Al sinds 2000 de best bezochte regionale nieuwssiteeXTReMe Tracker
 

Oktober 2023 (3)

© U S Media. Op alle foto's rust auteursrecht.
Voordat u materiaal van deze site gebruikt voor publikatie,
lees eerst de waarschuwing onderaan deze pagina.
Op publikatie zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van U S Media volgt zonder waarschuwing een factuur.


 

Adverteren op www.kilroy.nl
24 uur per dag, 7 dagen per week
voor meer bereik, exclusiviteit en veel minder kosten!
www.kilroy.nl is verreweg de best bekeken
internetsite voor regionaal nieuws
in Overijssel en Drenthe

Mail -geheel vrijblijvend- voor meer info !

 Maandag 23 oktober 2023


Zondag 22 oktober 2023


Zaterdag 21 oktober 2023

Zwolle: Dodelijk éénzijdig ongeval op Hasselterweg

ZWOLLE – Op de Hasselterweg is vannacht bij een eenzijdig ongeval een automobilist om het leven gekomen. De man zat alleen in zijn voertuig toen hij ter hoogte van de Belvederetunnel door onbekende oorzaak in een bocht de controle over zijn voertuig verloor. Zijn auto gleed dwars de weg over en botste vervolgens in de berm tegen een boom. Hierbij werd het slachtoffer uit de auto geslingerd. De bestuurder, een man van 26 uit Kampen overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Diverse hulpdiensten werden rond kwart voor vijf opgeroepen vanwege het ongeval. Al snel werd duidelijk dat alle hulp voor de man te laat was. Vanwege het ongeval en het onderzoek van de Forensisch Opsporing team verkeer werd de Hasselterweg tussen de Teunisbloemweg en de Belvederelaan afgesloten voor al het verkeer. Ook werden er in de middenberm zichtschermen geplaatst om het zicht vanaf de andere rijbaan op het ongeval te ontnemen.

Na het onderzoek kreeg bergingsbedrijf Wolves de taak om de zwaar beschadigde Kia uit de berm te takelen en af te voeren. De werkzaamheden werden rond 09:00 uur afgesloten en werden alle maatregelen opgeheven.

Een bijdrage van Henry Wallinga

Vrijdag 20 oktober 2023

2e Exloërmond: Auto tegen boom op het Noorderdiep
Op het Noorderdiep is rond 12:30 een auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder werd nagekeken in een ambulance. Het is niet bekend of de persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de opgeroepen brandweer was het een kort ritje, de kazerne zit op geen 400 meter van de plaats van het ongeval. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt van het incident.
Een bijdrage van Persbureau Drenthe

 

Meppel: Politie onderzoekt overval coffeeshop

In een coffeeshop aan de Zuideinde heeft een overval plaatsgevonden. De verdachte kwam rond 21:20 uur op donderdag 19 oktober de coffeeshop binnen en bedreigde de verkoopster met een steekwapen.

De verdachte was in het donker gekleed, hield een sjaal voor zijn gezicht en droeg een donkere muts. Hij ging er met de inhoud van de kassa en een hoeveelheid drugs vandoor. Na de overval verliet de verdachte in alle rust de coffeeshop. In welke richting hij is vertrokken, is niet bekend. We hebben camerabeelden opgevraagd en deze worden onderzocht.

Contact
Heb jij iets gezien of gehoord? Laat het de politie weten via 0900-8844. Meld je het liever anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 


Donderdag 19 oktober 2023

Exloo: Hybride voertuig uitgebrand bij woning
In de nacht van woensdag op donderdag is aan de Valtheweg een hybride auto uitgebrand. De brandweer kreeg rond 04:20 uur de melding binnen van de brandende auto die geparkeerd stond bij een woning. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al volledig in lichterlaaie. Wat de oorzaak is van de brand is onbekend. Vanwege ontbranding van het accupakket werd besloten de auto onder te dompelen in een speciale container.
Een bijdrage van Persbureau Drenthe

 


Woensdag 18 oktober 2023

Coevorden: Twee gewonden bij ongeval in buitengebied
Op de kruising van de Nieuwe Dijk met de Veenschapsweg heeft aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s betrokken. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen waaronder de brandweer van De Krim. Bij het ongeval raakten twee mensen gewond en zijn met verwondingen overgebracht naar het Hardenberger ziekenhuis.
Een bijdrage van Persbureau Drenthe

 


Dinsdag 17 oktober 2023Voor de oudere nieuwspagina's zie het archief

Waarschuwing !
Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten op de sites van U S Media
(dus ook op onze Twitter-accounts!) rust auteursrecht.
Enigerlei publikatie van ons auteursrechtelijk beschermde tekst- en/of beeldmateriaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is een inbreuk op het auteursrecht
en wordt zonder uitzondering beantwoord met een schikkingsvoorstel.