Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssiteeXTReMe Tracker
 

Februari 2023 (2)

© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.


Vrijdag 17 februari 2023


Meppen (D): jonge vrouw overlijdt na botsing tegen boom aan de Süd-Nord Straße
Donderdagmorgen tegen zessen is een twintigjarige automobiliste om het leven gekomen, toen ze op de Süd-Nord Straße in een bocht naar links de macht over het stuur verloor en met haar VW Polo tegen een boom klapte, waarna de auto over de kop ging en op zijn dak tot stilstand kwam.
De zwaargewonde vrouw overleed kort na aankomst in het ziekenhuis.

Donderdag 16 februari 2023
Woensdag 15 februari 2023

A28: BMW te water na aanrijding bij Rouveen

Een automobiliste is dinsdagavond met haar B.M.W. te water geraakt na een botsing met een ander voertuig. Het ongeval gebeurde op de A28 tussen De Lichtmis en Staphorst op nog geen honderd meter van de plaats waar exact twee weken geleden een soortgelijk ongeval plaatsvond.
De bestuurder van een Nissan Micra, rijdend op de eerste rijstrook, kwam door nog onbekende oorzaak met de rechterzijde van zijn voertuig tegen de linkerzijde van de B.M.W. waardoor deze onbestuurbaar werd en van de snelweg raakte. Het voertuig schoot rakelings langs de vangrail en kwam achterstevoren in het water terecht. De bestuurster zat bij aankomst van de hulpdiensten nog in haar voertuig.
Na kort overleg tussen politieagenten en ambulancemedewerkers werd besloten de brandweer te alarmeren om de vrouw veilig en droog aan wal te krijgen. Plots kwam één van de agenten op het briljante idee om de uitschuifbare ladder, die in het dienstvoertuig zit, te gebruiken.
Uiterst voorzichtig klauterde de vrouw uit het raam om zo via de ladder op het droge te komen waarna zij kon worden gecontroleerd op letsel in de ambulance.
Nu de vrouw eenmaal uit de auto was kon de hulp van de inmiddels uitgerukte brandweer worden afbesteld.
Uiteindelijk hoefde de vrouw niet mee naar het ziekenhuis. Ook de andere bestuurder bleef ongedeerd.
Rijkswaterstaat had inmiddels de derde rijstrook afgekruist zodat een ieder veilig kon werken. Het verkeer ondervond hiervan enige hinder. Bergingsbedrijf Hooikammer takelde de volgelopen auto met enige moeite uit de sloot en voerde deze, net als de flink beschadigde Nissan, af naar het depot. Na ruim een uur waren alle werkzaamheden klaar en kon de tijdelijke afsluiting van de rijstrook worden opgeheven.

Een bijdrage van Henry Wallinga
Dinsdag 14 februari 2023

Maandag 13 februari 2023
Zondag 12 februari
Zaterdag 11 febrari 2023
Vrijdag 10 februari 2023

N34: ernstig ongeval bestelbusje - trekker met oplegger
De bestuurder van een bestelbusje is vrijdagmiddag tegen kwart voor drie ernstig gewond geraakt, toen zijn voertuig in aanraking kwam met de linker zijkant van een trekker met oplegger. De aanrijding vond plaats op de N34 tussen Emmen en Klijndijk, ter hoogte van de aansluiting met de N381.
Het slachtoffer is door de brandweer uit het opengereten wrak bevrijd.


Donderdag 9 februari 2023Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media
(dus ook op onze Twitter-accounts!) rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst- en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht
en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel.