Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssite

September 2015
(4)
© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.Woensdag 30 september 2015

Dalfsen: man overlijdt in de Vecht na verkeersongeval
Woensdagmiddag omstreeks kwart voor vier gebeurde op de Vechtdijk in Dalfsen een fataal ongeval tussen twee personenauto’s.
De bestuurder van een grijze Opel Corsa wilde het terrein van een autobedrijf verlaten via een uitrit naar de Vechtdijk. Toen hij de Vechtdijk op reed, kwam hij in botsing met een groene Peugeot, bestuurd door een vrouw.
De Corsa schoot rechtdoor, ramde een muurtje en vloog over de kade de Vecht in.
Hulpverleners, waaronder een traumahelikopter met een MMT uit Groningen, rukten massaal uit. Een duiker van de brandweer haalde de bestuurder uit zijn auto, die inmiddels op de bodem stond, en bracht hem aan wal.

In kritieke toestand en in bijzijn van een arts uit de traumahelikopter werd de 80-jarige man overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Later die avond kwam het bericht dat de man was overleden.

De bestuurster van de groene Peugeot, die tot stilstand kwam op de weg, was in shock en werd opgevangen in een nabijgelegen horecagelegenheid. Haar wordt professionele hulp aangeboden.
Een bergingsbedrijf haalde met een autolaadkraan de Corsa uit het water en zette hem op de weg om de positie van beide voertuigen tijdens de aanrijding vast te kunnen stellen.
De betrokken hulpdiensten kregen later een nazorggesprek op de brandweerkazerne van Dalfsen met het Bedrijfsopvangteam.
Foto's (reportage): Henry Wallinga en Niels Jansen


Klazienaveen: dode man in tuin
Woensdagmiddag tegen half een werd met spoed om medische hulp verzocht aan de Smallegang in Klazienaveen.
Medewerkers van de ambulancedienst stelden echter ter plaats vast, dat het MMT niet meer behoefde te worden ingezet, aangezien het slachtoffer al was overleden.
Na een kort onderzoek werd duidelijk, dat de man ten gevolge van een fataal ongeval de dood had gevonden; vermoedelijk tijdens het zagen van hout.
De politie onderzoekt wat er precies is fout gegaan.
Foto en video: Persfotografie Hoogeveen


Mariënberg: stacaravan uitgebrand
De blusgroep van Bergentheim werd woensdagmorgen opgeroepen, omdat er brand woedde in een stacaravan op het achterste gedeelte van een camping aan de Pallegarste in Mariënberg. Ook werd er een tankautospuit uit Hardenberg ingezet vanwege de bluswatervoorziening.

Bij aankomst bleek het vakantieverblijf al volledig in brand te staan, maar de Bergentheimers wisten de vlammen vlot te doven en brachten bovendien een gasfles in veiligheid.
Men vermoedt dat de brand rond de kachel is ontstaan.


Assen: persoon tegen de trein
Tussen Assen en Groningen/Hoogeveen reden vanaf half negen geen treinen door een aanrijding op ca 100 meter van het perron van het station. Volgens een getuige zou een jonge man over de haag zijn gesprongen en tegen de zojuist vertrokken trein trein aan zijn gerend.
Het slachtoffer is naar verluidt niet levensgevaarlijk gewond, maar het treinverkeer liep flinke vertraging op.

Dinsdag 29 september 2015

Dalfsen: brand in keuken woonboerderij
Dinsdag rukten hulpverleners uit vanwege brand in de keuken van een woonboerderij aan de Kringsloot-Oost in Dalfsen.
De bewoner van een woonboerderij ontdekte dat er rook in zijn huis hing en alarmeerde de hulpdiensten.
Het duurde niet lang of de rook krulde aan alle kanten uit het pand.
De brandweer van Nieuwleusen was er snel bij en ging de brand, die woedde in de keuken, te lijf.
De bewoner ging met de ambulance mee, omdat hij rook had ingeademd.
De schade aan de keuken viel mee, maar de afzuigkap was verwoest.
In de gehele woning was roet- en rookschade en hing een penetrante lucht.
Foto's: Niels Jansen


A37: autotransporter brandt uit
Dinsdagmiddag is op de afrit van de A37 bij Hoogeveen een Iveco autotransporter in brand gevlogen.
De eigenaar zag tijdens de rit rook onder het dashboard vandaan komen en parkeerde de wagen in de berm.
Uit voorzorg ontkoppelde hij de accu en ging hulp halen. Een harde wind wakkerde echter het smeulende vuurtje aan en het duurde dan ook niet lang of het voorste gedeelte van de transporter stond in vuur en vlam.

