verenigings-/oefenavond.
De jeugd wordt ondersteund door negen enthousiaste begeleiders, die als vrijwilliger zijn verbonden aan de brandweerpost Coevorden.
De  veiligheidsregio  Drenthe telt twee  jeugdbrandweerkorpsen: Coevorden  (district  Zuidoost)  en  Hoogeveen  (district  Zuidwest). 


Foto's: Ruud Hölscher

Schoonebeek: dronken zeventienjarige betrapt op joyriding
In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een zeventienjarige jongen en een man van 25 uit Schoonebeek aangehouden wegens joyriding.
De zeventienjarige jongen had de auto van zijn ouders ongevraagd meegenomen en is met een vriend gaan joyriden.
Agenten troffen de jongens en de auto aan in de omgeving van de Albstraat.
De 17-jarige bleek onder invloed van alcohol: hij blies 530 ugl.
De verdachten zijn opgesloten voor verhoor


Vrijdag 31 januari 2014

Ommen: zware schade en licht letsel bij ongeval op de Varsenerdijk

De balans van een aanrijding, die rond kwart voor zeven vrijdagavond gebeurde op de kruising van de N340 (Varsenerdijk) met de afrit van de N348: twee auto's total loss en één bestuurder per ambulance naar een ziekenhuis.
De bestuurder van een BMW 525, die van de N348 uit de richting van Raalte kwam en -naar eigen zeggen- bij groen licht de N340 op reed, kreeg geen voorrang van de bestuurder van een Toyota Avensis, die over de N340 in de richting van Ommen reed.

Beide voertuigen werden opgehaald door berger Autax.Kampen: spiksplinternieuwe woonboot zinkt in het Vossemeer

Donderdagavond is een spiksplinternieuwe woonboot in het Vossemeer bij Kampen -even ten noorden van de Roggebotsluis- ten gevolge van een aanvaring met een meerpaal zo zwaar beschadigd, dat het drijvende onderkomen lek sloeg en gedeeltelijk zonk, buiten de vaargeul.
De ark, die werd voortbewogen door twee sleepbootjes, was onderweg van de fabrikant in Hardenberg naar Voorschoten bij Leiden (ZH), waar hij medio februari in gebruik zou worden genomen.
Staphorst: overval op supermarkt aan de Markt
Vrijdagmorgen rond half elf pleegde een met een mes gewapende man een overval op de Poiesz supermarkt aan de Markt in Staphorst.
De politie meldt, dat de circa 185 cm lange dader een grijze jas droeg en een Jumbo-tas bij zich had.
De dader liep weg in de richting van de Hersteld Hervormde kerk aan de Gemeenteweg.

De politie zoekt getuigen van dit voorval; met name klanten, die de supermarkt hebben verlaten tijdens de overval en mensen, die de overvaller hebben gezien.
Beschikt u anderzins over informatie die mogelijk tot de dader kan leiden? Bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto's / video: Henry Wallinga

Meppel: dronken automobilist mag rijbewijs inleveren

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 28-jarige man uit Meppel op de Riouwstraat betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
Hij scoorde 710 ug/l, wat overeenkomt met ongeveer 1,6 promille. Het rijbewijs is ingevorderd.Donderdag 30 januari 2014

Elim: behaaglijk plekje bleek toch niet zo'n goed idee

Een inwoner van Hollandscheveld keek raar op, toen hij donderdag rond het middaguur op de Prieswijk in Elim zijn Toyota HiAce startte om weg te rijden. De motor sloeg direct weer af en onder de motorkap klonk een luid weeklagend gemiauw.
Een zwart-witte kat had kennelijk de warmte van de motor opgezocht, maar zich daarbij niet gerealiseerd, dat dit schijnbaar behaaglijke plekje de nodige risico's met zich mee bracht.
Het dier zat nu bekneld tussen de multiriem, die de waterpomp en de stuurbekrachtiging aandrijft, maar de dakhaas was van bovenaf practisch niet te zien en ook vanaf de wielkast was alleen een maar een stukje van een benauwde kattenkop zichtbaar.

De meldkamer stuurde de blusgroep van De Krim op pad, die op grond van de rijke ervaring besloot, de multiriem door te snijden.
Dat bleek de juiste oplossing: het kattenbeest werd niet alleen effectief bevrijd, maar ging er zelfs met een noodgang vandoor, de achtertuinen in.

Er bleven wel flinke plukken haar op straat en aan de multiriem achter, dus vermoedelijk is poeslief er niet helemaal ongeschonden vanaf gekomen...Woensdag 29 januari 2014

Oosterwolde / Appelscha: tieners bekennen 23 woninginbraken
De politie heeft met de arrestatie van vier kinderen een groot aantal woninginbraken in Oosterwolde en Appelscha opgelost.
Drie van de vorige week gearresteerde verdachten zijn pas 13 jaar oud; één is 15 jaar. De jongen van 15 zit nog vast.

In de maand december steeg het aantal woninginbraken in Appelscha en Oosterwolde ineens sterk.
Het viel op, dat de daders voornamelijk binnen kwamen door een ruit in te slaan en dan vooral geld en tablets stalen.
De stijging van het aantal woninginbraken was reden voor de politie om nader onderzoek te doen.
Dankzij buurtonderzoek en getuigenverhoor kwam de politie de vier jongeren op het spoor.
Twee jongens van 13 jaar zijn afkomstig uit Oosterwolde; de andere dertienjarige woont in de gemeente Smallingerland.
De 15-jarige jongen woont in Appelscha.

Tijdens het verhoor werd duidelijk dat de vier jongeren verantwoordelijk waren voor 23 woninginbraken: negen in Appelscha en veertien in Oosterwolde. De jongeren opereerden in wisselende samenstelling.
Alle vier bekenden hun aandeel. Ze verklaarden, dat het hen te doen was om het geld en om de kick.

In overleg met de officier van justitie werd besloten, alle vier voor te geleiden aan de rechter-commissaris.
Die besloot, alle jongens in bewaring te stellen, maar voor de 13-jarigen werd de inbewaringstelling geschorst.
Het drietal werd direct door Jeugdzorg onder de hoede genomen en ze volgen dan ook een behandeltraject.
De verdachten zullen zich voor de kinderrechter moeten verantwoorden.
Het onderzoek is nog niet afgerond en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Veendam: politie arresteert vijf verdachten vanwege 34 delicten
Met de aanhouding van vijf verdachten heeft de politie de afgelopen maanden vierendertig zaken opgelost.
Het gaat vooral om inbraken in woningen, in containers op bouwlocaties en om diefstal van negen personenauto’s.
Bij de inbraken zijn veel goederen buitgemaakt, waarvan er ongeveer driehonderd zijn teruggevonden. De meeste zijn terug bij de eigenaren.
Er zijn ook echter ook spullen, waarvan de eigenaar nog niet is achterhaald.
Mogelijk hebben deze gedupeerden geen aangifte gedaan.
Dat gaat onder meer om een gereedschap, twee zo goed als nieuwe fietsen en twee buitenboordmotoren.
Ook zijn er enkele sieraden gevonden, waarvan de eigenaar niet bekend is, zoals een zilverkleurige ring met inscriptie ‘12-5-2000’ en een naam en een zilverkleurige armband met de naam ‘Salim’.

De zaak kwam aan het rollen, toen bij een controle in de auto van een 26-jarige man uit Wildervank twee autosleutels werden aangetroffen.
Deze sleutels bleken van twee gestolen auto’s te zijn. In het onderzoek, dat volgde, werden nog een 27-jarige man uit Oude Pekela en een 21-jarige vrouw uit Wildervank aangehouden. Zij bleken in het bezit van ongeveer driehonderd gestolen goederen.
Later in het onderzoek liep het spoor naar een 28-jarige man uit Veendam en een 50-jarige vrouw uit Westerlee.
Zij werkten samen met de drie eerder aangehouden verdachten.

In enkele garageboxen in Oude Pekela werden de gestolen spullen teruggevonden. Daar stonden twee gestolen personenauto’s, die nog intact waren en vijf gestolen auto’s, die al gedemonteerd waren. De overige gestolen spullen waren vooral gereedschappen.
Twee andere gestolen auto’s werden in Veendam en Westerlee aangetroffen.

