Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssiteeXTReMe Tracker
 

Januari 2023 (3)

© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.


Zondag 22 januari 2023

Twee katalysatoren ontdekt bij controle op de A18; man uit gem. Hardenberg slaat op de vlucht

De politie doet onderzoek naar de herkomst van twee katalysatoren, die gevonden werden in een auto tijdens een controle op de A18 bij Didam.
De twee inzittenden van de auto (een 31- jarige man uit Almelo en een 25-jarige man uit Hardenberg) konden geen aaannemelijke verklarig geven voor de aanwezigheid van de twee dure auto-onderdelen.
De 25-jarige man wachtte zijn aanhouding niet af. Hij ging er te voet vandoor, maar werd in een ander voertuig op de A18 in zijn kraag gevat.

De politie heeft geen informatie over de aangetroffen (vermoedelijk gestolen) goederen, die afkomstig zijn van een VW of een Audi..
Is de katalysator van uw auto gestolen, neem dan z.s.m. contact op met de politie via 09008844 en vermeld registratienummer bvh2023032262Zaterdag 21 januari 2023

Vrijdag 20 januari 2023

Echten: auto tegen boom aan de Oshaarseweg

Vrijdagmiddag tegen half zes is een Kia Picanto, die uit de richting van Echten kwam, uit de koers geraakt en rechts van de weg tegen een boom ,geklapt. De auto tolde daarna naar de andere zijde van de rijbaan.
Uit de bloedsporen op de zij-airbag viel op te maken dat de bestuurder letsel opgelopen had. De politie gaf geen informatie over het ongeval.Donderdag 19 januari 2023

N33/Gieterveen: brand door oververhit wiellager verwoest deel lading autotransporter

Vier nieuwe auto's die woensdagnacht op een autotransporter onderweg waren naar Frankrijk zijn zwaarbeschadigd toen brand van een vastgelopen wiellager van het transportvoertuig oversloeg naar de lading.Woensdag 18 januari 2023
Dinsdag 17 januari 2023

Dalerpeel: BMW total loss door brand
Nare herinneringen aan een ernstig verkeersongeval kwamen weer naar boven, toen de twee inzittenden van een BMW 318I dinsdagmiddag rond twee uur ontdekten, dat er tijdens een rit over de weg Woeste bij Dalerpeel brand was uitgebroken in de buurt van het dashboard.
De man en de vrouw konden zich bijtijds in veiligheid brengen, maar de twintig jaar oude auto liep onherstelbare schade op.
De brandweer uit Zwinderen rukte uit met een tankautospuit, een watertankwagen en een personeelsbusje en bluste de brand voordat de auto volledig uitbrandde.


Maandag 16 januari 2023
Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media
(dus ook op onze Twitter-accounts!) rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst- en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht
en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel.