Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

Juli 2014 (3)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.

Zondag 20 juli 2014

Zaterdag 19 juli 2014

Elim: brand onder dak van schuur bijtijds gedoofd
Zaterdagavond werden de bluspgroep van De Krim en de watertankwagen uit Hoogeveen opgeroepen vanwege brand in een schuur / bijgebouw bij een woning, die op enkele honderden meters van de Langewijk in Elim af ligt en alleen bereikbaar is via een smal weggetje.
De brand bleek onder het dak te woeden en kon met moeite bedwongen worden door de spuitgasten uit De Krim.

Omdat het bijgebouw aan de woning vast zat en het niet zeker was, of overslag voorkomen kon worden, liet de bevelvoerder uit voorzorg opschalen naar "middelbrand", waardoor ook een watertankwagen uit Zwinderen en de blusgroep van Slagharen ingezet zouden worden, maar de opschaling werd even later ongedaan gemaakt.
De brand werd door de mensen van De Krim geblust, o.a. door de pannen op te tillen en de vlammen, die er onder huis hielden, te doven.


Holtheme: berg maaiafval in brand
Zaterdagmiddag om 15:00 u kregen de blusgroepen van brandweer Gramsbergen en De Krim de oproep ”Nablussen, De Haandrik, Holtheme”.
Bij aankomst van de Gramsberger brandweer bleek het te gaan om een brand in een circa 100 meter lange berg maaiafval.
De blusgroep van De Krim hoefde niet door te rijden.
Aan bluswater was geen gebrek: dat kon uit het naastgelegen afwateringskanaal gepompt worden.
Met behulp van een straatwaterkanon en twee lagedrukstralen werd de brand geblust.
Met een mobiele kraan werd de hoop afval uit elkaar getrokken.
Een medewerker van waterschap Vechtstromen wilde wel eens ervaren, hoe groot de druk van een lagedrukslang was.
Die bleek groter dan hij dacht, maar hij redde zich er toch prima mee...


Assen: voetganger geschept door motor: zwaar gewond
Op De Haar ter hoogte van de TT Hal in Assen is zaterdagmiddag een 51-jarige man uit Beilen zwaar gewond geraakt, toen hij werd  aangereden door een motorrijder. De 25-jarige motorrijder uit Leek liep (licht) letsel op.
Een motorrijder kwam uit een bocht naar rechts en werd geconfronteerd met een voetganger, die de rijbaan overstak.
Ondanks een uitwijkmanoeuvre werd de  voetganger vol geraakt.
De motorrijder kwam ten val en zijn motor (een Honda CBR 600 F) gleed over het wegdek via de berm en het fietspad een sloot in.
Vanuit de TT hal schoten medewerkers te hulp. Zij stelden de gewonden gerust, beschermden de slachtoffers met paraplu’s tegen de brandende zon en regelden flesjes water voor de hulpverleners, waaronder het traumateam dat de aan hoofd en been gewonde voetganger behandelde. Hij  werd onder politiebegeleiding met grote spoed per ambulance naar het UMC Groningen gebracht.
De motorrijder werd overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.
Foto's & video: Persfotografie Hoogeveen


Kiel-Windeweer: flinke brand op stoppelveld

Zatermiddag omstreeks kwart voor vier werden de brandweer van Zuidlaren en Annen gealarmeerd met de mededeling dat er een buitenbrand zou woeden aan de Vossenburg in Kiel-Windeweer.
Onderweg waren in de verte al grote rookkolommen te zien, wat er op wees, dat een flinke brand gaande was.
Bij aankomst bleek er een stoppelveld ter grootte van ongeveer vier  voetbalvelden in brand te staan.
Door de vlammen van twee kanten te bestrijden wist men het vuur snel in te dammen en kon verdere overslag na een aan het veld gelegen minicamping voorkomen worden.
Bij het bestrijden van de brand kreeg de brandweer hulp van boeren, die met giertanks vol water ook konden blussen. Voor de waterwinning was er een brandkraan  op loopafstand voorhanden, waardoor de brandweer de tanks vlot kon vullen.
Na een uur blussen in de volle zon bij temperaturen rond de 34 graden was het vuur uit en kon men -na het nuttigen van veel water- retour kazerne.

Voor het korps Annen was dit de tweede  graanbrand vandaag (zie reportage hieronder)Anloo: korenveld in brand tijdens maaiwerk

Op deze tropisch warme zaterdag rukte de brandweer meerdere keren uit naar buiten- c.q. natuurbrandjes.
In Anloo brak bijvoorbeeld 's middags brand uit in op een korenveld aan de Schipborgerweg tijdens maaiwerkzaamheden.
De brandweer van Annen werd gealarmeerd en even later werd opgeschaald naar “middelbrand” en werden eenheden uit Gieten en Borger opgeroepen, maar de opdracht voor “Borger” werd kort daarop ingetrokken.
De brandweer had het vuur vrij snel onder controle.De Krim: letsel bij zware aanrijding valt mee
Zaterdag tegen het middaguur werd er alarm geslagen voor de brandweerposten De Krim en Slagharen: "verkeersongeval letsel" op de kruising Oosterslagenweg - Eerste Blokweg in De Krim.
Bij aankomst troffen de spuitgasten een flinke ravage aan: midden op de kruising stond een Audi A6 met een zwaar beschadigde neus en een meter of twintig verderop op de Oosterslagenweg een Renault Megane, die door de Audi in de linker flank geraakt en ondersteboven tot stilstand gekomen was.
De Renault had daarbij op een haar na een boom geraakt, hetgeen voor de twee volwassenen en de twee kinderen in deze auto een geluk betekende. Alleen een vrouw, die in deze auto had gezeten, is naar een ziekenhuis gebracht voor röntgenfoto's; verder bleek geen van de inzittenden noemenswaardig letsel te hebben. De twee jongetjes kregen van politiemensen een knuffelbeer om de ergste schrik te bekomen.

De twee inzittenden van de Audi -een man en een vrouw- kwamen met de schrik vrij.
Omdat alle betrokkenen al uit de auto's waren, toen de brandweer arriveerde, bleef het werk van de brandweer beperkt tot het beveiligen van de "plaats incident", mede in verband met benzinelekkage uit de Renault.
Berger Autax zette twee wagens in om de onherstelbaar beschadigde auto's op te halen.


A28: Renault slipt bermsloot in bij Staphorst
Bij een eenzijdig ongeval op de snelweg A28, tussen Staphorst en De Lichtmis, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond geraakt. Door onbekende oorzaak kwam raakte de man met zijn voertuig van de weg, gleed dwars door de berm en kwam in een sloot tot stilstand. Passanten troffen de man lopend op de vluchtstrook aan en schoten hem direct te hulp.
Enkele politie-eenheden en de ambulancedienst waren snel ter plaatse en namen de eerste hulp over van de omstanders.
Ook de brandweer van Staphorst werd ingezet.
Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd naar het depot.
Het weinige verkeer ondervond geen hinder van de nasleep het ongeval.
Foto's & video: Henry Wallinga


N348 / Dalmsholte: twee gewonden t.g.v. aanrijding op oversteek

Het was een tijd rustig op de beruchte oversteek bij de Langsweg, maar vrijdagavond was het raak: twee gewonden.
Een motorrijder, die over de N348 in richting van Raalte reed, was kennelijk niet opgemerkt door de bestuurder van een Citroen Xsara, die vanaf de Langsweg de autoweg over wilde steken.
De BMW R80 800 cc motor boorde zich in het bestuurdersportier van de Xsara, waarbij zowel de motorrijder als de automobilist letsel opliepen.
De passagiere van de Citroen kwam met de schrik vrij.


Vrijdag 18 juli 2014

Oekraïne: aantal omgekomen Nederlanders opnieuw hoger
Het aantal Nederlandse passagiers, dat bij de ramp met de Boeing 777 (vlucht MH17) van Malaysian Airlines in de Oekraïne om het leven is gekomen, is vandaag opnieuw verhoogd: eerst naar 189; later werd dat 193, nadat de personalia van de laatste vier slachtoffers bekend werden.
Eerder kon de identiteit van 20 passagiers nog niet vastgesteld worden.


Bergentheim: flinke schade door kop-staartbotsing

Twee personenauto's en een aanhangwagen liepen vrijdagmiddag zware schade op ten gevolge van een kop-staartbotsing op de van Roijensweg (N343) bij Bergentheim.
Het ongeval ontstond, toen er door verkeer, dat in de richting van Hardenberg reed, onverwacht geremd werd en de bestuurster (25) van een Suzuki Liana dit kennelijk niet tijdig in de gaten had.
De Suzuki, die voorzien was van een Duits kenteken, klapte tegen de achterzijde van een met oud metaal geladen aanhangwagen, die aan een VW Golf TDi gekoppeld was.
De bestuurder (62) van de VW is met nekklachten per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
Het verkeer werd ter plaatse omgeleid over de parallelweg.


Zwolle: alerte getuige pakt sleutels dronken automobilist af

De politie heeft donderdagavond 17 juli een 57-jarige Zwollenaar aangehouden wegens rijden onder invloed.
De automobilist parkeerde even voor middernacht zijn auto bij een tankstation aan de Ceintuurbaan. Toen de Zwollenaar uit zijn auto stapte viel direct op dat hij onvast ter been was en sterk naar alcohol rook.
Toen de man vlak daarna in zijn auto stapte, wist een oplettende getuige de autosleutels uit het contact te halen om te voorkomen dat de man weer ging rijden. De politie was inmiddels al gealarmeerd en arriveerde kort daarna.
Verschillende getuigen verklaarden, dat zij de man -kort voordat hij bij het tankstation parkeerde- spookrijdend over de Oude Meppelerweg hadden zien rijden.

De Zwollenaar werd aangehouden voor rijden onder invloed
Op het politiebureau blies de man bij de ademanalyse 995 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is  proces-verbaal opgemaakt.Donderdag 17 juli 2014

Oekraïne: van Schiphol gestarte Boeing 777 neergestort: 173 Nederlanders omgekomen
Een Boeing 777 (vlucht MH17) van Malaysian Airlines, die om 12:14 uur opsteeg van Schiphol en onderweg was naar Kuala Lumpur (Maleisië) , is in het oosten van de Oekraïne van ca 10 km hoogte neergestort in een landelijk gebied op ca 60 km van de Russische grens.
Onder de 298 inzittenden (w.o. 3 baby's en 15 bemanningsleden) bevonden zich 173 Nederlanders, aldus Malaysian Airlines vrijdag.
Van 20 inzittenden is de identiteit echter nog niet vastgesteld.
Er is een groot aantal Nederlandse paspoorten gevonden op de rampplek, alsmede boarding tickets met Nederlandse namen.
Zowel de flight data recorder en de cockpit voice recorder zijn gevonden.


Emmen: verwarde man richt ravage aan

Omstreeks 04.00 uur in de nacht van woensdag op donderdag hoorde de bewoner (32) van een huis woning aan de Esweg, dat er op de achterdeur gebonsd werd.
Toen hij open deed,  drong een man binnen, die in het Engels riep, dat hij de politie moest bellen. De indringer pakte in de keuken een mes en bedreigde daarmee de bewoner.
Deze vluchtte naar het toilet, klom daar door een raam naar buiten en waarschuwde via een buurtbewoner de politie.
Agenten troffen in de woning een 27-jarige man uit Ter Apel aan. De handen van de man zaten onder het bloed. In de keuken lagen enkele met bloed besmeurde messen. In de keuken en bijkeuken was het een ravage. Het fornuis, de wasdroger en de wasmachine waren omver getrokken. De vloer stond blank. Ook in de kamer was van alles op de grond gegooid.
De man liet zich zonder verzet aanhouden door de politie.
Hij is overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij door een arts onderzocht en daarna opgesloten.  
Hij verkeerde mogelijk onder invloed van drugs.
De bewoner deed aangifte van bedreiging en vernielingDrenthe: vier gewonden bij verkeersincidenten

Bij verkeersongevallen in  Smilde, Erica, Assen en  Tynaarlo vielen woensdag in totaal vier gewonden.

Op de kruising van de Rijksweg met de Korenmolen in Smilde verleende woensdagmiddag een 71-jarige automobilist uit Ferwert geen voorrang aan een 52-jarige fietsster uit Smilde. De vrouw belandde via de voorruit van de auto op de weg en raakte gewond.
Per ambulance is ze overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Op de Tweede Boerwijk in Erica sloeg woensdagavond een pony met daarachter een ponykar op hol. Een 47-jarige vrouw uit Emmen viel daarbij uit de kar en raakte gewond aan haar hoofd. De dochter van de vrouw, die ook in de kar zat, wist de pony verderop te kalmeren. Waarschijnlijk is de pony geschrokken van een inhalende auto. De gewonde vrouw is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

Op de Graswijk in Assen botste woensdagmiddag een 48-jarige snorfietser uit die plaats op een afslaande auto.
De man raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.
De aanrijding gebeurde, toen de 54-jarige automobilist uit Assen vanaf de Graswijk de oprit van een bedrijf in wilde rijden en daarvoor de parallelweg naast de Graswijk moest oversteken. De man heeft de snorfietser, die daar reed, niet zien naderen.

In Tynaarlo stak een 68-jarige fietser uit Groningen op de Zuidlaarderweg ter hoogte van de zandafgraving de rijbaan over.
Daarbij is hij aangereden door een auto, bestuurd door een 19-jarige vrouw uit Midlaren.
De man is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Woensdag 16 juli 2014

Smilde: zitmaaier blijkt gestolen
De eigenaar van een gele Stiga zitmaaier, die dinsdagmorgen is aangetroffen, is bekend: de maaier blijkt in Smilde te zijn gestolen.
Agenten zagen dinsdagmorgen, dat een bij de politie bekende veelpleger een Stiga zitmaaier uit een bestelauto probeerde te halen op een parkeerplaats aan de Veenhoopsweg in Smilde
De 28-jarige man uit Smilde had geen geloofwaardig verhaal over de herkomst van de zitmaaier en is daarom aangehouden op verdenking van heling.  Hij zit voor nader onderzoek nog steeds in de cel.

Van wie de zitmaaier was, was toen niet bekend.
De politie heeft inmiddels de rechtmatige eigenaar gevonden: het apparaat was eerder deze week gestolen in Smilde


Hoogeveen: aanrijding door gevallen sigaret

Een VW Passat, een Seat Toledo en een lantaarnpaal raakten woensdagmorgen zwaar beschadigd door een opmerkelijk eenzijdig ongeval op de Tamboerlaan in Hoogeveen.
De bestuurder van de Seat verloor de macht over het stuur, toen hij een gevallen brandende sigaret op wilde rapen.
De Seat raakte uit de koers en botste via een lantaarnpaal tegen een geparkeerde VW.
Door een uitklappende airbag liep de Hoogevener licht letsel op aan zijn gezicht op, maar behandeling in een ziekenhuis bleek niet nodig.

Foto & video: Persfotografie Hoogeveen

Hoogeveen: drugs in beslag genomen
De politie werd getipt, dat er in een woning aan het Van Echtensplein drugs zouden liggen.
De informatie bleek juist: dinsdag vond de politie bij een doorzoeking ruim 800 gram amfetamine ("speed") en ongeveer 18 gram cocaïne.
De 33-jarige bewoner is aangehouden. Na het afleggen van een verklaring is de man vrijgelaten.

Emmen: wietkwekerij met bijna duizend jonge planten

In een bedrijfspand aan de Handelsweg vond de politie dinsdag een hennepkwekerij met in totaal 944  plantjes, alsmede resten van een eerdere oogst.
De politie stelde een onderzoek in na meldingen over een hennepgeur rond het gebouw.
Het pand wordt in delen verhuurd. In een deel van het gebouw trof de politie de kwekerij aan
De elektriciteit werd illegaal, buiten de meter om afgenomen.
In de kwekerij was ten tijde van de inval verder niemand aanwezig.
Een gespecialiseerd bedrijf ontmantelde de kwekerij.
De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar c.q. gebruiker van de kwekerij