Het onderzoek heeft tot nu toe geen verdachten opgeleverd, die de diefstallen hebben gepleegd.
De aangehouden helers zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.
Meer...>>


Nieuw Weerdinge: truck te water na confrontatie met wegversmalling
De vrachtwagenchauffeur werd woensdagmorgen uiterst onaangenaam verrast, toen hij op het Weerdingerkanaal NZ reed en de chicane over het hoofd zag ten gevolge van een moment van onoplettendheid.
De DAF CF truck raakte de rechter stoeprand en twee houten palen van de snelheidsremmer, schoot naar rechts, schampte een boompje en dook het kanaal in. De vrachtwagen kwam op z'n rechter zijkant tot stilstand in het -gelukkig ondiepe- water.
De chauffeur bleef ongedeerd en kon de wagen zonder een nat pak verlaten, zodat de opgeroepen hulpverleners -op de politie na- retour basis konden. (Opmerkelijk feit: de motor van de truck bleef zeker tot het begin van de middag stationnair door lopen).

Berger Koolen was toevallig in de buurt, maar omdat het om een vrachtwagen ging, werd berger Kraal opgeroepen. Die was vlot ter plaatse met een wrecker, maar moest wachten op een telekraan, om de -nog voor de helft met autobanden geladen- vrachtwagen op te kunnen takelen.
Twee experts van de VOA onderzochten de situatie rond de zeer effectieve snelheidsremmer.
Een aardige buurtbewoonster verzachtte het leed van het wachten bij -1 graad en een snijdende wind, door de verkleumde aanwezigen op koffie te tracteren.


Zuidwolde: letsel bij botsing op kruising Meppelerweg - Hoofdstraat

Een voorrangsfout op het kruispunt Meppelerweg - Hoofdstraat in Zuidwolde heeft geleid tot een stevige botsing, waarbij een vrouw zodanig gewond raakte, dat ze naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.
De Chevrolet Matiz van de chauffeuse boorde zich in de flank van een BMW uit de 3-serie. De bestuurder van deze auto bleef ongedeerd.
De Verkeersongevallenanalyse onderzocht het ongeval, waarbij het niet direct duidelijk werd welke auto  van welke weg kwam.
De Chevrolet was na de botsing langs de verkeerde kant van een verkeersgeleider op de verkeerde weghelft van de Hoofdstraat terecht gekomen.
Beide voertuigen werden na het sporenonderzoek afgesleept.

Foto's: Persfotografie Hoogeveen

Zwolle: overval op snackbar
Bij een snackbar aan de Assendorperstraat in Zwolle is iets na middernacht een gewapende overval gepleegd.
De dader had een getinte huidskleur. Hij is na de overval op een fiets gevlucht in de richting van het centrum.
De politie gaf door middel van een Burgernet-melding ook een signalement vrij van de dader.
De overvaller zou een donkere jas, grijze joggingbroek en witte gympen dragen.

Medewerkers van de Forensische Opsporing stelden enkele belangrijke sporen veilig.
Ook werden bewakingsbeelden bekeken om zo meer te weten te komen van de dader.
Mocht u iets gezien hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie.
Foto's / video: Henry WallingaDinsdag 28 januari 2014

Nijverdal: schade door brand bij Ten Cate valt mee
Dinsdagmiddag rond 15:00 uur rukte de brandweer uit naar aanleiding van een automatisch gegenereerde melding over brand bij het bedrijf Ten Cate aan de Campbellweg in Nijverdal.
Direct daarop werd bevestigd, dat er inderdaad brand was uitgebroken; om 15:10 uur werd voor alle zekerheid opgeschaald naar "middelbrand".
Het bleek te gaan om een oververhitte ventilator. De brand was snel onder controle en de schade valt naar verluidt erg mee.