Omdat het de linker rijbaan van de A37 betrof werd de brandweer van Zwinderen ingeschakeld. Die kwam echter te laat om nog iets van de auto te kunnen redden.
Met schuim werd uiteindelijk het laatste vlammetje gedoofd.
Foto en video: Persfotografie Hoogeveen


Meppen: gepakt vanwege snelheidsovertreding van 75 km
Een 62-jarige Nederlander had erg veel haast, toen hij op de B403 bij Versen reed en daar door de duitse snelwegpolitie uit Lingen gemeten werd: waar hij maximaal 100 km/uur mocht, stelde de politie 175 vast.
De man kan rekenen op een boete van € 440 en een rijverbod van twee maanden.


Zwolle: Luttenaar G. veroordeeld tot vier jaar cel wegens dodelijk ongeval in Lutten
De 51-jarige Luttenaar Gerrit G., die donderdag 12 maart 2015 rond half acht op de Dedemsvaartseweg Noord in zijn woonplaats een vader en diens een maand oude baby aanreed, is door de rechter in Zwolle veroordeeld tot vier jaar gevangenis en rijontzegging voor de maximaal op te leggen duur van tien jaar.
G. was zelf niet aanwezig tijdens de uitspraak.

De Officier van Justitie had vorige week vier jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf en vijf jaar ontzegging van de rijbevoegdheid plus uitvoering van de voorwaardelijke straf en inbeslagname van de auto geëist. De voorwaardelijke straf wordt ook ten uitvoer gebracht.
G. was al zeven keer eerder veroordeeld wegens rijden onder invloed.


Noordscheschut: begin van brand bijtijds gedoofd met poederblusser

Een niet alledaagse melding dinsdagmorgen voor de brandweer van Hoogeveen: een scheepsbrand in Noordscheschut.
Daar was in de Hoogeveense Vaart een sloep in brand gevlogen, toen de motor werd gestart.
De man aan boord bleef wonderwel ongedeerd, maar schreeuwde wel ‘Ik sta in brand’, waardoor zijn zwager, die nog op de wal stond, er al aan dacht hem in het water te moeten gooien.
De sluiswachter van Noordscheschut, Klaas Bakker, hoorde en zag het op een afstand gebeuren. Hij spoedde zich er heen, gewapend met een poederblusser.
Hij wist de vlammen te doven, voordat er grote schade aan de sloep was aangericht.
De twee mannen -uit Hengelo en Enschede- hadden inmiddels een echtpaar van een naast hun vaartuig liggend jacht gewaarschuwd en de eigen bezittingen naar de wal in veiligheid gebracht.
Voor de brandweer bleef alleen nacontrole over.

Foto en video: Persfotografie Hoogeveen


Maandag 28 september 2015

Stieltjeskanaal: ernstig eenzijdig ongeval op De Hullen
Om precies half negen maandagavond werd aan de Coevorder brandweer gemeld, dat er op de N.A.M.-weg in Dalerveen een ernstig ongeval gebeurd zou zijn. Het ongeluk had zich echter een paar honderd meter verderop richting het Stieltjeskanaal voorgedaan op De Hullen (in Stieltjeskanaal), niet ver van De Kuiperij.

Uit de sporen viel op te maken, dat de betreffende auto -een Renault Megane, die richting van het Stieltjeskanaal reed- met hoge snelheid in de rechter berm was gekomen. Door de beruchte ruk aan het stuur schoot de wagen schuin de weg over, schampte links een boom, raakte de volgende boom hard met de achterzijde en kwam direct ernaast -ondersteboven en totaal vernield- tot stilstand.
Deze laatste boom was finaal afgebroken

De brandweer, die bij de kazerne aan de Hulsvoorderdijk aan het oefenen was, kon vrijwel onmiddellijk uitrukken.
Er bleken twee gewonden te zijn gevallen, waarvan zich één nog in het wrak bevond. Deze zwaar gewonde man is door de brandweer bevrijd en per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
Het andere slachtoffer leek minder ernstig gewond en is ambulant, maar ondersteund naar een ziekenauto geholpen.
De traumaheli met een MMT aan boord landde in een akker naast de weg, maar kon vrij kort daarna weer opstijgen.

Update: de gewonden zijn een negentienjarige man uit Schoonebeek (de bestuurder) en een even oude man uit Dalen.
Zondag 27 september 2015

Emmen: overvaller tankstation onvindbaar
In de Emmer wijk Angelslo is zondagmiddag omstreeks half twee het Shell tankstation aan de Statenweg overvallen door een man met een mes. Hij maakte geld buit en ging er vandoor in de richting van de Havxhorst.
Een zoekactie in de buurt en een oproep via Burgernet om uit te kijken naar een licht getinte man, die gekleed was in een lichtblauwe jeans en een zwart glimmend jack met strepen op de mouwen, leverden niets op.
Foto en video: Persfotografie HoogeveenZaterdag 26 september 2015

Zwolle: twee verdachten aangehouden na inbraakpoging
In de nacht van vrijdag op zaterdag  rond 3.00 uur hield de politie twee verdachten aan, die kort daarvoor probeerden in te breken in een drogisterij op de Wade in de wijk Stadshagen.
Rond 02:10 uur werd de politie gebeld door een getuige, die vertelde dat er bij een drogisterij in het winkelcentrum aan de Wade werd geprobeerd in te breken door twee personen van rond de 16 jaar oud in donkere kleding. Ze zouden een ruit proberen in te slaan. Ook had één van de twee een fiets en een lichtkleurige tas bij zich.
Politieagenten zagen de twee niet bij het winkelcentrum.
Ter plaatse bekende agenten zochten in de omgeving. Dat leidde tot een onderzoek in de wijk Westenholten. Daar werd bij een woning een lichtgekleurde tas gevonden. Door de inzet van speurhonden konden rond 3.00 uur twee 18-jarige Zwollenaren in de omgeving als verdachte worden aangehouden. Ze hielden zich schuil in een park.
De politie heeft deze zaak in onderzoek.
Ook wordt er onderzocht of er verband is met de poging tot inbraak bij de cafetaria aan de Burgemeester van Roijensingel eerder deze nacht.


Zwolle: poging tot inbraak in cafetaria
Zaterdag rond 01:15 uur werd de politie gealarmeerd over een zojuist gepleegde inbraak op de Burgemeester van Roijensingel.
De agenten, die al in de buurt waren, gingen er snel naar toe.
De daders waren echter al gevlogen en de etalageruit bleek kapot.

Na onderzoek werd vastgesteld, dat de daders waarschijnlijk niet binnen waren geweest.
De eigenaar heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.
Een getuige had gezien, dat de daders twee mannen in donkere kleding waren.
Eén daarvan was met de fiets en had een lichtkleurige grote tas bij zich.

Heeft u iets rond dit tijdstip gezien dat relevant is voor deze inbraakpoging?
Bel dan met de politie op 0900-8844.


Vrijdag 25 september 2015

N48 en N36: files door op rotonde gekantelde trekker met oplegger

Vlak voor tienen vrijdagmorgen is een trekker met oplegger van een speciaaltransportbedrijf uit de gemeente Hardenberg gekanteld op de rotonde die de verbinding vormt tussen de N48 en het eind van de "nieuwe" N36.
De extra-lange combinatie was in Wielen (D) geladen met zes stalen H-balken van elk vijf ton. De lading viel van de oplegger en kwam in de berm terecht, waarbij een lichtmast sneuvelde.
De chauffeur liep een hoofdwond op, maar hoefde niet in een ziekenhuis behandeld te worden. De schrik zat hem echter goed in de benen.
Berger Kraal kreeg hulp van berger Stouwdam, die een wrecker inzette en van Niek Goverts, die met een Terex telekraan te hulp schoot.

Allereerst diende de lading van 30 ton staal weggehaald en op een vervangende vrachtwagencombinatie geladen te worden, hetgeen voorzichtig moest gebeuren om de balken niet te beschadigen.
De beschadigde lichtmast moest hiertoe verwijderd worden.
Daarna werd de combinatie met de wreckers en de telekraan in één keer overeind gezet. Dit lukte om even over vieren die middag.

Aangezien deze operatie de helft van de rotonde in beslag nam, werd het verkeer van Balkbrug (N377) naar Ommen omgeleid. Toch slaagden diverse weggebruikers er in, toch op het afgesloten wegvak te komen; o.a. door op de autoweg te keren.
Enkelen van hen kregen een preek van oom agent.
Een enkeling vond het kennelijk geen probleem om spookrijdend (!) op de N48 te trachten de bestemming te bereiken.

Op de N36 (Witte Paal - rotonde Ommerkanaal) en de N48 (tussen rotonde Ommerkanaal en de afslag naar de N377) vormden zich lange files, die tot de avondspits aanhielden.

(De trekker was pas zes maanden oud; de uitschuifbare oplegger precies een jaar)...

Meer beelden op de fotoreportage!Westerbork: vrouw uit Ter Apel overlijdt na kettingbotsing
Op de Twee Provinciënweg (N381) bij  Westerbork zijn vrijdagmorgen tegen half elf een dode en meerdere gewonden gevallen bij een ongeval, waarbij twaalf voertuigen bij waren betrokken. Acht ervan liepen schade op.
Eén van de voertuigen -een Volkswagen Golf met daarin een 74-jarige vrouw uit Ter Apel en haar 41-jarige zoon- werd aangereden door een 63-jarige automobilist uit de gemeente Coevorden.
De Golf kwam zwaar beschadigd onderaan het talud terecht, waarbij de twee inzittenden bekneld raakten.
Nadat hulpverleners hen hadden bevrijd, konden de slachtoffers worden behandeld door artsen van een mobiel medisch team.
De toestand van de 74-jarige vrouw uit Ter Apel- was echter zorgwekkend. Ze overleed kort daarop.

Andere gewonden konden ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel.
De Twee Provinciënweg werd tussen Beilen en Westerbork afgesloten vanwege de ravage en de talrijke hulpverleningsvoertuigen.
Na de eerste aanrijding raakte de auto van de Coevordenaar ook meerdere andere auto's.
Hij is overgebracht naar een politiebureau, waar hij nader zal worden gehoord.
Foto's / video: Persfotografie Hoogeveen


Meppen: auto tegen bomen; bestuurder gewond
Bij een eenzijdig ongeval op de De Kockstraat bij Meppen is vrijdagmorgen rond half acht een bestuurder van een uit Engeland geïmporteerde Citroen Picasso (stuur aan de rechterkant) gewond geraakt.
De auto slipte na een bocht, raakte onbestuurbaar en tolde over de weg tegen meerdere bomen .
Wrakstukken vlogen in het rond, toen de auto eerst met de achterzijde en daarna met de voorzijde, tegen de bomen knalde. De wagen kwam half op het fietspad tot stilstand.
De bestuurder is naar een ziekenhuis gebracht.
Voor de berging, het opruimen en schoonspuiten van het wegdek en het ernaast gelegen fietspad werd de weg kort afgesloten.
Foto en video: Persfotografie Hoogeveen


Donderdag 24 september 2015

Anerveen: fietsster geschept op stikdonkere weg
Donderdagavond rond half tien is op de Krimweg in Anerveen een fietsster gewond geraakt, toen ze ter hoogte van huisnummer 1 van achteren werd aangereden door een auto.
De automobilist, die in de richting van De Krim reed, was uitgeweken naar rechts vanwege een tegenligger en werd verrast door de fietsster, die pal voor hem bleek te rijden. Een botsing was onvermijdelijk. De fietsster sloeg hard tegen de voorruit, die daardoor verbrijzeld werd.
De jonge vrouw is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De automobilist was ongedeerd.

De fiets en de 22 jaar oude rode Audi 80 liepen flinke schade op.
De fiets werd in een politiebusje opgehaald.