Nieuweroord: brand richt grote schade aan

In Nieuweroord is aan de Krommewijk dinsdagavond een grote, vrij nieuwe kapschuur in vlammen opgegaan.
Het betrof een grote brand en op afstand was niet duidelijk te zien, of de bij de schuur staande woning ook brandde.
Het traumateam werd dan ook preventief gealarmeerd, omdat er nog iemand in de woning aanwezig kon zijn.
De brand bleef echter beperkt tot de schuur, die was gevuld met hooi en stro. Ook stond er o.a. een auto in. 
Hoewel de woning gespaard bleef, vatte een tegenover de schuur gelegen stal/schuur wel vlam.
Brandweereenheden uit Zwinderen, Hoogeveen en Ruinen werden ingezet bij de bestrijding van de brand en er werd opgeschaald naar "middelbrand".
Hoewel de vlammen redelijk snel onder controle waren, vergde het nablussen nog de nodige tijd.

Foto & video: Persfotografie HoogeveenDinsdag 15 juli 2014

Zuidwolde: wiellaadschop in brand

De brandweer van Zuidwolde werd dinsdagmiddag gealarmeerd voor een brandend landbouwvoertuig op de Meppelerweg.
Tussen Veeningen en Zuidwolde bleek tijdens het rijden een shovel in brand te zijn gevlogen.
De bestuurder had tijdig de cabine kunnen verlaten en dat was maar goed ook, want deze werd al ras een prooi der vlammen.
Met een schuimlaag werd de brand onder controle gebracht.
Na het blussen bleek het voertuig muurvast te staan, zodat er eerst nog wat sleutelwerk aan te pas kwam om de shovel af te slepen en de weg weer vrij kon worden gegeven voor het verkeer.

Foto & video: Persfotografie Hoogeveen


A37: Peugeot in brand
De brandweer van Zwinderen werd door de meldkamer Noord-Nederland naar een autobrand op de A37 bij afrit Hoogeveen-Oost gestuurd.
Ondanks de snelle aanrijtijd was er van de auto weinig meer te redden.
De bestuurder had op advies van een medeweggebruiker zijn voertuig verlaten, want hij zat te bellen in de auto, die stil stond op de vluchtstrook, terwijl de wagen al in brand stond. Medeweggebruikers trachtten met brandblussers de schade te beperken, maar dit bleek nutteloos.
De bestuurder bleef ongedeerd.
Van zijn Peugeot 306 bleef weinig over.
Foto's & video: Persfotografie Hoogeveen


Gasselte: houtdieven de klos
Twee vrijwilligers van Staatsbosbeheer hielden maandagmiddag drie houtdieven op heterdaad aan.
De twee waren aan het werk in de Staatsbossen bij Gasselte. Daar zagen ze een bestelbus rijden met in de laadruimte boomstammetjes.
De auto verdween uit zicht.

Later die middag zagen de vrijwilligers hetzelfde busje weer in het bos. De auto reed over een bospad, waar geen gemotoriseerd verkeer is toegestaan. Ook deze keer lagen er boomstammetjes in de laadruimte.
De twee mannen lieten het busje stoppen en hielden de drie inzittenden aan op verdenking van diefstal van hout.
De laatste tijd lijdt Staatsbosbeheer veel schade door houtdiefstal.
De gewaarschuwde politie nam de drie arrestanten mee naar het politiebureau.
De drie Groningers van 25, 26 en 28 jaar bekenden het wegnemen van het hout.
Ze kregen van Justitie een schikkingsvoorstel van € 400,- per persoon.
Staatsbosbeheer deed aangifte van diefstal.
Het weggenomen hout, naar schatting een paar kubieke meter, is teruggebracht.


Ane: hennepplantage ontdekt in schuur
In hert kader van een onderzoek werd maandag 14 juli In een schuur bij een woning in Ane  een hennepkwekerij aangetroffen.
Er werden 400 net geoogste hennepplanten  in beslag genomen.
In opdracht van de Officier van Justitie werden de planten en de apparatuur vernietigd


Wapenveld: chemische stof vrijgekomen bij Akzo Nobel Wapenveld
Maandagavond omstreeks negen uur werd er alarm geslagen voor een inzet bij de Akzo Nobel aan de Zevenakkersweg in Wapenveld.
Op het terein van Akzo Nobel waren twee soorten epoxyhars, die in drie vaten zaten, met elkaar in aanraking gekomen, waardoor er een chemische reactie ontstond. De reactie ging gepaard met flinke dampen en een indringende stank.
Buurtbewoners werd geadviseerd, ramen en deuren te sluiten, als ze last hadden van de lucht.
De bedrijfsbrandweer heeft om iets na negen uur de hulp van de brandweer van Wapenveld gevraagd en opgeschaald naar een GRIP 1 situatie.


Maandag 14 juli 2014

Gieten: botsing lijnbus - personenuto
Rond tien voor acht maandagavond vond er een aanrijding plaats tussen een lijnbus van Qbuzz en een personenauto.
Op de kruising Eexterweg - Landspoelen kreeg de lijnbus geen voorrang van de van links komende personenauto met vijf inzittenden: een grootouderpaar en drie kinderen.
Een aanrijding was het gevolg, waarbij de personen auto voor de bus langs draaide.
Het opgeroepen ambulancepersoneel heeft medisch onderzoek gedaan bij de inzittenden van de auto.
Die waren niet gewond, maar wel flink geschrokken. De kinderen kregen een leuke knuffelbeer.
In de bus zaten vijf passagiers en de chauffeur. Ook hen had de schrik goed te pakken gehad.
De komst van de traumahelikopter van het UMCG werd afgelast. 


Genemuiden: snorscooterrijder loopt letsel op door verkeersongeval
Bij een ongeval tussen een snorscooter en een auto op de Klaas Fuitestraat. is maandagmiddag de bestuurder van de scooter gewond geraakt.
Een automobilist kwam vanaf de Majoor Generaal Simondsstraat en reed rechtsaf de Klaas Fuitestraat in. Hierbij kwam de auto in botsing met de snorscooter, die net vanaf een doe-het-zelf- zaak wegreed. De gewonde scooterrijder is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.
Zowel de scooter als de auto liepen zware schade op.
Een team van verkeersongevallenanalisten stelde direct een onderzoek in naar de toedracht. Voor dit onderzoek moesten een personenauto en een B-E combinatie, die van de ongevalslocatie waren vertrokken, terugkomen.
Tijdens het ongeval en het daarop volgende onderzoek was de straat afgesloten voor al het verkeer


A37: meisje gewond door ongeval (update)
Bij een aanrijding op de A37, ter hoogte van Nieuw Amsterdam, is maandagmiddag een Duitse Fiat Ducato bedrijfsbus tegen de achterzijde van een vrachtwagencombinatie gereden. Debedrijfsbus schoot een eindje onder de vrachtwagen, waardoor de bestuurster (een 30-jarige vrouw uit Mettingen, D), en haar  2-jarige dochtertje, die in een kinderzitje op de voorbank zat, gewond raakten.
In eerste instantie was men van plan, het meisje per helikopter te vervoeren, maar dat plan veranderde na een eerste behandeling in de ambulance.
Het meisje werd met spoed -met de trauma-arts aan boord- met een ambulance naar een ziekenhuis Duitsland gebracht.
Foto's & video: Persfotografie Hoogeveen


Oude Pekela: zalencentrum Concordia verwoest
Zalencentrum Concordia aan de Burgemeester van Weringstraat in Oude Pekela is in de nacht van zondag op maandag door brand verwoest.
De brandweer heeft het gebouw gecontroleerd af moeten laten branden, aangezien het duidelijk was, dat het niet meer gered kon worden.
Ook een woning naast het gebouw ging verloren.
Er zijn geen gewonden gevallen.
De oorzaak is nog niet bekend.Nieuw Schoonebeek: motorrijder overlijdt door ongeval

Zondagavond is een 42-jarige man uit Klazienaveen overleden na een ongeval met zijn motor.
Een 19-jarige automobilist uit Klazienaveen reed over de Europaweg en wilde linksaf een inrit in rijden.
Hierbij zag hij vermoedelijk de 42-jarige motorrijder, die uit tegengestelde richting kwam, over het hoofd.
De motorrijder botste hierdoor tegen de zijkant van de auto.
De motorrijder is zwaar gewond per de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij later die nacht is overleden.
De dienst Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de zaak.
Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media
(dus ook op onze Twitter-accounts!) rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.