Foto's / video: Reggestreek Fotografie

Hoogeveen: licht letsel ten gevolge van aanrijding
Bij een aanrijding op het kruispunt Kanaalweg - De Vos van Steenwijklaan in Hoogeveen is dinsdagmorgen een vrouw licht gewond geraakt.
Haar auto was aangereden door een auto, die afsloeg naar de De Vos van Steenwijklaan.
De bestuurder van deze auto verklaarde, de andere auto in zijn geheel niet te hebben gezien, omdat hij verblind was door de zon.
Volgens hem zou het ongeval nooit gebeurd zijn, als de verkeerslichten normaal hun werk hadden gedaan. Ze zouden nu al twee weken niet functioneren.
Door de klap kwam de aangereden auto achterstevoren op de stoep langs het fietspad te staan.
De vrouw kon na behandeling in de ambulance met haar man naar huis. De aangereden auto was total loss en is afgesleept.
De bestuurder van de andere auto kon met relatief lichte schade zijn weg vervolgen.
Foto: Persfotografie Hoogeveen

Hoogeveen: Hoogevener gearresteerd na inbraak
Een 34-jarige Hoogevener werd maandagnacht op de Van Echtenstraat door de politie gearresteerd nabij een woning, waarin was ingebroken. Agenten waren in de Van Echtenstraat in verband met een fietsendiefstal, toen ze werden gewaarschuwd, dat er verderop in een huis werd ingebroken.
Bij de woning werd aan de overkant van de straat de 34-jarige man in de bosjes gevonden en aangehouden.
Bij de inbraak was in elk geval kleingeld gestolen.

A28: zware schade door kop-staartbotsing
Op de snelweg A28 is maandagavond een Duitse vrachtwagen tegen de achterzijde van een auto met aanhanger gebotst.
De truck reed van Meppel richting Zwolle, toen het ongeval gebeurde -net na de afrit Ommen.
Door de klap raakte de aanhanger los en kwam in de vangrail tot stilstand. De auto, die op de aanhanger stond, raakte -net als het trekkende voertuig en de aanhanger- zwaar beschadigd. Bergingsbedrijf Leerentveld heeft de twee auto’s en de aanhanger afgevoerd.

De schade aan de vrachtwagen was minimaal.
De voor de truck opgeroepen sleper -Hooikammer uit Staphorst- reed ter beveiliging mee naar de garage, waar eerst de nodige reparaties moesten worden uitgevoerd voor de reis verder kon.
Van de vier rijstroken op dit gedeelte was er slechts één beschikbaar: twee waren afgesloten vanwege dit ongeval; de derde wegens werkzaamheden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.
Foto's / video: Henry Wallinga


Genemuiden: snorfietser loopt beenletsel op door aanrijding (update)
Een 21-jarige snorfietser is maandagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Puttenstraat met de Sasdijk
De snorfietser reed op de Puttenstraat en wilde rechtsaf naar de Sasdijk.
Vanuit de Sasdijk kwam een 77-jarige automobilist, die linksaf de Puttenstraat in wilde rijden.
Vermoedelijk hebben beide bestuurders niet voldoende rechts gehouden, met de aanrijding als gevolg.
Een team van de verkeersongevallenanalyse kwam voor een uitgebreid onderzoek.
Omdat zowel de auto als de snorfiets verplaatst waren na het ongeval, werd het voor de heren een beste puzzel.

De snorfietser, die een bovenbeenfraktuur had opgelopen, is overgebracht naar een ziekenhuis.
De jongeman is volgens agenten dezelfde avond nog geopereerd.
De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.
Foto's / video: Henry Wallinga


Maandag 27 januari 2014

Nijverdal: dronken man rijdt door na aanrijding
Zondagmorgen kreeg de politie te horen, dat op de Wierdensestraat in Nijverdal een aanrijding had plaatsgevonden, waarbij één van de betrokken auto’s was doorgereden.
Agenten wisten de auto staande te houden en controleerden de bestuurder. De 45-jarige man uit de gemeente Staphorst leek onder invloed van alcohol te verkeren. De ademanalyse op het politiebureau wees 930 ug/l uit. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

A37: berging gestrande trekker en oplegger

De berging van de op de A37 geslipte vrachtwagen heeft de nodige uren in beslag genomen. De trekker met oplegger, geladen met 25 ton aan
rollen papier, was in de gladheid van zondagmorgen ter hoogte van Nieuwlande van de weg gegleden, toen de bestuurster de cruise control uitschakelde, toen een personenauto vlak voor haar van de weg gleed.
De klus kon nog bij daglicht worden afgerond.


Foto's: Persfotografie Hoogeveen
Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media
(dus ook op onze Twitter-accounts!) rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.