Gieten: truck sleurt auto mee
Rond kwart over twaalf donderdagmiddag vond op de kruising Stationsstraat - Heetkamp - Eekschillersweg in Gieten een materiële aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto.
De vrachtwagenchauffeuse,  die net had gelost bij een supermarkt, draaide vanuit de Heetkamp de Stationsstraat op.
Een automobilist, die de vrachtwagen voorrang had moeten verlenen, draaide te vroeg de straat in en hield geen rekening houden met het uitzwenken van de vrachtauto.
Dat had tot gevolg dat de personenauto door de bumper van de vrachtwagen meegesleept werd en daardoor kantelde.
Met vereende krachten werd de zwaar beschadigde Citroën weer op z’n wielen gezet. Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft ‘m opgehaald.


Hoogstede / Kalle (D): weer aanrijding tractor - auto
Ook donderdagmorgen gebeurde er weer een ongeval tussen een landbouwtrekker en een personenauto; dit keer op de Wilsumer Straße (K14) in de buurtschap Kalle bij Hoogstede.
Het ongeluk ontstond, toen de bestuurder van de tractor vanaf de straat Im Friem de Wilsumer Straße op reed en had daarbij kennelijk een Renault Scenic niet aan zag komen.
De tractor raakte de rechter zijde van de Scenic met z’n rechter voorwiel.
De Scenic begon daardoor te slingeren, kantelde en kwam op z’n linkerzijde tot stilstand.
De 78-jarige bestuurster uit Wilsum zat niet klem, maar kon niet uit de auto komen. Ze is door brandweerlieden van de korpsen Hoogstede en Ringe Neugnadenfeld uit haar benarde situatie bevrijd, nadat de auto gestabiliseerd was en de voorruit verwijderd.
De bejaarde dame is vervolgens aan ambulancepersoneel overgedragen.

De Renault, die rijp was voor de sloop, werd door de firma Maathuis opgehaald.
De tractor liep nauwelijks schade op. De 53-jarige tractorbestuurder kon er na afhandeling van het incident zijn weg mee vervolgen.Woensdag 23 september 2015

Meppel: nog vier arrestaties inzake drugshandel
De politie heeft in het ondermijningsonderzoek rondom drugshandel nog eens vier aanhoudingen gedaan.
Dinsdag hield de politie een 28-jarige man uit Nijeveen en een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.
De twee andere verdachten (41 en 66 jaar), beiden uit Zuidwolde (Dr), werden vandaag aangehouden.
In totaal zijn er nu negen verdachten gearresteerd.
Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit


Emmen: man op ladder hard onderuit

Woensdagmorgen is aan de Sleedoorn in Emmen een man gewond geraakt bij het reinigen van een dakgoot.
De man stond op een ladder, die op het platte dak van een garage stond en onderuit gleed, waardoor de man op het dak viel en letsel opliep.
De brandweer kwam er aan te pas om hem van het dak te halen. Ondertussen legde ambulancepersoneel hem een beenspalk aan.
Op het gladde dak van de garage werd grit gestrooid, zodat de hulpverleners zelf overeind bleven.
Na goed een half uur lag het slachtoffer in de ambulance en kon hij naar het ziekenhuis worden gebracht.

Foto en video: Persfotografie Hoogeveen

Dinsdag 22 september 2015

Slagharen: gewonde door aanrijding glastransporter - tractor
Dinsdagmiddag is een inwoner van Alteveer (Dr) gewond geraakt tijdens een verkeersongeval op de Braambergerweg in het buitengebied van Slagharen (Ov).
De man bestuurde een voor glasvervoer ingerichte bedrijfsauto, toen op ca 750 meter van de Hoogeveenseweg een tractor van links -uit een akker- een stukje de Braambergerweg op reed. Het zicht voor de tractorbestuurder werd zwaar belemmerd door bomen en dicht struikgewas, zodat hij genoodzaakt was de verharde weg op te rijden.
De bedrijfsauto raakte het contragewicht aan de voorzijde van de landbouwtrekker en liep daardoor links-voor zware schade op, maar reed nog circa 40 meter door, voordat hij tot stilstand kwam.
De bestuurder zat bekneld in de cabine, maar was aanspreekbaar; zijn bijrijder bleef ongedeerd.

Kort na elkaar arriveerden twee politieauto's, een ambulance en brandweereenheden van post Slagharen en uit Hardenberg.
Er werd direct begonnen met het stabiliseren en bevrijden van de gewonde, waarbij hydraulisch redgereedschap -waaronder een spreider- ingezet werd.
De berging van het slachtoffer verliep voorspoedig. Hij is naar het ziekenhuis in Hoogeveen vervoerd.
De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. De aanhanger achter de tractor was geladen met aardappelen.
De omstandigheden werden vastgelegd door een expert van Team VOA IJsselland.


Internet: virus via valse mail van "KPN Internetdiensten"

Het houdt maar niet op, de eindeloze stroom mailtjes, waarmee cybercriminelen proberen uw geld en gegevens te bemachtigen.

Nu is KPN de klos: in een mailtje van noreply@kpnmail.nl tracht men u een (.zip) attachment te laten openen om er achter te laten komen, waarom u die € 365,41, die u volgens het mailtje zou moeten betalen, verschuldigd bent.

Dat u dan in plaats van een factuur een gevaarlijk bestand opent moge duidelijk zijn.
Wis dat mailtje dus direct na ontvangst


Maandag 21 september 2015

Bad Bentheim: politie vindt kilo ruwe opium in Intercity

De Bundespolizei heeft vrijdag j.l. in een Intercitytrein van Amsterdam naar Berlijn tijdens een stop op het station van Bad Bentheim in een cameratas een kilo opium gevonden.
Omdat niemand wist van wie de tas was, werd hij geopend en ontdekten de agenten niet de te verwachten camera, maar een donkere substantie in verschillende plastic zakken.
Het bleek te gaan om ruwe opium met een straathandelswaarde van zo’n 7.000,- Euro.Radewijk: explosie door kortsluiting in trafohuisje
Een inwoner van Radewijk, die maandagmiddag rond kwart over drie met zijn kruiwagen langs een 10 kVA transformatorhuisje aan de Mastdijk liep, hoorde opeens een knal en ontdekte, dat er uit het rechter gedeelte van het gebouwtje rook kwam.
Hoog tijd om alarm te slaan en de meldkamer stuurde naast de politie ook brandweereenheden uit Hardenberg en Gramsbergen met spoed naar de "woningbrand". Er werd zelfs direct een "middelbrand" en korte tijd zelfs "Groot Incident" afgekondigd.

Bij aankomst bleek er geen brand meer te woeden, maar er kwam nog wel stinkende zwarte rook uit de rechter ventilatieopening.
Vervolgens was het wachten op een medewerker van netbeheerder Enexis, die de deuren kon openen.
Toen dat uiteindelijk gebeurd was, werd duidelijk, dat het interieur van de rechter ruimte dik onder de roet zat en dat er de nodige apparatuur door brand zwartgeblakerd en verwoest was.
Toen de ergste rook verdwenen was, werden de beschadigde onderdelen van de muur gehaald.
Een deel van Radewijk zat zonder elektriciteit. Enexis meldde, dat de storing om 20:31 uur verholpen was.


Hardenberg: straten in centrum afgezet vanwege gaslucht
Maandagmorgen tegen tienen zette de politie de Fortuinstraat en het Middenpad in het centrum van Hardenberg af, omdat er in een pand aan de Fortuinstraat een gaslucht geroken zou zijn.
De metingen, die de brandweer er uitvoerde, gaven weliswaar geen alarmerende resultaten, maar de gasnetbeheerder mat wel een licht verhoogde concentratie. Het lint werd daarop verplaatst van de Fortuinstraat naar het Middenpad.
Uiteindelijk bleek de geur uit het ontluchtingspijpje op het dak van pizza- en shoarmazaak Napoli aan het Middenpad te komen.
Daarop werd al snel duidelijk, dat er benzine uit één van de in de zaak staande pizzakoerierbrommers gelekt was.
De brommers werden buiten gezet; de afzetting werd beëindigd en de brandweer kon terug naar de kazerne aan de Europaweg.

Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media
(dus ook op onze Twitter-accounts!) rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst- en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht
en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel
via een gespecialiseerd bedrijf.